Ženski kutak
- Asfodel
Re: Ženski kutak
I ja imam fetiš na čarape, eto toliko 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
anamarkovic
ozbiljno ili me prc ?Asfodel wrote:I ja imam fetiš na čarape, eto toliko
- Asfodel
Ne moraš slat privatne poruke ako ovdje već pišeš istu stvar. Ne razumijem što je čudno u tome što sam napisala.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
anamarkovic
pa dobro,evo u inbox ćemo pisatAsfodel wrote:Ne moraš slat privatne poruke ako ovdje već pišeš istu stvar. Ne razumijem što je čudno u tome što sam napisala.
- Decadentor
-
anamarkovic
ma zašto?Decadentor wrote:ja bi radio vidio rasparvu vamo
- Decadentor
- Decadentor
-
anamarkovic
Decadentor wrote:ne odgovaram nepoznatim ljudima na PM![]()
![]()
nemoraš
-
anamarkovic
druge cure niš ne komentiraju u vezi mojeg pitanja 
- elrania
a ne dozvoljava meni moj džeparac da uzimam neke skuplje stvari. sve što sam sebi kupila tokom ove godine bilo je po shopping centrima i ekstra jeftino...pobrstila sam majice po NY i nekom dućanu u C.Centru i bila sam jučer opet u NY i nisam niš našla osim 2 majice.callac wrote:Što se haljina tiče,a i ostalog uglavnom- ja se često šećem po trgovačkim centrima, idem u outlete i kupujem samo sniženu robuzadnje tri haljine sam kupila u New Yorkeru i to po 39 kn, našla ih među majicama, zadnji brojevi i to baš moji
jedino sam traper haljinu platila 200 u xnationu i nije mi žao jer je posebna.
od haljina nisam naletila ni na što da je toliko jeftino. bila mi je jedna ok izgleda, ali materijal je neki sintetički najlonasti i to je smrt za ljeto.
budem po karlovcu pogledala jel ima što sad kad se vratim.
nadam se da tamo imaju ok gornje komade. meni ne dolazi u obzir ništa osim onih velihih čvrstih trokuta (ne ono na špagice) ili eventualno košarica, al to mi je malo bzvz za kupanje - previše mi ko grudnjaci izgledaju i neudobro je.i mislim da ćeš problem kupovanja badića rješiti ako odeš u benetton, oni ziher već imaju sniženja i super je što prodaju posebno gornji i donji dio pa možeš birati veličinu grudnjaka odnosno gaćica. Ja sam zadnja dva prošle godine kupila tamo-jedan tigrasti i drugi roze sa zelenim volančićima. cijena je zadovoljavajuća (oko stotinjak kuna mislim da me svaki izašao)
jučer sam isprobavala odvojene komade u NY i jedan gornji dio je bio zapravo dost dobar, al u cijelom dućanu nije bilo donjeg istog uzorka
- elrania
uf, ja sam preko zime znala 2 para + debele čarape ispod debljih hlača nositi. ne želim pomišljati kak bih se osjećala da sam hlače nabacim i tak se prošetam vani u 1. mj.metallicat wrote:
što se njih tiče, u životu ih nisam obukla jer mi nikad nije bilo toliko hladno. ovo je bila prva zima da sam ih nosila jer kako sam smršavila postala sam zimogrozna![]()
- HorrorHR
- Site Admin
nitko još nije spomenuo freddya? 
- elrania
nije li očito?HorrorHR wrote:nitko još nije spomenuo freddya?