elrania wrote:pričam o nietzscheu i stvarima zbog kojih si ga prozvao nevaljalim.
Aaaa, u tom je stvar. Filozofska raspravljanja i nisu baš dio ovog topica pa ne bih sad rađe o Nićeu. Nije stvar isključivo u tim stvarima koje sam naveo, čitao sam ja i njegova djela neka, ali to je već druga, a i duga priča.
ima apsolutnog smisla sada kad gledaš na to ko situaciju kad kažeš nešto što nekome zvuči glupo i taj netko ima potrebu reć svoje.
Pa dobro, ali što je Ghostface konkretno rekao svoje? Nazvao je moje mišljenje pizdarijama i provalama? I opet zbog toga ja ispadam provokator?
Znači po toj logici kad Ghost idući puta kaže nešto što ja smatraim glupim, ja njega smijem izvrijeđati, nazvati njegovo mišljenje pizdarijama, a ako on meni uzvrati na to ispast će kao provokator?
Ja njemu u ovom topicu sve do onog posta sa prijateljskim savjetom nisam rekao ništa uvredljivo, a ipak sam ispao kao negativac.
Ironija je što ja taj prijateljski savjet smatram na mjestu i stojim iza njega.
U ovom trenutku sam smrtno ozbiljan, da netko ne bi pomislio da se zajebavam.
Mislim da je Ghost sve u svemu ok lik(ako zanemarimo njegove mane), u stilu da nije nekome napravio/rekao neko veće zlo, ja sam uvjeren da on ne misli zlo. Jednostavno smatram da možda ima problema sa živcima/kontroliranjem agresije/pretjeranom impulsivnosti ili nečim šestim što je svakako rješiv problem ako se na tome poradi.
John_Ryder wrote:možda par osoba je imalo kakvu svađu s ghostom,većina ne,ja nisam,čovik je pametan,pametniji od većine forumaša,a ti nažalost pokušavaš brijat na isto to ali ti nejde...pusa

Kad ti nemaš na osnovu čega imati svađu s njim pošto si svoje najinteligentije postove ostavio u topicu "ocijenite avatar osobe iznad". Doduše ti si sasvim druga priča, tipični spamer i ne namjeravam na tebe trošiti svoje daljne vrijeme niti mi tvoje mišljenje išta znači.