Lost

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Re: Lost

Post by callac » 14 Jul 2010, 20:05

ASH, ti si isto kao i Ghost malo previše rekao sad, ne misliš li?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jandra

Post by Jandra » 14 Jul 2010, 20:09

Wendigo wrote:ah, ja se ne zamaram s takvim glupostima i boli me ona stvar kako će završiti.
dok mi je dobra i intesantna, gledam. najmanji je problem prestati kad postane sranje kao npr. true blood 3. sezona.
Zašto bi prestao sad gledat čak i ako znaš kako završava. Meni je zanimljiva i ne namjeravam uopće prestat :kokicarenje:

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2010, 20:13

Wendigo wrote:ah, ja se ne zamaram s takvim glupostima i boli me ona stvar kako će završiti.
danas sam i sama išla vidjeti kak završava i sviđa mi se, koliko god kraj od nekih bio očekivan il ne. tako nebitno za uživanje u epizodama...
čak me privlači da nastavim gdje sam davno stala sa serijom.

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2010, 20:29

callac wrote:ASH, ti si isto kao i Ghost malo previše rekao sad, ne misliš li?
i ne mislim da je tak..jer ima brdo teorija o kraju..svako misli da je nes drugo..u mojoj teoriji je bilo ovak..
kraj i je ok..ali ne tak spektakularan da bih isao sad 6 god materijala gledat..i sve te zavrzlame i zaplete cisto bezveze..jer nemaju veze sa nicim bas..sam da zarade gledanost i lovu..u cemu su i uspjeli..nisam rekao da je nikad necu pogledat..mozda za par godina me uhvati zelja..ali sad ne..tko hoce nek uziva u seriji..nemam nis protiv nikog tko je gleda.. :) :wink:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 14 Jul 2010, 20:39

Kraj je smirujuć i prikladan nekoj bajci, ali serija je čisti primjer one stare- tresla se brda, rodija se miš. U ovom slučaju niti miš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2010, 20:42

Nisu mi jasni ljudi koji idu pročitat kraj, a nisu sigurni hoće li gledat seriju do kraja, ovo ono.. :jawbreaker: :lol:

..al svakom svoje :kokicarenje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2010, 21:08

kaj tu nema bit jasno..ili im je serija dosada i gledaju jer nemaju kaj drugo pa ih zanima kraj da ne gube vrijeme..ili je nisu niti gledali pa idu vidjek kak sve to zavrsava kad je hajp oko toga vec godinama..mora da je nes ultra posebno..not.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 14 Jul 2010, 22:31

sad ću se opet ponoviti, kao papagaj sam, al baš me briga kako će završiti, svaka teorija meni paše jer je serija kvalitetna i te zavrzlame koje nemaju smisla, po tebi, imaju itekako smisla, sad kad ju gledam ovim tempom i sve mi je svježe, apsolutno se sve poklapa i dođe na svoje. stvarno ne kužim koja vam je fora doć u temu i napisat nešto što bi mogao bit spojler ili samo izjaviti da te serija ne zanima jer je kraj glup, što smo svi zaključili da je najveći spojler od svega, zahvaljujući zna se kome. i ja sam seriju počela pratiti da vidim zbog čega tolika frka, svidjela mi se i pustite mene i sve ostale koju ju sada prate ili će ju tek početi pratiti da završimo u miru i međusobno razglabamo. mogla sam ja svima zaspojlat jer ju najbrže gledam i nemam s kime podjeliti neke stavove pa opet šutim.
If one of them is dead.

Jandra

Post by Jandra » 14 Jul 2010, 22:40

callac wrote:sad ću se opet ponoviti, kao papagaj sam, al baš me briga kako će završiti, svaka teorija meni paše jer je serija kvalitetna i te zavrzlame koje nemaju smisla, po tebi, imaju itekako smisla, sad kad ju gledam ovim tempom i sve mi je svježe, apsolutno se sve poklapa i dođe na svoje. stvarno ne kužim koja vam je fora doć u temu i napisat nešto što bi mogao bit spojler ili samo izjaviti da te serija ne zanima jer je kraj glup, što smo svi zaključili da je najveći spojler od svega, zahvaljujući zna se kome. i ja sam seriju počela pratiti da vidim zbog čega tolika frka, svidjela mi se i pustite mene i sve ostale koju ju sada prate ili će ju tek početi pratiti da završimo u miru i međusobno razglabamo. mogla sam ja svima zaspojlat jer ju najbrže gledam i nemam s kime podjeliti neke stavove pa opet šutim.
:rock: :prayer:

