Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Ženski kutak

Post by John_Ryder » 09 Jul 2010, 10:39

hvala callac,sad znam kakve čarape nosiš,moj život je ispunjen :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 10 Jul 2010, 12:29

što se traperica tiče, nisam ih nosila 8 godina. prvo zato jer mi ih se više nije dalo nosit, onda mi je za kojih 4 god došao gušt pa nisam naravno našla one koje mi pašu a da su dovoljno duge, jer mi većinom sve bude kratko (a i crne je teže nać a da nije neka kao isprana boja). i sad nakon tih 8 god našla crne, lijepe, odlične i dovoljno duge u s.oliveru :D je da su mi skupe bile, ali ipak sam si ih priuštila.
Image

elrania

Post by elrania » 10 Jul 2010, 18:05

prrrrrrooonašla kupaći!!! :lol:

bila jučer u turbo sportu i u kabini sam pol sata isprobavala razne kombinacije i htjela sam na kraju skombinirati dva različita dijela koja su si pasala, al sam sasvim slučajno dobila u ruke neki model nečega s istim uzorkom predobrih gaća i pasalo je!

ovaj koji sam uzela nema pričvršćene trokute, već su na špagici, al su podstavljeni i čvrsti i dobro se sve drži :D

oduševljena sam uzorkom - crni na narančaste točkice.

sve me skupa došlo 156 kn. :D

metallicat

Post by metallicat » 11 Jul 2010, 01:16

super, čini se super crno na točkice :D
Image

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2010, 17:20

odlučila sam ić na kričavo crvene pramenove, ali nakon dalmacije jer će se sve isprat. do tad bi probala jednu od garniera ali drukčiju nego do sad, jer zbilja nema više one koju sam koristila :? mislim da je broj 740, a na njoj piše plava-bakrena nešto (na slici kutije dosta ružno izgleda). jeste koristile (elri i callac) kad tu? ima jedna cura u meku koja ju koristi i jebeno joj ispadne, baš narančasto-crvena kričava. jedino ona ima svjetiliju smeđu prirpdnu, pa je razumljivo da joj je tako dobro.
Image

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2010, 17:31

ja sam jedino l'orealove i schwarzkopfove isprobavala + onaj jedan garnier. ovi drugi su imali jednu dosta dobru kričavo narančasto-crvenu.
ne znam više koji je broj, ali kutija je crvena i u pitanju je najsvjetlija nijansa od tih crvenih boja. :lol:

moja je sad zrela za farbanje, jer mi se boja nešto više isprala ovaj mjesec zbog čestih pranja kose, al bude isto pričekalo da se vratim s mora.

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2010, 17:33

al ti si imala plavu podlogu? fora je u tome što sam i ja uzimala najsvjetilju crvenu, tako da mi je ova za koju sam pitala promakla jer je na kutiji neka plavo/svjetlo naran.ženskica. hm, neznam, možda ju probam pa što bude :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2010, 19:26

o, pa to je možda ta koju sam ja probala od garniera!

moja je podloga bila svjetlosmeđa pri prvom farbanju u bakreno-crvenu. kasnije sam imala ljubičastu za ovu narančasto-crvenu, al je moralo skroz na blajh za ovo što sada imam.

callac

Post by callac » 14 Jul 2010, 20:15

Fora sa svim farbama je ta da uvijek uzimaš barem dvije nijasne svjetliju od onog što očekuješ da će ispasti (osim kad je blajh u pitanju, onda boja ispada kakva jest) A ako ti već nije stalo do kvalitetnijih farbi, uzmi taj garnier, imam ga ja, 7.40 slatka pjegava ženskica na slici a kutija je zeleno bijela,meni ispadala crvena na plavu podlogu umjesto narančaste pa vjerujem da će tebi isto ispast tako, samo tamnije.
Ja sam se iskreno opekla kupujući jeftinije, u rangu do 30 kn jer su mi redovito uništile kosu i boja se isprala u roku odmah. dobro, ja perem kosu svaki dan pa možda i zato, ali kad sam uzela AlfaParf farbu za onu narančastu boju koju sam imala, izdržala mi je taman koliko treba do sljedećeg farbanja i to uz odlazak na more i duže boravke na suncu..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 15 Jul 2010, 00:33

