Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by filmofil » 02 Jul 2010, 03:34

bilo je ponavljanje gradiva

predator 1 & 2 ukupna ocjena 100/100

mogo bi te filmove gledat svaki dan, a da mi ne dosade...samo me jedna stvar zanima koju sam tek sad skužio, kakve veze vručina ima s predatorima?? u prvom dijelu ženska veli dolaze samo u najtoplijim godinama, a na početku drugog dijela neki reporter kaže da je u LA nikad viđena vručina

dakle, to je definitivno povezano i odgovor je sigurno jednostavan, al eto, ja tu nikakve poveznice nisam našao
This is the Zodiac speaking.

remike2

Post by remike2 » 02 Jul 2010, 10:26

Pulp Fiction (1994.) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 02 Jul 2010, 13:36

Joheunnom nabbeunnom isanghannom aka The Good, the Bad, the Weird (2008) - 9/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Josef K

Post by Josef K » 02 Jul 2010, 14:44

Super Size Me - 8/10
Zanimljivo...

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 02 Jul 2010, 17:02

Salinui chueok aka Memories of Murder (2003) - 8/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2010, 19:33

filmophil wrote:bilo je ponavljanje gradiva

mogo bi te filmove gledat svaki dan, a da mi ne dosade...samo me jedna stvar zanima koju sam tek sad skužio, kakve veze vručina ima s predatorima?? u prvom dijelu ženska veli dolaze samo u najtoplijim godinama, a na početku drugog dijela neki reporter kaže da je u LA nikad viđena vručina

dakle, to je definitivno povezano i odgovor je sigurno jednostavan, al eto, ja tu nikakve poveznice nisam našao
Kako ne vidiš povezanost? Najtoplije godine i ekstremne vrućine, isti vrag...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 02 Jul 2010, 20:11

john_constantine wrote:

briem da je mislio na povezanost predatora i vrucine
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2010, 20:21

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:

briem da je mislio na povezanost predatora i vrucine
a to... Mislim da je to radi činjenice da se ljudi bolje znoje, zbog čega je i viša temperatura tijela, pa ih lakše detektiraju pomoću tih svojih maski.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 02 Jul 2010, 20:22

Zanimljiva teorija :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2010, 20:34

Decadentor wrote:Zanimljiva teorija :D
pa da... Predatori preko plave boje gledaju toplinu ljudskog tijela jer ne mogu ionako normalno gledati kao mi ljudskim očima. Bila je neka fora s klaonicom u drugom dijelu, ali se ne mogu sjetiti.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 02 Jul 2010, 20:41

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:Zanimljiva teorija :D
pa da... Predatori preko plave boje gledaju toplinu ljudskog tijela jer ne mogu ionako normalno gledati kao mi ljudskim očima. Bila je neka fora s klaonicom u drugom dijelu, ali se ne mogu sjetiti.
al opet mislim da temperatura tjela ostaje ista bez obzira na vanjsku temperaturu...a s druge strane je mozda temperatura na povrsini tjela visa...(who cares) :lol: :lol:
Image

Scarface

Post by Scarface » 02 Jul 2010, 20:44

Johne, znojenjem se zapravo temperatura tijela smanjuje, to je u biti cila poanta znojenja. :lol:

Al na stranu ta tvoja greška, i ta teorija o većoj tjelesnoj temperaturi nema smisla, jer po filmophilovom pitanju čini mi se da predatore privlači ekstremna vrućina okoliša, i to je odgovor na to. Dakle, unatoč sposobnosti da prežive i u ekstremnoj hladnoći ipak je vrućina ono šta je their thing. Ona prašuma je očito pasala, a u gradu su eto slučajno bile tolike vrućine i to je privuklo dotičnog predatora.
Last edited by Scarface on 02 Jul 2010, 20:45, edited 1 time in total.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2010, 20:45

hm... pa nisam previše upućen u to, ali predator gleda obrise, ne? Registrira toplinu, znoj i slično... Sada, normalna čovjekova temperatura je 36 C, a u džungli vjerojatno ta temperatura ljudskog tijela raste zbog čega se bolje vide "likovi".

ghost: ah, da. Potpuno sam zaboravio na to, da znojenje služi kao hlađenje. :oops: Ma onda izgleda da je na kraju ovo što si napomenuo, kao Thing na hladnoću, tako predatori na vrućinu. Pa ionako u predators će isto biti neka "vruća" okolina...
Last edited by john_constantine on 02 Jul 2010, 20:50, edited 3 times in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 02 Jul 2010, 20:46

john_constantine wrote:hm... pa nisam previše upućen u to, ali predator gleda obrise, ne? Registrira toplinu, znoj i slično... Sada, normalna čovjekova temperatura je 36 C, a u džungli vjerojatno ta temperatura ljudskog tijela raste zbog čega se bolje vide "likovi".
Ma nema to veze, vidija bi on toplinu i ovako i onako, jednostavno im više paše vrućina. Totalno nebitan detalj je u pitanju, i zato dosta ove glupe rasprave, jer je količina gluposti koja je ode navedena užasna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2010, 20:50

S wikipedije
Though capable of surviving exposed in Antarctic temperatures for an extended period of time[3], it is implied that Predators have a preference for hot equatorial climates.
Michel puši karu.

Post Reply