Da, to i vrapci na grani shvaćaju, ali ne i neki pojendinci. Primjer si ti. Sad sam sotonjara? Svaka ti čast.elrania wrote: pa to i vrapci na granu shvaćaju, ali kome ti to pokušavaš dodatno dokazati?
stanje je takvo kakvo je - jebiga.
usput, ovo me sam sjetilo nečega, pristaša spiritualnog sotonizma by any chance? (ili nečeg sličnog) pardon ak je pitanje preosobno il preglupo postavljeno.
Sotonizam je Kršćanska izmišljotina.
I ja svoje smatram boljima, i dapače, smatram da ti ne možeš moje solucije gledati s visoka.elrania wrote:apsolutno ih smatram boljima. ne smatram sebe boljom osobom zbog toga, ali smatram da sebi dajem puno veću slobodu za sebe i mislim da je to u početku najbitnije za pojedinca koji se usmjerio na ovakvo područje interesa.
a onakvu negativnost zbilja smatram besmislenom. vidim to kao srljanje po nanovo otvaranim davno poznatim temama koje ne donose nikakvu bistrinu, neg se sam nagomilava ono 100x prije rečeno.
Tko uči klince te stvari? Oni koji ih se i sami pridržavaju? Ne. Oni su prvi koji će osuditi nekoga jer razmišlja drugačije.elrania wrote:pa evo, najjednostavnija stvar iz NZ, 2 zapovijedi ljubavi. što tu nema moralnog i vrijednog? u pitanju je temeljna isusova ideja koju uče klince u školama još danas. druga je stvar kako će osoba sebi oblikovati svoju religiju i na koji će je način prakticirati.
Pa dobro, nitko te ne sili da sudjeluješ u raspravi.elrania wrote:a joj, ja bih iskreno što prije izašla iz ovakvog razglabanja. je da me zanima područje, ali rađe se držim za sebe. sad se tučem po prstima što sam se uvukla u ovo, jer ovakvim raspravama nikad kraja.