Red Heat (1988)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Red Heat (1988)

Post by Dragonrage » 25 May 2010, 14:39

Iz vremena kada su Mario Kassar i Andrew G. Vajna žarili i palili sa svojim Carolco Pictures te izbacivali hit za hitom, a Arnold se probijao među najveće akcijske zvijezde ikada brzinom svijetlosti filmovima poput "Conan", "Commando" i "Predator", stiže i ovaj po meni pomalo podcjenjen (posebice u odnosu na status kakav Commando ima danas), ali iznimno zabavan Arniev film "Red Heat". Arnie je fenomenalan kao Ruski "terminator" Ivan Danko, a njegove rečenice su još bolje. Plus, sve skupa je režirao Walter Hill pa je dobra razbijačina zagarantirana. Sve u svemu...meni legendaran i uvijek rado gledan film...

Image Image

IMDB

TRAILER1
TRAILER2

RADNJA
Arnold Schwarzenegger plays a Russian policeman sent after a Russian drug dealer who has escaped to the United States and is awaiting extradition in Chicago. Jim Belushi plays his temporary partner on the Chicago police. When the drug dealer escapes, the two police must overcome their differences in order to recapture him.
SLIKE
Image Image Image Image

john_constantine

Re: Red Heat (1988)

Post by john_constantine » 25 May 2010, 18:33

meni prosječan film, gledao sam ga par puta, dobra uvodna scena, ali nikada nisam dobio volju da opet gledam film...
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 May 2010, 18:39

john_constantine wrote:meni prosječan film, gledao sam ga par puta, dobra uvodna scena, ali nikada nisam dobio volju da opet gledam film...
Ne znam...meni ovo u rangu sa Commandom...samo što finale nije tako eksplozivno.

Ali Arniev nastup ovdje je prejak...i te njegove rečenice..."I have My oRRrrderrs" haha 8) :lol: :lol:

Ma baci ponovno gledanje :wink: :D

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 May 2010, 02:17

Najbolji je početak u sauni i na kraju okršaj autobusa :rock: , a i Arnijev friz mi je bio odličan :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Samhain

Post by Samhain » 30 May 2010, 02:25

dobar film.

najviše u pamćenju mi je ostala ona scena kada ga je šef postaje pitao kak se rusi smiruju.

vidiš Arnorlda mrtav hladan kaže- ``Vodka.`` :lol:
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 May 2010, 11:24

Ovo je samo jedna od mnoštvo fenomenalnih scena... :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=61nYwoswwyI

sikeone

Post by sikeone » 31 May 2010, 20:11

među najdražim Arnijevim filmovima sa odličnom količinom akcije i humora, Gledao ga još davne godine u kinu.U filmu ima par legendarnih scena poput fajta u snijegu, kukavice sa autobusima i Arnijevog objašnjavanja zakona miranda nekom klošaru (na tu scenu se uvijek odvalim od smijeha pogotovo na komentar nakon nokauta).
J...š film u kojem nema tuče

Post Reply