Koji je to film?
- remike2
Re: Koji je to film?
To je onda izgleda ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0118730/
http://www.imdb.com/title/tt0118730/
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
4mal
- remike2
Nema na čemu. 
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- dark_driving
to ti je definitivno black circle boys, nije bas horor osim sto oni kao briju da su sotonisti4mal wrote:eo sjetih se moguceg naslova, tj izgled covera
neki pentagram je nacrtan i ima u nazivu rijec "circle" kolko me sjecanje sluzi
cak je bio na telki prije nekih 7,8 godina
radnja se ukratko desava oko tih sotonista koji slušaju detah, speed metal mjuzu
nije bas poznat americki film
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- dark_driving
http://www.imdb.com/title/tt0118730/dark_driving wrote:to ti je definitivno black circle boys, nije bas horor osim sto oni kao briju da su sotonisti4mal wrote:eo sjetih se moguceg naslova, tj izgled covera
neki pentagram je nacrtan i ima u nazivu rijec "circle" kolko me sjecanje sluzi
cak je bio na telki prije nekih 7,8 godina
radnja se ukratko desava oko tih sotonista koji slušaju detah, speed metal mjuzu
nije bas poznat americki film

https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
-
4mal
fala svima još jednom
našao sam film i pogledao ali putem youtubea
pozdrav!
našao sam film i pogledao ali putem youtubea
pozdrav!
..."We all go a little mad sometimes"...
-
S3ri0us
Naime gledao sam jedan film ima godinu do 2 godine! Sicam se skoro cijelog filma ali imena nikako!
Uglavnom 2 tipa otmu neku zensku i zatoce je u podrum a u podrumu su dvije sobe i vidi se kroz veliko ogledalo na sredini!
Uglavnom jedan od otmicara je u susjednoj sobi i on se predstavlja zeni kao da je i on otet ovo ono! Poslije na sredini filma kao otvore se dvoja vrata i puste ih da budu skupa vamo tamo i otmicar se zaljubi u ovu otetu zensku! Na kraju filma kao otmicar i zena kao pod navodno bjeze jer otmicar zna cijelu kucu i tajne prolaze i ubijaju ovoga drugoga jer ih nije tio pustiti a taj drugi ih je cijelo vrijeme snimao!
Uvod je kao neki slasher film kako neku zenu rezu na komade a posli nicega film je kao napeti triler i CAK JE DOBAR
Radnja se desava u nekakvoj dobro blindiranoj kuci resetkama kao u gradu samo je malo zapustenija izvanka.
Valjda ce biti neko ko zna o kojem je filmu rijec!
Film je dobro snimljen i nije neki low-budget tako da bi trebao biti ja sam ga nasao preko horor hr portala a sada ga nemogu nikako nac ni preko imdb-a nicega
Molim sada vas da pomognete!
Pozz i Hvala
Uglavnom 2 tipa otmu neku zensku i zatoce je u podrum a u podrumu su dvije sobe i vidi se kroz veliko ogledalo na sredini!
Uglavnom jedan od otmicara je u susjednoj sobi i on se predstavlja zeni kao da je i on otet ovo ono! Poslije na sredini filma kao otvore se dvoja vrata i puste ih da budu skupa vamo tamo i otmicar se zaljubi u ovu otetu zensku! Na kraju filma kao otmicar i zena kao pod navodno bjeze jer otmicar zna cijelu kucu i tajne prolaze i ubijaju ovoga drugoga jer ih nije tio pustiti a taj drugi ih je cijelo vrijeme snimao!
Uvod je kao neki slasher film kako neku zenu rezu na komade a posli nicega film je kao napeti triler i CAK JE DOBAR
Radnja se desava u nekakvoj dobro blindiranoj kuci resetkama kao u gradu samo je malo zapustenija izvanka.
Film je dobro snimljen i nije neki low-budget tako da bi trebao biti ja sam ga nasao preko horor hr portala a sada ga nemogu nikako nac ni preko imdb-a nicega
Pozz i Hvala
-
marko20vg
E, ovako. Nov sam ovdje i odlučih se pridružiti ekipi jer vidim da se pomoglo masi ljudi jer imam i ja jedno pitanje.
Naime, film sam gledao ko klinac u ranim 90ima. Radi se o nekoj curi koja ima neku posebnu moć (čak mislim da je film kod nas preveden "Nevjerojatna moć" ili tako nešto). Sjećam se samo jedne scene da je pred kraj ja mislim učinila da neka profa iz njene škole naglo ostari dok se profa držala za neki stup kad je puhao jaki vjetar kojeg je ta cura stvorila.
Ako itko zna imalo o čemu se radi bio bih mu jako zahvalan.
Naime, film sam gledao ko klinac u ranim 90ima. Radi se o nekoj curi koja ima neku posebnu moć (čak mislim da je film kod nas preveden "Nevjerojatna moć" ili tako nešto). Sjećam se samo jedne scene da je pred kraj ja mislim učinila da neka profa iz njene škole naglo ostari dok se profa držala za neki stup kad je puhao jaki vjetar kojeg je ta cura stvorila.
Ako itko zna imalo o čemu se radi bio bih mu jako zahvalan.
- DeadFish
Vidio sam trailer mislim tu na horror.hr čak. Naziv filma je mislim Ime's war, zombiji u drugom svjetskom ratu ak se ne varam, al nemogu se sjetit imena da me ubiješ :/
Zna netko možda
Edit: našao, Stone's War ^^, na imdb je pod war of the dead
Zna netko možda
- Bub
Hmmm...a to još nije izašlo ili... ??DeadFish wrote:Vidio sam trailer mislim tu na horror.hr čak. Naziv filma je mislim Ime's war, zombiji u drugom svjetskom ratu ak se ne varam, al nemogu se sjetit imena da me ubiješ :/
Zna netko možda
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
4mal
neki sa zombima film je s prve polovice 90tih , ukratko radi se o nekoj metalki kaj postaje zombie i sva je spirsana probodena
radnja filma se dešava u bolnici
radnja filma se dešava u bolnici
- A$H
-
4mal
-
Wheel Smith
http://www.imdb.com/title/tt0374563/S3ri0us wrote:Naime gledao sam jedan film ima godinu do 2 godine! Sicam se skoro cijelog filma ali imena nikako!
Pozz i Hvala
ako se ne varam to je to
:supz: :supz:
-
4mal
je to je taj i ja sam sam ga gledao prije par godina
zapamtio sam ovog glumca jako dobro jer je igrao u 8mm
zapamtio sam ovog glumca jako dobro jer je igrao u 8mm