Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Toxic avenger - he, koje debilno trash ludilo.
Sve loše, od glume do specijalnih efekata. To stalno forsiranje na gnjusne scene uz nepotrebno nasilje. Totalno otkačene scene kao ona u restoranu, prejaka scena kada sredi negativca tako da ga zalijeva mlijekom, sladoledom, preljevom, šlagom i trešnjom.
Hrpa scena za nasmijati se do otkačenih dijaloga ili besmislenog brutalnog nasilja. A taj glavni lik dok je čovjek, jbt, jedan od najružnijih glumaca u filmu.
Dobra zabava makar je povremeno dosadan... 4/5 Prvi Troma film koji sam gledao, ili ih voliš ili ih mrziš...
Michel puši karu.
- Boby
"Inferno" (1980)
Nažalost, razloga za pohvale baš i nema mnogo. Film bi se trebao gledati više kao san nego li kao neki smisleni slijed događaja ali upravo baš taj naratorski pristup onemogućava da se na ovo gleda kao san. Priča je strukturirana tako da protagonisti istražuju, dešifriraju zagonetke te demistificiraju mitove zakopane u podrumima gradskih jezgri.
Kao konačni razultat, imamo nekoliko epizodnih likova a njihova jednodimenzionalnost toliko je očita da se na kraju filma više niti ne sjećamo onih koji su se pojavili na samome početku.
O glumi niti nema smisla previše trošiti riječi kada su i sami likovi izlika kako bi se uredno mogle postaviti vizualno i zvučno dojmljive scene strave i užasa.
U nekima to sasvim dobro prolazi dok u drugim baš i ne jer je film, iako oku ugodan, daleko od onog što je proizvedeno u njegovom prethodniku "Suspirii".
Ne može se poreći da je Argento ciljao na "Suspiriu" kao glavni uzor, s obzirom da je koristio sličan odabir boja kao i arhitektskih ekstravagancija građevina, ali na kraju je proizveo samo lošu kopiju vlastitog djela.
Soundtrack je također mnogo slabiji, neke od kompozicija se odlično uklapaju dok su druge, poput glavne teme, totalno neprimjerene.
Za preporuku fanovima, dok je za ostale bolje ne gledat.
6/10
Nažalost, razloga za pohvale baš i nema mnogo. Film bi se trebao gledati više kao san nego li kao neki smisleni slijed događaja ali upravo baš taj naratorski pristup onemogućava da se na ovo gleda kao san. Priča je strukturirana tako da protagonisti istražuju, dešifriraju zagonetke te demistificiraju mitove zakopane u podrumima gradskih jezgri.
Kao konačni razultat, imamo nekoliko epizodnih likova a njihova jednodimenzionalnost toliko je očita da se na kraju filma više niti ne sjećamo onih koji su se pojavili na samome početku.
O glumi niti nema smisla previše trošiti riječi kada su i sami likovi izlika kako bi se uredno mogle postaviti vizualno i zvučno dojmljive scene strave i užasa.
U nekima to sasvim dobro prolazi dok u drugim baš i ne jer je film, iako oku ugodan, daleko od onog što je proizvedeno u njegovom prethodniku "Suspirii".
Ne može se poreći da je Argento ciljao na "Suspiriu" kao glavni uzor, s obzirom da je koristio sličan odabir boja kao i arhitektskih ekstravagancija građevina, ali na kraju je proizveo samo lošu kopiju vlastitog djela.
Soundtrack je također mnogo slabiji, neke od kompozicija se odlično uklapaju dok su druge, poput glavne teme, totalno neprimjerene.
Za preporuku fanovima, dok je za ostale bolje ne gledat.
6/10
- DrugsBunny
Night of the Demons 2 - 6/10.. sasvim zabavno i ok djelce u kasne noćne sate.
Razmišljam da skinem opet 1. dio koji mi nije sjeo kada sam ga prvi puta gledao, a sada, tokom cijelog sjećanja, sam ga se drago prisjećao.
