Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Scarface
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Ovo o čemu ti pričaš nije glavni utjecaj, pa se sad raspitaj ako ti je već do toga, to šta učiš o spavanju i jednom faktoru koji utječe na njega, ne znači da učiš sve o spavanju. U sklopu neuroznanosti išli smo u SleepLab i promatrali pacijente, tako da nije da blebetan samo činjenice iz knjige. I ne ispravljan te, već kažen da je nedovljno široko i ne može se ostavit ka gotov odgovor, ka šta je meni s psihološkom medicinom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
opčinjen dubokoumnim postovima osoba na ovom topicu 
- elrania
ti mene zajebavaš. jesam te upravo krivo shvatila ili ozbiljno na osnovu ove moje izjave smatraš da smo mi bazirali svoja predavanja na toj stvari koju sam ja rekla?Ghostface wrote:Ovo o čemu ti pričaš nije glavni utjecaj, pa se sad raspitaj ako ti je već do toga, to šta učiš o spavanju i jednom faktoru koji utječe na njega, ne znači da učiš sve o spavanju.
evo, ponavljam jednom za kraj, dingo je pitao konkretno o utjecaju topline, a ne o tome što sve može utjecati na spavanje. ne tražimo glavni utjecaj nečega na pospanost, nit razglabamo o teorijama zašto spavamo, nit je o tome uopće trebala biti riječ.
o prvoj spomenutoj temi je bilo rasprave i na predavanju i istaknuto mi je u pinelu pod dijelom o funkcijama s-spavanja. još je na predavanju navedeno da je riječ o dosta slabo poznatoj teoriji u usporedbi s izučavanjem mehanizama rem-a, ali da u svakom slučaju ima značaja. i ako mi već dva izvora govore to i ako je to točno ono što odgovara dingu na pitanje, a ne melatonin i scn itd., onda je zbilja bilo valjano to spomenuti.
sad se sve pitam što se još može tokom vremena dovest u pitanje ovdje oko čega nam buduće struke ne dijele iste inf.
-
John_Ryder
ma oboje trkeljate 
- elrania
John_Ryder wrote:ma oboje trkeljate
tak volim tu riječ
ot: nekak bezvoljno.
- DrugsBunny
Neraspoloženost i dalje traje i traje i traje...
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
John_Ryder
užasno gladno 
- DrugsBunny
Najednom oraspoložen i super 
...I wrapped our love in all this foil,
- Sammy
neraspoloženo, sutra je ključan dan za nastavak mog daljnjeg školovanja pa me lagana nervoza pere..i jos me užasno koljeno boli jer smo na tjelesnom skakali skok u vis, i ja sam na nekih 1.20m preskočio strunjaču na koju sam trebo past i drito u parket 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
uh, pazi na koljena trebat će ti cijeli život.Sammy wrote:neraspoloženo, sutra je ključan dan za nastavak mog daljnjeg školovanja pa me lagana nervoza pere..i jos me užasno koljeno boli jer smo na tjelesnom skakali skok u vis, i ja sam na nekih 1.20m preskočio strunjaču na koju sam trebo past i drito u parket
i ja sam prije tjedan dana nabio koljenom u beton, radio sam kolut (preko ramena, ne gimnastički) iz skoka preko frenda i kresnuo bočnom stranom koljena u pod. boli u pizdu materinu... *fail*
ot: jede mi se neki junk food.
- Asfodel
Ovo bi vrijeme trebalo zabranit ...i inače turbo iznenađeno 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
nadam se da niko iz naše predivne vlade nebu ovo videl,jer kak su glupi mogli bi to i napravitAsfodel wrote:Ovo bi vrijeme trebalo zabranit ...i inače turbo iznenađeno
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
Mi smo još mila majka što se tiče pameti... kakvih sve ima smiješnih odredbi, i to u 20 stoljeću pogotovo.. a la u Memphisu je bilo zabranjeno kreketanje žabama poslije 23hboyko wrote:nadam se da niko iz naše predivne vlade nebu ovo videl,jer kak su glupi mogli bi to i napravitAsfodel wrote:Ovo bi vrijeme trebalo zabranit ...i inače turbo iznenađeno![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Ghrall
Mislim da je nešto slično bilo i sa psima da ne smiju lajat u to neko vrijeme.Asfodel wrote:Mi smo još mila majka što se tiče pameti... kakvih sve ima smiješnih odredbi, i to u 20 stoljeću pogotovo.. a la u Memphisu je bilo zabranjeno kreketanje žabama poslije 23hboyko wrote:nadam se da niko iz naše predivne vlade nebu ovo videl,jer kak su glupi mogli bi to i napravitAsfodel wrote:Ovo bi vrijeme trebalo zabranit ...i inače turbo iznenađeno![]()
- elrania
super zadovoljno što sam pokupila 4 žulja danas.