Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
ja izbjegavam čitanje komentara takvih i sl. vijesti sa domaćih news portala jer samo pobuđuju razne agresivne i lokalmizantropske misli u mojoj glavi. 
- Asfodel
Upravo tako. Ne znam jel postoji članak s normalnim komentarima ispod, dosad nisam naišla na takvo što..Wendigo wrote:ja izbjegavam čitanje komentara takvih i sl. vijesti sa domaćih news portala jer samo pobuđuju razne agresivne i lokalmizantropske misli u mojoj glavi.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- John_Ryder
a jbg,nemogu se suzdržatWendigo wrote:ja izbjegavam čitanje komentara takvih i sl. vijesti sa domaćih news portala jer samo pobuđuju razne agresivne i lokalmizantropske misli u mojoj glavi.
@ghost-mene baš zanima koji je točan razlog tog njenog čina,vjerovatno ih ima više,al opet s 18 godina tako nešto,pogotovo kad su kakti cure naprednije od dečki,znači ona bi s 18 trebala već bit kolko tolko formirana osoba,a i bio sam u vukovaru,taj grad je tako depresivan,užasno je tiho,samo te razrušene kuće,makar je već dosta tog obnovljeno,možda je i to imalo utjecaj
"Im gonna touch you now." 
- Scarface
Ma vraga su cure razvijenije psihički od muških, nikada nisu niti će. Znan po svojoj sestri, ona sa svojih 16 sigurno nije zrelija nego kad san ja ima toliko. Uvik postoje iznimke u oba spola, ja bi čak reka da su žene malo nazadne al zbog uvriježene činjenice da nisu po defaultu kao one prije sazriju. Gluposti. Zvuči možda seksistički, al iman dosta i muških i ženskih poznanika i ovo je čista realna opservacija.
A koji je njen razlog je nemoguće znat, šta može bit toliko jako da te natira da se ubiješ ja ne znan.
A koji je njen razlog je nemoguće znat, šta može bit toliko jako da te natira da se ubiješ ja ne znan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
dobar dan. jučer sam dala otkaz u cinestaru. ''jedno'' nerviranje manje.

- John_Ryder
a dobro,imaš pravo,zrelost varira od osobe do osobe,al kolko gledam po medijima,u zadnje vrijeme ženske češće počinjaju samoubojstva ili bar pokušaje,a dobro sad reć da su nazadne nije baš uljudno,sad samo čekam reakciju elranieGhostface wrote:Ma vraga su cure razvijenije psihički od muških, nikada nisu niti će. Znan po svojoj sestri, ona sa svojih 16 sigurno nije zrelija nego kad san ja ima toliko. Uvik postoje iznimke u oba spola, ja bi čak reka da su žene malo nazadne al zbog uvriježene činjenice da nisu po defaultu kao one prije sazriju. Gluposti. Zvuči možda seksistički, al iman dosta i muških i ženskih poznanika i ovo je čista realna opservacija.
- John_Ryder
što je toliko loše tamo radit? prije sam se zanimao za posao u cinestaru pa me zanimametallicat wrote:dobar dan. jučer sam dala otkaz u cinestaru. ''jedno'' nerviranje manje.
- Asfodel
Pa onda bih ja mogla primjetiti da u zadnje vrijeme (čitaj non stop u Hrvatskoj) muškarci ubijaju svoje žene, a sad su počeli i djecu...pa nek ubiju sebe manijaci... i onda na kraju članka nešto tipa: bio je rastrojen i htio je presuditi i sebi, ali eto nije stigao ... A jadniiičak.John_Ryder wrote:a dobro,imaš pravo,zrelost varira od osobe do osobe,al kolko gledam po medijima,u zadnje vrijeme ženske češće počinjaju samoubojstva ili bar pokušaje,a dobro sad reć da su nazadne nije baš uljudno,sad samo čekam reakciju elranieGhostface wrote:Ma vraga su cure razvijenije psihički od muških, nikada nisu niti će. Znan po svojoj sestri, ona sa svojih 16 sigurno nije zrelija nego kad san ja ima toliko. Uvik postoje iznimke u oba spola, ja bi čak reka da su žene malo nazadne al zbog uvriježene činjenice da nisu po defaultu kao one prije sazriju. Gluposti. Zvuči možda seksistički, al iman dosta i muških i ženskih poznanika i ovo je čista realna opservacija.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
a nemožeš uspoređivat međusobno cin-ove jer imaju druge voditelje/šefove. uvijek neš seru ali jučer mi je puklo, bacila sam im onu košulju, uzela 100kn i doviđenja. uzeli mi idioti zadnju plaću. ma, nemam riječi