Razmišljam da skinem opet 1. dio koji mi nije sjeo kada sam ga prvi puta gledao, a sada, tokom cijelog sjećanja, sam ga se drago prisjećao.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Dolls (1987.) - izuzetno dobar film s lutkama, skupa sa Child's Play i Puppet Master najbolji iz 80-tih, porculanske lutke su sjajne i ima ih mnogo, dopadaju mi se njihove ekspresije lica, sviđaju mi se ubojstva koja su dobra i krvava, uvodna scena koja je prejebena, atmosfera je odlična, napetost je na visokom nivou uz fenomenalnu mjuzu, jedino mi se nije svidjelo što je film prekratak, pojedini likovi te njihova gluma tako da 8/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
cbv
Rest stop 1,2 ne znam koji je gori,puni glupih scena,nedoradjena prica. Vrlo slabo 3/10
- DrugsBunny
Non si deve profanare il sonno dei morti aka The Living Dead at Manchester Morgue - 7/10... dosta dobar film sa poprilično depresivnim završetkom
-
Ghrall
Jedan od boljih zombie filmova što sam gledao.DrugsBunny wrote:Non si deve profanare il sonno dei morti aka The Living Dead at Manchester Morgue - 7/10... dosta dobar film sa poprilično depresivnim završetkom
- DrugsBunny
Moram priznati kak su mi tokom filma falile malo veće mase zombija

- Boby
A jel ima film neku imalo suvislu priču? Trenutno me interesiraju talijanski horrori ali dobar dio onih iz 80-tih se sastoji samo od nasumice porazbacanih scena mrcvarenja.DrugsBunny wrote:Moram priznati kak su mi tokom filma falile malo veće mase zombija![]()
- DrugsBunny
Ima da. Također ima malo drugačiji pristup zombijima. Sve u svemu, dobro mi je sjeo.
Pogledaj svakako.
Pogledaj svakako.
- Asfodel
The Descent 2 - dostojan nastavak, više tamo..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
ajme, to je jeben film!DrugsBunny wrote:Non si deve profanare il sonno dei morti aka The Living Dead at Manchester Morgue - 7/10... dosta dobar film sa poprilično depresivnim završetkom
i tak treba većina horrora završiti.
- DrugsBunny
Da. Naprosto bolestan završetak. Kontam ga pogledat još jednom skoro jer sam dobio malo drugačije od onog što sam očekivao.
Kontam da će mi drugi puta još bolje sjesti
Undead (2003) - 6/10...zabavno i glupo, najviše su mi smetali iritantni likovi koji su ogroman minus u filmu (osim onog bad ass lika). Također mi alieni nisu baš sjeli, iako je dobra ideja iza njih.
Kontam da će mi drugi puta još bolje sjesti
Undead (2003) - 6/10...zabavno i glupo, najviše su mi smetali iritantni likovi koji su ogroman minus u filmu (osim onog bad ass lika). Također mi alieni nisu baš sjeli, iako je dobra ideja iza njih.
- boyko
The People Under the Stairs (1991) - brijem da sam ga več gledal ko klinac.
dobro Wes Cravenovo djelo.radnja je skoro od samog početka napeta i zanimljiva,tak da nema onog dosadnog početka.jedino mi se pred kraj nekak gubi ta napetost,a i imam neki filing da je sam kraj mogel malo bolje završit.tj. na malo drugačiju način..
7,5/10
dobro Wes Cravenovo djelo.radnja je skoro od samog početka napeta i zanimljiva,tak da nema onog dosadnog početka.jedino mi se pred kraj nekak gubi ta napetost,a i imam neki filing da je sam kraj mogel malo bolje završit.tj. na malo drugačiju način..
7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- remike2
The Strangers (2008.) - drugo gledanje te me jednako oduševio kao i prvi put, briljantan od početka do kraja, jedan od najboljih horrora novijeg doba, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.