Junaci i superjunaci stripa...
- dr_gonzo
- Dragonrage
- Dragonrage
Eto..nisam stigao danas ranije napisati omiljene stripove jer sam imao posla preko glave pa ću sada...
Dakle...kao klinac sam obožavao čitati Zagora, Dylan Doga, Conana, Hulka, ali onog starog, crno bijelog...zatim Bleka, Trazana, a od američkih i novijih Batmana, Lazarus Ledda kojeg sam čak neko vrijeme i skupljao, te naravno Punishera...ovime se posebno ponosim...

Jeste da su oštećeni, ali tako sam ih na žalost kupio...no ja ih čuvam...
A našlo se tu i Gigant stripova...imam doma još par brojeva...
Dakle...kao klinac sam obožavao čitati Zagora, Dylan Doga, Conana, Hulka, ali onog starog, crno bijelog...zatim Bleka, Trazana, a od američkih i novijih Batmana, Lazarus Ledda kojeg sam čak neko vrijeme i skupljao, te naravno Punishera...ovime se posebno ponosim...

Jeste da su oštećeni, ali tako sam ih na žalost kupio...no ja ih čuvam...
A našlo se tu i Gigant stripova...imam doma još par brojeva...
- dr_gonzo
Odlična kolekcija Dragonrage...sjećam se da je izlazi kad i Konan Saga, ali pošto nisam imao puno love skupljao sam Konana...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Thanks...imam doma i jedna ili dva broja Destoyera...se sjećaš toga hahaha...Remo, nenaoružan i opasandr_gonzo wrote:Odlična kolekcija Dragonrage...sjećam se da je izlazi kad i Konan Saga, ali pošto nisam imao puno love skupljao sam Konana...
A i tog Konana Saga imam...isto par brojeva. Na žalost...u jednom trenutku svog puberteta, sam ja budala jedan dio tih stripova prodao za neku siću jer sam trebao lovu za "važnije stvari"...danas ni sam ne znam za šta...damm!!!!!
Je...dobar je...ali nikad mi nije bilo jasno koja je to vrsta stripa...da li je horror, SF, akcija...mix svega. Prvo sam mislio da je nekakav "detektivski strip", no ona je s vremenom počeo nalikovati na Dylan Doga...što nije loša stvar, ali me uzbunjivalo...jigsaw wrote:da, njega sam zaboravio...Lazarus Ledd je također dobar strip...Dragonrage wrote:Lazarus Ledda kojeg sam čak neko vrijeme i skupljao
- john_constantine
- Dragonrage
- dr_gonzo
I film se nije zvao Hellblazer radi sličnosti sa Hellreiser serijalHorrorHR wrote:Jučer naučih da je Constantine film baziran na stripu Hellblazer. Eto da se pohvalim da sam totalni anti geek za stripove
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -