Koji ste horror zadnji gledali?
- cactus
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
House (1986)-Dakle,može imati negdje i lošiju ocjenu ali kod mene ima 9/10 za jednu od boljih horror komedija i točka.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- john_constantine
jedan od boljih horor komedija 80 - tih. Drugi dio je bio više pustolovna dječja komedija, ali treći dio je bio puno bolji s par otkačenih krvavih scena i zabavnom režijom s glumcem Lance Henriksenom. Četvrti dio je totalno neprobavljiva debilana s scenom u kojem živa pizza pljuje kečap po ženskoj...cactus wrote:House (1986)-Dakle,može imati negdje i lošiju ocjenu ali kod mene ima 9/10 za jednu od boljih horror komedija i točka.
Michel puši karu.
- remike2
Slažem se za House - prvi dio, meni jedna od najboljih horror komedija svih vremena!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
The Burning - very nice
- john_constantine
Re: Re:
ovisi što očekuješ... Nastavak sadržava i dalje obilne količine gore scena koje ponekad prelaze granice ukusa, solidnu glumu, visoki bodycount popraćen krvavim povraćanjima i krvoprolićem, i vojsku koja će zaustaviti taj smrtonosni virus. Ima dosta debilnih stvari, ali u svakom slučaju jedan zabavan nastavak ako ga ne uzimaš previše ozbiljno.Zadro wrote:A$H wrote:Cabin Fever 2 - 4/5Znači ipak nije tak loš kak su svi očekivali?
Michel puši karu.
- Josef K
Re: Re:
Pa ja sam jedan od rijetkih kojima je prvi odličan tak da sam i očekivao da če mi se ovaj sviditjohn_constantine wrote:ovisi što očekuješ... Nastavak sadržava i dalje obilne količine gore scena koje ponekad prelaze granice ukusa, solidnu glumu, visoki bodycount popraćen krvavim povraćanjima i krvoprolićem, i vojsku koja će zaustaviti taj smrtonosni virus. Ima dosta debilnih stvari, ali u svakom slučaju jedan zabavan nastavak ako ga ne uzimaš previše ozbiljno.Zadro wrote:A$H wrote:Cabin Fever 2 - 4/5Znači ipak nije tak loš kak su svi očekivali?

Znači moram ga skinut.
-
The Serpent and the Rainbow - zabavno, ali mislim da se to moglo i bolje napravit, bilo je dosta materijala
- remike2
My Bloody Valentine (1981.) - 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
Bloodbath at the House of Death - film je dobta zabava, nevjerovatno je kako moćan glas ima Vincent Price
- DrugsBunny
To se gleda za jedno pol sata-sat.jeba wrote:The Serpent and the Rainbow - zabavno, ali mislim da se to moglo i bolje napravit, bilo je dosta materijala
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
The Prophecy - dobar, sutra gledam drugi dio
- DrugsBunny
Serpent and the Rainbow (1988) - 3/10.. Ne.
...I wrapped our love in all this foil,
- Info
Friday 13 - dobar slasher, ali nije to to bez jasona 6.5/10
The burning - e ovo je već bolje, sviđa mi se ubojica, bolji nego u petku, radnja ništa posebno, ali ubojstva su jako dobra 7.5/10
Može još preporuka nekih slashera?
The burning - e ovo je već bolje, sviđa mi se ubojica, bolji nego u petku, radnja ništa posebno, ali ubojstva su jako dobra 7.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- remike2
My Bloody Valentine, The Prowler, The Initiation, Black Christmas, The Intruder, Prom Night, Terror Train...Info wrote:Friday 13 - dobar slasher, ali nije to to bez jasona 6.5/10