Koji je to film?
- boyko
Re: Koji je to film?
ruka i motorka ftw 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
i živo blato. i to rezanje prozora... ma jedino što asocira je odrezanje ruke motorkom...DrugsBunny wrote:Ja bi isto rekao Evil Dead 2, ali me jako zbunjuje navodni vražji kipboyko wrote:možda Evil Dead II - http://www.imdb.com/title/tt0092991/Robert Sikert wrote:I treći film - ljudi su zatvoreni u jednoj kući koju je ospjeo vrag, jedan lik pokušava motorkom razrezati prozore, ali kada ga "obuzme vrag", sam sebi presiječe ruku motorkom - a jedan koji uspije izići, upadne u živo blato pred kućom, gdje stoji i vražji kip...
Michel puši karu.
- boyko
mene i živo blato asocira. al nisam baš siguran da je to iz tog filma..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
Michel puši karu.
- Robert Sikert
Nije Evil Dead, to sam trebao staviti kao napomenu
I nije ovaj iz 1996, gledao sam film pred kraj osamdesetih... A kada smo kod Evil Deada, jel tako da imaju dvije verzije kraja Army of Darkness, to sam se svađao sa frendom, ubjeđuje me da je jedna, a ja znam da imaju dvije - oan u supermarketu i ona u dalekoj budućnosti kada se probudi. Jel tako?
- DrugsBunny
Tako je, postoje 2 verzije.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- HorrorHR
- Site Admin
The Newlydeads: http://www.imdb.com/title/tt0093614/]Tražim original naziv filma koji je prije dvadesetak godina bilo moguće iznajmiti u videotekama pod imenom "Nove smrti", na coveru je bila svatovska torta na katove i mislim na vrhu makete mladenaca u krvi... koliko me pamćenje služi radilo se o nekakvoj ženi koja je izgorila do kosti i ona se osvećuje ljudima/ili ih samo ubija... sjećam se scene kada jedan glumac vidi tu ženu i onda trči, te se osvrne da vidi ide li za njim, tako da ne vidi da trči prema testeri..i CAP... ode glava...

Dobro se sjećaš, kod nas se zvao na VHSu "Nove Smrti"...
Da nije neki iz House serijala?Drugi film koji tražim je isto bilo moguće dići na VHS-u, gledao sam to kao klinac, radi se o nekakvim vratima pakla koja se nalaze u nekoj kući, pa glavi junak padne kroz njih i nađe se u nekakvom paklenom rudniku gdje voze džipovi, a glavni demon sve gleda kroz nekakvo stolno povećalo...
Koliko se sjećam mogao bi bitiI treći film - ljudi su zatvoreni u jednoj kući koju je ospjeo vrag, jedan lik pokušava motorkom razrezati prozore, ali kada ga "obuzme vrag", sam sebi presiječe ruku motorkom - a jedan koji uspije izići, upadne u živo blato pred kućom, gdje stoji i vražji kip...
Night of the Demons (1988)
http://www.horrorhr.com/night-of-the-demons-1988/
Ili eventualno http://www.horrorhr.com/night-of-the-demons-2-1994/
Vrlo vjerojatno The WItchboard:Evo i četvrti - pao mi je sada na pamet - radi se o ouiji ploči za zvanje duhova, koja priziva demone, znam da je naziv bio "Demonska ploča"
viewtopic.php?f=2&t=4907
- Robert Sikert
E puno ti hvala HorrorHr, dugo sam tražio "Nove smrti"... House sam samo gledao jedinicu, isto kao i Night of the Demons, mislim da nisu ta dva... hvala ti i na "Demosnkoj ploči" 
- john_constantine
nije niti jedan od nastavaka housea. Lik je u drugom dijelu samo završio u prapovijesti, ali nije bilo tih spomenutih scena. Jedino mi asocira na Highway to Hell (1991)
Michel puši karu.
- Alara
Koji je to hororac u kojem jedna djevojka ima kontrolu nad kukcima, konkretno muhama (sjećam se scene u kojem se roje na prozoru)? Mislim da je to možda bilo u nekoj školi, nešto ju je neka druga cura maltretirala ako se dobro sjećam.
Pred kraj filma se nekih dvoje ljudi "kupa" u bazenu punom crva, krvi, blata čegaliveć; u bijegu iz neke kuće, prostorije i sl.
Mislim da je ime filma počinjalo sa "F", al nisam sigurna jel to ime našeg prijevoda naslova ili originalnog naslova. Imala sam ga prije 100 godina na VHS-u, kad sam bila mala, a to je bilo davno.
Pred kraj filma se nekih dvoje ljudi "kupa" u bazenu punom crva, krvi, blata čegaliveć; u bijegu iz neke kuće, prostorije i sl.
Mislim da je ime filma počinjalo sa "F", al nisam sigurna jel to ime našeg prijevoda naslova ili originalnog naslova. Imala sam ga prije 100 godina na VHS-u, kad sam bila mala, a to je bilo davno.

- Alara
Našla!
Phenomena (aka Creepers)!
Još da nađem onaj koji sam prvi tražila, fijuuu....

Još da nađem onaj koji sam prvi tražila, fijuuu....

- Decadentor
Alara wrote:Bok svima,
Slučajno sam naišla na ovaj forum tražeću uzaludno naziv jednog horora na net-u. Nadam se da mi možete pomoći jer me kopka već 3 dana.
Ono čega se sjećam je tipa koji zove broj 666 (ako se dobro sjećam, to je možda preočiti broj), pakla koji je smrznut (mislim pred kraj filma), te nekod vraga, demona što li je, koji je izgledao namršteno, crvene kože je bio i, mislim da je imao male rogove.
Nažalost ne mogu se sjetiti ničeg više, nikakvih detalja. Bojim se da bi nekim mutnim prisjećanjem možda pomiješala dva ili više različitih filmova.![]()
Pa eto, ako netko zna,MRAK! Izbavite me iz noćne more
. Fanx!
little nicky ???

- Robert Sikert
Decadentor wrote:Alara wrote:Bok svima,
Slučajno sam naišla na ovaj forum tražeću uzaludno naziv jednog horora na net-u. Nadam se da mi možete pomoći jer me kopka već 3 dana.
Ono čega se sjećam je tipa koji zove broj 666 (ako se dobro sjećam, to je možda preočiti broj), pakla koji je smrznut (mislim pred kraj filma), te nekod vraga, demona što li je, koji je izgledao namršteno, crvene kože je bio i, mislim da je imao male rogove.
Nažalost ne mogu se sjetiti ničeg više, nikakvih detalja. Bojim se da bi nekim mutnim prisjećanjem možda pomiješala dva ili više različitih filmova.![]()
Pa eto, ako netko zna,MRAK! Izbavite me iz noćne more
. Fanx!
To je ovaj film - 976-EVIL http://www.imdb.com/title/tt0094597/
- Alara