Nego,
SpoilerShow
Shannon :cry:
Stvarno mi je mučno od ono Ane-Lucie il kak god da se zove. Pa stvarno bi trebala promijenit neš :axe:

callac

Post by callac » 14 Jul 2010, 22:58

Jandra wrote:
callac wrote:sad ću se opet ponoviti, kao papagaj sam, al baš me briga kako će završiti, svaka teorija meni paše jer je serija kvalitetna i te zavrzlame koje nemaju smisla, po tebi, imaju itekako smisla, sad kad ju gledam ovim tempom i sve mi je svježe, apsolutno se sve poklapa i dođe na svoje. stvarno ne kužim koja vam je fora doć u temu i napisat nešto što bi mogao bit spojler ili samo izjaviti da te serija ne zanima jer je kraj glup, što smo svi zaključili da je najveći spojler od svega, zahvaljujući zna se kome. i ja sam seriju počela pratiti da vidim zbog čega tolika frka, svidjela mi se i pustite mene i sve ostale koju ju sada prate ili će ju tek početi pratiti da završimo u miru i međusobno razglabamo. mogla sam ja svima zaspojlat jer ju najbrže gledam i nemam s kime podjeliti neke stavove pa opet šutim.

Nego,
SpoilerShow
Stvarno mi je mučno od ono Ane-Lucie il kak god da se zove. Pa stvarno bi trebala promijenit neš :axe:
SpoilerShow
da, ni meni Ana Lucia nikako nije sjela.. :? u početku me baš smetalo kad su uveli te nove likove, al kasnije se navikneš :)
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2010, 23:17

A$H wrote:kaj tu nema bit jasno..ili im je serija dosada i gledaju jer nemaju kaj drugo pa ih zanima kraj da ne gube vrijeme..ili je nisu niti gledali pa idu vidjek kak sve to zavrsava kad je hajp oko toga vec godinama..mora da je nes ultra posebno..not.. :lol:
Ovo nema veze s onim što sam napisala :lol:
..al nebitno, jer nisam tražila odgovor, to je samo konstatacija, moje mišljenje :partyman:

Status mene u vezi serije: prolupat ću! Zašto dan ne traje duže da to mogu češće gledat? :|

Scarface

Post by Scarface » 14 Jul 2010, 23:23

Ajde pustite me više na miru, eto da ja to tad nisan reka, sad bi vam Ash "spojla". Ako to po njemu nije spoiler, a zna se kolko on vodi računa o tome, onda mi nemate pravo više to spočitavat. Odrastite, ka male bebe ste. I ako san ja ovu seriju pratija godinama i pogleda je puno prije svih vas aktualnih, mislin da iman pravo uletit kad me god volja u topic i napisat šta me god volja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2010, 23:23

callac wrote:
Jandra wrote:

Nego,
SpoilerShow
SpoilerShow
da, ni meni Ana Lucia nikako nije sjela.. :? u početku me baš smetalo kad su uveli te nove likove, al kasnije se navikneš :)
same here. :D
@ asfodel: i mene muči prekratak dan, znam kak je. -.-

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2010, 23:27

elrania wrote:
danas sam i sama išla vidjeti kak završava i sviđa mi se, koliko god kraj od nekih bio očekivan il ne. tako nebitno za uživanje u epizodama...
čak me privlači da nastavim gdje sam davno stala sa serijom.

apsolutno. i naglašavam ovo "uživanje u epizodama". :D

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2010, 23:28

@callac - Ash nije spoilao i to da je ljudima kraj glup nije spoiler. To sad blebećem samo da kažem svoje mišljenje :mrgreen: Najradije ne bih uopće pričala o toj temi, stoga ni neću :)
SpoilerShow
Potpis za Anu Luciu :vom:

Post Reply