Glazba.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- metallicat
- Verite
U zadnje vrijeme sam zapeo za "New Age" i izvodjace poput Johna Serria, Patrick O'Hearn-a, Jobsona i slicne.
Kada predje u monotoniju poslusam Front Line Assembly, Wumpscut, Velvet Acid Christ...
Kada se pak zazelim svirke onda Sisters of Mercy, Chris Rea, Floydi, Purple te kada me hvata neko ludilo onda se razonodim uz Toma Waitsa i to je uglavnom to sto slusam zadnjih dva mjeseca.
Kada predje u monotoniju poslusam Front Line Assembly, Wumpscut, Velvet Acid Christ...
Kada se pak zazelim svirke onda Sisters of Mercy, Chris Rea, Floydi, Purple te kada me hvata neko ludilo onda se razonodim uz Toma Waitsa i to je uglavnom to sto slusam zadnjih dva mjeseca.
- elrania
bas dobih danas zahvalnu kolicinu psy trancea...ne primjecujem da je ovdje itko zagrizen za taj zanr elekronske glazbe, ali ako nekoga zanima, infected mushroom je definitivno dobra preporuka, te pleiadians, ppk, talamasca (jungle storm... divna stvar), sirius isness, analog pussy (s dosta deep trance sounda)... i eo jos, juno reactor...
- Boby
Ja sam razmišljao otići ali ne znam kolko mi se isplati jer sam bio lijen čak protegnuti noge do Koprivnice na Scorpse. Inače, mogu pričat kaj hoće ali glazba Metallice je bolja od one današnjih mainstream metal bandova a bojim se da će takva i ostat. A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsirajumetallicat wrote:e pa sad, nisam to pitala da serete po njimameni nije dobar zadnji ali sve ostalo je, normalno naj su stariji
a i ovih par novih pjesmama je puno bolje od zadnjeg. samo me zanimalo dal ide ko.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Ti si, s oprostenjem, prso s mozgom ako su ti stvari sa Reloaded itd. jace od Creeping Death, Seek & Destroy, For Whom the Bell Tolls itd.Boby wrote:A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju
-
annwn
Slažem se s Mairosu...Ove nove pjesme i albumi su me totalno razočarali, nisam mislila da Metallica može takvo nešto napravitit....Starije pjesme su odlučne, ali ovo novo je....Mairosu wrote:Ti si, s oprostenjem, prso s mozgom ako su ti stvari sa Reloaded itd. jace od Creeping Death, Seek & Destroy, For Whom the Bell Tolls itd.Boby wrote:A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju
- metallicat
- Evil Xander
Rade novi album? Neki nikako da se opamete...metallicat wrote:normalno da su najstarije najbolje, to je bio metal, ali i kasnije su dobri, samo što je to rock(tu ne ubrajam st.a.). mislim da će novi bit puno bolji od st.a.
Jos ce postati novi Rolling Stonesi na kraju, uzas.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Evil Xander
Ako su ti ove stvari najbolje pretpostavljam da si Metallicu otkrio s Load/Reload albumima. Ovakvu izjavu moze dati, i ostati ziv, samo onaj tko ih slusa zadnjih 10 godina.Boby wrote: Inače, mogu pričat kaj hoće ali glazba Metallice je bolja od one današnjih mainstream metal bandova a bojim se da će takva i ostat. A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju
Evo, forsiram se forsiram, i nikako da uspijem ma sto god forsirao...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Evil Xander
- metallicat
- Verite
Slusao malo Infected Mushroom ali mi nekako ne odgovaraju. Juno Reactor mi je cak ok pogotovo Transmissions album.elrania wrote:bas dobih danas zahvalnu kolicinu psy trancea...ne primjecujem da je ovdje itko zagrizen za taj zanr elekronske glazbe, ali ako nekoga zanima, infected mushroom je definitivno dobra preporuka, te pleiadians, ppk, talamasca (jungle storm... divna stvar), sirius isness, analog pussy (s dosta deep trance sounda)... i eo jos, juno reactor...
PSY je dobar ali ne nalazim se u toj glazbi bash
Probaj poslusati stariju grupu zvanu Brainticket. Nakon par sati slusanja osjecat cesh se kao zombie.