- John_Ryder
a jbtmetallicat wrote:a nemožeš uspoređivat međusobno cin-ove jer imaju druge voditelje/šefove. uvijek neš seru ali jučer mi je puklo, bacila sam im onu košulju, uzela 100kn i doviđenja. uzeli mi idioti zadnju plaću. ma, nemam riječi
- John_Ryder
pa ovaj zadnji u dubravi se stigo ubitAsfodel wrote:Pa onda bih ja mogla primjetiti da u zadnje vrijeme (čitaj non stop u Hrvatskoj) muškarci ubijaju svoje žene, a sad su počeli i djecu...pa nek ubiju sebe manijaci... i onda na kraju članka nešto tipa: bio je rastrojen i htio je presuditi i sebi, ali eto nije stigao ... A jadniiičak.John_Ryder wrote:a dobro,imaš pravo,zrelost varira od osobe do osobe,al kolko gledam po medijima,u zadnje vrijeme ženske češće počinjaju samoubojstva ili bar pokušaje,a dobro sad reć da su nazadne nije baš uljudno,sad samo čekam reakciju elranieGhostface wrote:Ma vraga su cure razvijenije psihički od muških, nikada nisu niti će. Znan po svojoj sestri, ona sa svojih 16 sigurno nije zrelija nego kad san ja ima toliko. Uvik postoje iznimke u oba spola, ja bi čak reka da su žene malo nazadne al zbog uvriježene činjenice da nisu po defaultu kao one prije sazriju. Gluposti. Zvuči možda seksistički, al iman dosta i muških i ženskih poznanika i ovo je čista realna opservacija.
- metallicat
znam da je u zg drukčije. tamo ko radi bar neko vrijeme zaradi samo tako 2000, a ovaj dečko koji je sad u ri, on zarađuje 3000. ovdje se možeš zapisat sve dane i ne dobit više od 1500 (i to sam pretjerala). opet ovdje nemožeš izdržat zbog tih šefica, zbog gluposti koje rade. sad neznam kako sam god i pol tamo izdržala.John_Ryder wrote:a jbtmetallicat wrote:a nemožeš uspoređivat međusobno cin-ove jer imaju druge voditelje/šefove. uvijek neš seru ali jučer mi je puklo, bacila sam im onu košulju, uzela 100kn i doviđenja. uzeli mi idioti zadnju plaću. ma, nemam riječinisam znao da su takvi gadovi,hvala bogu da se nisam prijavljivo,al ipak možda si ti samo naletila na nekog idiota

- John_Ryder
3000 ? a jbt,on mora da je neki hardcore radnik,neam blage kako je u zg,to moram još saznat,makar sad imam posao,al čisto me zanima,bome to su velike cifre za honoraran radmetallicat wrote:znam da je u zg drukčije. tamo ko radi bar neko vrijeme zaradi samo tako 2000, a ovaj dečko koji je sad u ri, on zarađuje 3000. ovdje se možeš zapisat sve dane i ne dobit više od 1500 (i to sam pretjerala). opet ovdje nemožeš izdržat zbog tih šefica, zbog gluposti koje rade. sad neznam kako sam god i pol tamo izdržala.John_Ryder wrote:a jbtmetallicat wrote:a nemožeš uspoređivat međusobno cin-ove jer imaju druge voditelje/šefove. uvijek neš seru ali jučer mi je puklo, bacila sam im onu košulju, uzela 100kn i doviđenja. uzeli mi idioti zadnju plaću. ma, nemam riječinisam znao da su takvi gadovi,hvala bogu da se nisam prijavljivo,al ipak možda si ti samo naletila na nekog idiota
- metallicat
a ovisi ti koliko radiš. ja sam u meku ovaj mj. dobila 3,150. a u zg toliko neki dobivaju jer uvijek ima hrpa ljudi/posla, tako da je njima min radno vrijeme 8 h, najčešće. ovdje nema ni žive duše osim srijedom jer je 15kn karta, i eventualno pet i sub. loše

- John_Ryder
pa eto,ja imam stalan posao s plaćom 3 tisuće,8 sati na dan..na isto ti dođemetallicat wrote:a ovisi ti koliko radiš. ja sam u meku ovaj mj. dobila 3,150. a u zg toliko neki dobivaju jer uvijek ima hrpa ljudi/posla, tako da je njima min radno vrijeme 8 h, najčešće. ovdje nema ni žive duše osim srijedom jer je 15kn karta, i eventualno pet i sub. loše