jutro
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
Re: Last Post Wins !!!11one
meni se ta meditacija čini nemoguća, jer treba kao mislit o ničemu, a ja bi mislila kako ne mislim o ničemu
jutro
jutro

- Wendigo
mislim da je potpuna opuštenost tijela i uma ključna stvar za to.metallicat wrote:meni se ta meditacija čini nemoguća, jer treba kao mislit o ničemu, a ja bi mislila kako ne mislim o ničemu![]()
jutro
ja sam jednom probao, sjeo sam na pod s prekriženim nogama, lagano zatvorio oči, potrudio se izbaciti misli iz glave i koncentrirao se na duboko disanje (iz dijafragme/solarnog pleksusa). ubrzo sam osjetio kako full polako od nožnih prstiju prema gore malo po malo ne osjećam ništa (ne doslovno, kao da nemam noge
- elrania
ako su bile prekrižene noge, moguće da si ti one utrnule od poze
meni je zato najugodnije leć ili se nasloniti na nešto u sjedećem/ležećem položaju tokom bilo kakvog tretmana il meditacije. od ovoga uvijek leđa bole i sve me žulja.
sam treba paziti da se ne zaspi
a i nema što drugo biti ključno. možeš eventualno raditi meditacije s 'programom', npr. vizualizacije objekata, bića, prostora i sl. gdje budeš aktivno koristio um.
al opet se i prije toga treba dobro mentalno isprazniti.
meni je zato najugodnije leć ili se nasloniti na nešto u sjedećem/ležećem položaju tokom bilo kakvog tretmana il meditacije. od ovoga uvijek leđa bole i sve me žulja.
sam treba paziti da se ne zaspi
a i nema što drugo biti ključno. možeš eventualno raditi meditacije s 'programom', npr. vizualizacije objekata, bića, prostora i sl. gdje budeš aktivno koristio um.
al opet se i prije toga treba dobro mentalno isprazniti.
- Wendigo
nisu utrnule, nije takav osjećaj bio. 
baš ću probati ležeći, samo kaj postoji šansa da zaspim, lol.
- callac
ja nemam nikakve šanse za meditaciju, nisam dovoljno smirena za to a i svaka vantjelesna iskustva u meni bude osjećaj ludila pa, hvala lijepo, al dosta mi je toga sa svakim napadom panike koji je opet sve češći kad su vrućine vani..Wendigo wrote:nisu utrnule, nije takav osjećaj bio.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
ja ću barem pokušati. treba mi tako nešto što će me malo opustiti i smiriti. znaš već sve..callac wrote:ja nemam nikakve šanse za meditaciju, nisam dovoljno smirena za to a i svaka vantjelesna iskustva u meni bude osjećaj ludila pa, hvala lijepo, al dosta mi je toga sa svakim napadom panike koji je opet sve češći kad su vrućine vani..Wendigo wrote:nisu utrnule, nije takav osjećaj bio.
baš ću probati ležeći, samo kaj postoji šansa da zaspim, lol.jedino me tješi činjenica da sve dok se pitaš da li si lud, znači da nisi
- A$H
- elrania
nipošto, samo počinješ biti svjesna svog problema.callac wrote: jedino me tješi činjenica da sve dok se pitaš da li si lud, znači da nisi
mene pak to tješi i pomaže u određenim situacijama.
@dingo: meni noge nisu nikada trnule, samo se javljalo kompletno opuštanje. ruke mi pak trnu 'at will' , al dobro, to je već neš drugo
same meditacije u najjednostavnijem obliku nisu u prevelikoj vezi s nečim nadnaravnim i neuobičajenim. obična opuštanja i vježbe disanja su dost normalne i ok su rekreacija.
u jednom sam periodu bila radila ove s vizualiziranjem i nije mi nikako sjelo ono kad netko priča u pozadini i daje instrukcije kako da se zamišlja prostor i kretanje kroz to, ali je jednom rađena neka meditacija na one fore s anđelima i to je bilo iznenađujuće dosta dobro iskustvo.
- Wendigo
hej, pa rekoh da nije bilo trnuće (kako kad ti se zaštopa cirkulacja).
jednostavno sam se "odvojio" od stopala na to kratko vrijeme.
to sam radio po naputku jednog frenda (on je došao do struka i odustao). njemu je pokazala cura koja se bavila nanbudom, yogom i sl.
jednostavno sam se "odvojio" od stopala na to kratko vrijeme.
to sam radio po naputku jednog frenda (on je došao do struka i odustao). njemu je pokazala cura koja se bavila nanbudom, yogom i sl.
- elrania
ma dobro, krivo te shvatih. 
meni trnci po rukama znače neš skroz deseto pa mi je bilo čudno kad si rekao, tj kad sam te shvatila da ti se to do koljena stvorilo.
ak ti je tad uspjelo i ak si osjetio nešto, sam deri dalje po tome
meni trnci po rukama znače neš skroz deseto pa mi je bilo čudno kad si rekao, tj kad sam te shvatila da ti se to do koljena stvorilo.
- Wendigo
yep osjetio sam tu neku "lakoću" i kao da plutaju ili lebde tako nešto...elrania wrote:ma dobro, krivo te shvatih.
budem jednom prilikom probao na duže.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
- Josef K
Tek sad primjetih da vas dosta ima avatare iz true blooda.
Moram i ja koji nabacit. Da nadvladamo ove s lostom
Moram i ja koji nabacit. Da nadvladamo ove s lostom