hm, ja sam probala više manje sve marke što nudi ovo naše obično tržište i za sad mi je naj bila ova koju sad koristim, tj garnier. ništa mi posebno ne uništava (čak mislim da moj jadan fen od 80kn mi najviše :? ), a kosu perem svakih 6-8 dana tako da se ne ispire brzo. kad se sljedeći put budem farbala kupujem tu plavo-bakrenu + odem na te pramenove i bit će valjda dobro :mrgreen:
btw, ova cura s kojom sam bila u kinu ima svoj salon, tj njena obitelj pa joj ona daje svakakve savjet. rekla joj je da nakon što izađeš iz mora treba malo regeneratora utrljat na površinu kosu i tako ostane boja, da ne izblijedi previše od sunca i manje popuca. to će se sigurno probat :D usput mi je dala neke tekuće kristale od badema, jojobe i lanenog ulja za jačanje osušenih/ispucanih vrhova isto iz tog salona. probam i to, pa kupujem. velika je bočica, a košta cca 60kn, a usput krasno miriši :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 15 Jul 2010, 09:53

da, obzirom da kosu ne pereš često zato ti se i ne ispire brzo. blago tebi, al stvarno, koliko sam skužila imaš dugu ravnu kosu kojoj je dovoljno da se osuši na zraku ili se lagano prosuši fenom... zato ju i možeš ostaviti toliko dugo bez pranja. kod mene je situacija takva da čim operem kosu na nju stavim toliko preparata da je već spremna na novo pranje- silikon, sprej za ravnanje, nakon sušenja vosak ili odnedavno tekuću gumu i na kraju tri kile laka za kosu. I dovoljno je da prespavam noć-frizure više nema, sva se ukovrčam, na mjestima zaležim i sl. i nikako se riješiti tih preparata, pogotovo jer sad imam tu kratku frizuru koju ako ne ukrotim izgleda kao da sam se u struju uključila, sve u zrak ode i svaka dlaka vodi svoju politiku....bilo je dana u srednjoj školi kad je kosa bila duga i nisam ju farbala, samo operem, osušim ručnikom i ostavim da se suši-rezultat savršen, kosa mekana, kovrčava najtaman i za sjaj sam stavljala samo malo bebi ulja na vrhove....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 15 Jul 2010, 11:35

koliko posla :lol: ja bi poludila da moram sve to heh
samo kad velike vrućine dođu ju nemoram sušit, ali svih ostalih 9 mj u godinu itekako treba. kad ju operem prvo je u ručniku oko sat da upije što više može, a tek onda sušit i to oko 20 min..taj proces sve skupa traje oko 2 h, zato se i ne pere često jer nemam vremena :lol: a i imam sreće da se ne masti ni nakon 2tj pranja. jučer me kneč uslikao u gradu i kosa na slici izgleda odlično, crveno da crvenije nemože bit, pa mi nije jasno :lol: stavit ću je kad jzu dobijem..
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Jul 2010, 12:52

Popuštanje callacinim zahtjevima, sad ne možeš reć da sam zla i da nisam pokazala :lol:
I tim ću udarcem ubit sve muhe. Svaku sljedeću nijansu/boju samo zamisliš i to je to. Tak da ne moram više nikad stavljat :zubifale:

Image
Ovo su one dječje naljepnice :facepalm: inače to ne radim, odmah sam skinula... bila neka zejbancija na tu shemu, long story :lol:

Image

Image

sorry na lošim mobitelskim fotkama
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 31 Jul 2010, 15:10

dobar friz
Asfodel wrote:Ovo su one dječje naljepnice :facepalm: inače to ne radim, odmah sam skinula.
šteta,baš dobro pašu :)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Jul 2010, 15:37

boyko wrote:dobar friz
Asfodel wrote:Ovo su one dječje naljepnice :facepalm: inače to ne radim, odmah sam skinula.
šteta,baš dobro pašu :)
Tenkju
Btw, i staroj su se naljepnice svidjele :shock: samo se prepala da ću noseći njih još poželjet pravu tetovažu :lol: :lol: :zubifale:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply