Nintendo Wii

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
FilmTV

Post by FilmTV » 12 Dec 2006, 13:11

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:zanimljiv mi je taj interaktivni koncept, no to ima i PS 3, tak sam barem čuo od frenda
Mislim da si krivo čuo ili ti je krivo rekao. PS3 je mislim uveo bežićni kontroler pa je kao lakše igrati, ali od interkacije poput Wii nema ni riječi ;)
Baš tako. A što se tiče igrica, PS3 je relativno u govnima, osim što za njega trenutačno postoji samo 5 igara, određeni postotak igara za PS2 potvrđeno na njemu ne radi, a među tima ima i izuzetno poznatih naslova.

Što se tiče grafike, neupitno je da je PS3 bolji, ali kako kaže jedan osvrt na Wii:

"Visually, the Wii's graphics look a year or two behind the times. PC and Xbox 360 gamers might sneer at the Wii, but I found the lack of anti-aliasing and HD graphics no barrier to enjoying games on the Wii. It's about the experience not the details, and much of the experience comes from the Remote-controlled gameplay. That's not to say Wii's graphics aren't going to wow some folk, and we've probably not yet seen the titles that are going to stretch the Wii's ATI-designed Hollywood graphics chip to the full."

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Dec 2006, 13:33

Ma...bilo kako bilo, siguran sam da neću kupiti ni jednu ni drugu konzolu pa mi sve to nije ni pretjerano važno hehe :) :partyman:

FilmTV

Post by FilmTV » 08 Jan 2007, 18:11

Wii Sex - upalite zvuk i pogledajte do kraja :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Jan 2007, 12:58

Amerikanka zbog "Ninteda Wii" umrla u najgorim mukama
Objavljeno prije sat vremena

28-GODIŠNJA Jennifer Strange iz kalifornijskog grada Sacramenta je preminula uslijed akutnog trovanja vodom izazvanog sudjelovanjem u radijskoj igri čiji je pobjednik trebao biti nagrađen igraćom konzolom "Nintendo Wii".

Igru je organizirala radijska postaja KDND 107.9, a sudionici su imali zadatak popiti što je moguće više čaša vode prije nego što odu na zahod.

Jedan od sudionika je bio i James Ybarra koji tvrdi da su čaše od 2,5 dl trebali piti svakih 15 minuta. "Mislio sam da će biti lako", tvrdi Ybarra, "ali sam odustao nakon pete čaše".

Organizatori natjecanja su sudionike upozorili da odmah odustanu čim se počnu osjećati loše te ne riskiraju svoje zdravlje, ali Jennifer Strange, po svemu sudeći, to upozorenje nije poslušala.

U petak je mrtvo tijelo Jennifer Strange pronašla njena majka, nakon što su je Jenniferine kolegice s posla javile da je otišla kući žaleći se na snažnu glavobolju.

John Geary, potpredsjednik i marketinški direktor Entercom Sacramento - tvrtke koja je vlasnik radio-postaje - tvrdi da je njegovo osoblje šokirano viješću i da tek treba utvrditi kako je došlo do tragedije.

Ybarra, inače, tvrdi da je razgovarao s Jennifer Strange i da je na njega ostavila dojam "fine gospođe", te da mu je rekla kako u natjecanju sudjeluje radi svoje troje djece.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Jun 2007, 12:15

Hm... Kupih, igrah i ... :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

Aryx

Post by Aryx » 21 Jun 2007, 12:32

HorrorHR wrote:Hm... Kupih, igrah i ... :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
koje si igre copio osim onih koje dobis ?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Jun 2007, 12:42

Aryx wrote:koje si igre copio osim onih koje dobis ?
Uzeo sam Call of Duty 3 :heart:

Izlazi u Europi za 8 dana Resident Evil 4 , koji ne da je prejeben nego nešto ultimativno. Posebice radi Wii načina igranja

Baci oko na: http://www.gamespot.com/wii/action/residentevil4/

Pa odi na Videos... swiiiiit :D

Evil Xander

Post by Evil Xander » 21 Jun 2007, 14:56

HorrorHR wrote:
Aryx wrote:koje si igre copio osim onih koje dobis ?
Uzeo sam Call of Duty 3 :heart:

Izlazi u Europi za 8 dana Resident Evil 4 , koji ne da je prejeben nego nešto ultimativno. Posebice radi Wii načina igranja

Baci oko na: http://www.gamespot.com/wii/action/residentevil4/

Pa odi na Videos... swiiiiit :D
Grafika djeluje fakat kao s PS2 verzije, podsjeca na RE: Dead Aim ili kako se vec zvala FPS verzija, al posto sam probao Wii, mora da je zabavno. :D
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Jun 2007, 15:33

Evil Xander wrote:Grafika djeluje fakat kao s PS2 verzije, podsjeca na RE: Dead Aim ili kako se vec zvala FPS verzija, al posto sam probao Wii, mora da je zabavno. :D
Wii-ev selling point je baš ta igrivost, koja apsolutno diže bilo koju igru u nebesa. Meni ovaj izgled iz RE4 video klipova sasvim genijalno izgleda, nisam baš previše igrao PS2 ili Xbox ili PS3 pa da patim oko vizualnih perverzija ;)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2007, 11:14

‘Hooked’ to come with Wii Fishing Attachment

Image

:lol: :lol:

Boby

Post by Boby » 25 Jun 2007, 00:56

Prestao sam se igrati s konzolama prije 2 godine, ali po onome što znam mogu reći da Nintendo ima Maria, Zeldu i Metroid; igre koje su postavile standarde u svijetu igara a to Sony i Microsoft neće nikada imati. Žao mi je jedino kaj je Sega morala platiti najskuplju cijenu

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Jun 2007, 00:59

Kupih prije par dana preko Wiia (ima connection na net preko wirelessa) Super Mario sa Nintenda 64. Cirka koštalo oko 5 funti, download sve pet i uživam u tri d mariu na kojeg sam slinio cirka 1997 dok sam još imao samo Super Nintendo a jedina dodirna točka sa N64 mi je bio neki jebeno skupi časopis o Nintendo platformama...

Ah... ko djete se osjećam :D :D

Još kad se bacim na Super Mario 3 (Nema ga još za kupiti dload :( ). Al ima Castelvania za NESa :D

Unreal

Post by Unreal » 25 Jun 2007, 08:50

Na tom Wii mi izgleda da se fakat može zabvno igrat. No ipak ne zanima me previše. Ja se igram na kompu a za ovu stvar nema kopirki sigurno. Ja ima još onaj Nintendo GameCube na kojem eventualno igram WWE Day of Reckoning 2. No koliko znam na nintendu su ti najbolje igre bile one od Maria,Zelde i Metroid prime serijal . Mogu još i dodat Donkey Konga .

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Jun 2007, 11:21

Unreal wrote:Na tom Wii mi izgleda da se fakat može zabvno igrat. No ipak ne zanima me previše. Ja se igram na kompu a za ovu stvar nema kopirki sigurno. Ja ima još onaj Nintendo GameCube na kojem eventualno igram WWE Day of Reckoning 2. No koliko znam na nintendu su ti najbolje igre bile one od Maria,Zelde i Metroid prime serijal . Mogu još i dodat Donkey Konga .
za po 5 funti se mogu skinuti Donkey Kong Country 1 i 2, e to su bili jebene SNES igrice.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Jun 2007, 11:22

Usput downloadah Internet Channel za Wii (Opera web browser) i sada se mogu zavaliti u kauč browsati YouTube i gledati na televiziji filmiće sa njega. Totalno praktična stvar.

Post Reply