Tekken (2009)
- boyko
Re: Tekken (2009)
još jedan poster..

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Samhain
bože sačuvaj 
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Andrej
Najbolji komentar u vezi filma sam nasao na youtube -
stop shittting on my memories hollywood.......
stop shittting on my memories hollywood.......
We're all mad here...
- Samhain
Amen na to. 
(Romans Chpt. 5, v.12):
-
filmofil
loše...čak ni zabavno loše nego jednostavno loše, bilo mi je neugodno pred kraj kad su stavili scenu koja je trebala biti kao emotivna, a izgledala je JADNO, tome se ne možeš ni smijati
jedino mi se svidio eddie, a ni yoshimitsu nije loše napravljen, samo što su mu mač trebali drugačije napravit, mislim da u igri nije imao katanu...e i ocjena više za christie monteiro
za sad mi je mortal kombat kralj filmova ovog tipa, mislio sam da će mi i ovo biti dobro jer sam kao neki kvazi fan tekkena, al jebiga, nije mi sjelo nikako
jedino mi se svidio eddie, a ni yoshimitsu nije loše napravljen, samo što su mu mač trebali drugačije napravit, mislim da u igri nije imao katanu...e i ocjena više za christie monteiro
za sad mi je mortal kombat kralj filmova ovog tipa, mislio sam da će mi i ovo biti dobro jer sam kao neki kvazi fan tekkena, al jebiga, nije mi sjelo nikako
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Meni je film jako dobar, moglo je to naravno miljama bolje, ali nvm, uživa san u filmu i to mi je bilo sasvim dovoljno, unatoč brojnim manama od kojih pati.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
ma bitno je s kakvim stavom ideš gledat film...ja sam se skroz nabrijao i tražio više od obične zabave, čak sam čitao cijelu tekken priču prije i rekao sam sebi 'ova epska priča zaslužuje dosljedan film', i onda dobim sprdanciju nekakvu...moja pogreškaGhostface wrote:Meni je film jako dobar, moglo je to naravno miljama bolje, ali nvm, uživa san u filmu i to mi je bilo sasvim dovoljno, unatoč brojnim manama od kojih pati.
zato mi je valjda mortal kombat ocijenjen s 10/10 na imdbu
-
Wheel Smith
-
filmofil
ma nije taj film uopće bio u kinima nigdje u svijetu, straight to DVD odmahWheel Smith wrote:gledali ste u kinu?
nisam ni znao da je došao....
-
Wheel Smith
filmophil wrote:ma nije taj film uopće bio u kinima nigdje u svijetu, straight to DVD odmahWheel Smith wrote:gledali ste u kinu?
nisam ni znao da je došao....
oho.... hvala na informaciji
:supz: :supz:
- dragonheart
Gledo film isto prije par dana...
Meni jednom riječju prejeben,znači ko je volio filmove od Isaaca Florentinea sa Adkinsom (čitaj,Undisputed 2 i 3,Ninja),ne može biti razočaran.Mene je film ugodno iznenadio,paše mi i ta neka cirkuska atmosfera kroz cijeli film,a Gary Daniels i Cary Hyrouki Tagawa rasturaju...Koreografiju parkoura Cyirill Raffaelija da ne spominjem,ma odlično za STV film... 5/5
Meni jednom riječju prejeben,znači ko je volio filmove od Isaaca Florentinea sa Adkinsom (čitaj,Undisputed 2 i 3,Ninja),ne može biti razočaran.Mene je film ugodno iznenadio,paše mi i ta neka cirkuska atmosfera kroz cijeli film,a Gary Daniels i Cary Hyrouki Tagawa rasturaju...Koreografiju parkoura Cyirill Raffaelija da ne spominjem,ma odlično za STV film... 5/5
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
da, imao je neku vrstu oštrice, ali nisam siguran da li se u Soul calibur 3 mogla nabaviti katana za njega. Nije mi baš česti izbor kada je riječ o tekken ili soul calibur.filmophil wrote:loše...čak ni zabavno loše nego jednostavno loše, bilo mi je neugodno pred kraj kad su stavili scenu koja je trebala biti kao emotivna, a izgledala je JADNO, tome se ne možeš ni smijati
jedino mi se svidio eddie, a ni yoshimitsu nije loše napravljen, samo što su mu mač trebali drugačije napravit, mislim da u igri nije imao katanu...e i ocjena više za christie monteiro![]()
Michel puši karu.
- Andrej
Pa film nije upšte loš, koliko sam očekivao posle negativnih kritika. Vizuelno je sjajan za ovu vrstu tematike.
Imam samo dve zamerke -
Trebali su da više obrate pažnju na poteze karaktera iz igrice i naravno , gde je moj omiljeni borac - Hwoarang?
To je isto kao Mortal Kombat bez Sub Zero-a.
7.5/10
Imam samo dve zamerke -
Trebali su da više obrate pažnju na poteze karaktera iz igrice i naravno , gde je moj omiljeni borac - Hwoarang?
To je isto kao Mortal Kombat bez Sub Zero-a.
7.5/10
We're all mad here...
- Scarface
I meni je krivo zbog Hwoaranga, također mi je u igrici najdraži.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Samhain
ja se ne sjećam kada me je neki film uspio toliko iživcirati, gledao sam film prije nekih tjedan dana i da sam taj dan pisao ovaj post vjerojatno bih dobio doživotan ban
ja jesam Tekken fan i upoznat sam sa poviješću skoro svih važnih likova i ne vjerujem koliko ih je redatelj uspio izokrenuti da to nije normalno...
kak je onaj lik rekao: stop shittting on my memories hollywood.
ja jesam Tekken fan i upoznat sam sa poviješću skoro svih važnih likova i ne vjerujem koliko ih je redatelj uspio izokrenuti da to nije normalno...
kak je onaj lik rekao: stop shittting on my memories hollywood.
(Romans Chpt. 5, v.12):