Objavi svoju sliku
- callac
Re: Objavi svoju sliku
To iz HoćuTo?Asfodel wrote:Ljepota!
Još je ljepši omot u kojem je bio...kao iz CSI-aObjašnjenje na najlonu da je dokazni materijal i te spike
:..I nije moj
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Aha ...moram ga uskoro kupit, jer savršeno reže.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
- elrania
- john_constantine
- metallicat
i tu si mi drukčiji u odnosu na druge slike
tebe definitivno ne bi prepoznala uživo
fenomenalna slika
fenomenalna slika

- Scarface
svašta...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
elrania wrote:super slika
- dr_gonzo
Evo još jedne. Taman smo snimili par scena gdje smo jurišali na tvrđavu.
(10 minuta nakon ove fotke se spustila takva oluja da se snimanje prekinuto i odgođeno za sutradan... Ne trebam niti govoriti da smo svi pokisli ko zečevi, a lijepo sam govorio asistentu redatelja da nas makne prije nego dođe oluja, jer su takve oluje koje se pojave za 5 minuta česte u Dalmaciji, a on meni da šta ja znam...a kad je počelo padati onda je tražio da mu spašavamo tehniku...a ja sam mu samo rekao neka me
)

(10 minuta nakon ove fotke se spustila takva oluja da se snimanje prekinuto i odgođeno za sutradan... Ne trebam niti govoriti da smo svi pokisli ko zečevi, a lijepo sam govorio asistentu redatelja da nas makne prije nego dođe oluja, jer su takve oluje koje se pojave za 5 minuta česte u Dalmaciji, a on meni da šta ja znam...a kad je počelo padati onda je tražio da mu spašavamo tehniku...a ja sam mu samo rekao neka me

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
ovdje mi u faci ličiš na onog tipa kojeg Valek raspori kad otvori vrata na početku Vampira 
- Asfodel
Ova druga je carskija, jer se vidi cijela obleka
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
Misliš na Mark Boone Juniora šta je glumio Catlinaelrania wrote:ovdje mi u faci ličiš na onog tipa kojeg Valek raspori kad otvori vrata na početku Vampira
Malo me je i šminka unakazila (imali smo neku crnu kredu po licu razmazanu koaj je glumila prljavštinu...kao ono svi su barabrai bili prljavi)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
Re:
dr_gonzo wrote:Misliš na Mark Boone Juniora šta je glumio Catlinaelrania wrote:ovdje mi u faci ličiš na onog tipa kojeg Valek raspori kad otvori vrata na početku Vampira![]()
![]()
![]()
e, to! nisam se mogla sjetiti kak se zove u filmu, a ovak ime ne znam
to ti je sve jer si raščupan i zarastao
- dr_gonzo
Nisam se brijao 15 dana i morao sam što više sličiti na barbara, jer ja i stari smo kasnije zbog autentičnosti glumili i plemiće. Na tom snimanju nas je bilo 12.
Na počektu sam imao friz ala Legolas i Gandalf, ali mi je prokleti vjetar sve smrsio...
Na počektu sam imao friz ala Legolas i Gandalf, ali mi je prokleti vjetar sve smrsio...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -