True Lies (1994)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

True Lies (1994)

Post by Dragonrage » 26 May 2010, 12:41

U vremenu prije nego što je Bond ponovno živnuo na velikom ekranu sa "Golden Eye", Cameron je snimio najbolji Bondovski/ne-Bondovski film i jedan od najzabavnijih iz dugogodišnje suradnje sa Schwarzeneggerom. Pametna ali i iznimno zabavna priča, svojevrsne špijunske bračne vode (LOL), film koji istovremeno i ismijava špijunske filmove, ali i je špijunski film. Radnja izvrsna, likovi izvrsni (nezaboravni Bill Paxton kao varalica Simon), akcija izvrsna, Arnieve rečenice izvrsne, situacije izvrsne (scena sa serumom istine je jednostavno legendarna, ili kad Jamie Lee Curtis po prvi put vidi svog moža kako ubija ljude ko muhe pa izvali "I married Rambo!", a naravno ne treba zaboraviti i striptease Curtisove...njam)

Ma sve u svemu...fenomenalan spektakl, i pored Predatora i Terminatora, meni osobno jedan od njadražih i najboljih Arnievih filmova.

Image

IMDB

TEASER
TEASER

RADNJA
Harry Tasker is a sales Representative for a computer company, with a wife, Helen, and a daughter, Dana, with a house in the suburbs in Washington D.C. Or so everybody thinks. Harry is actually an agent of a private organization that hunts down any threats to the United States. While he is investigating a possible threat on the U.S., his wife Helen becomes lonely and starts to hang around another man, a used car salesman named Simon, so Harry secretly uses his organization's equipment to monitor on his wife and her new friend. Harry must also worry about the threat on the U.S. Meanwhile, a middle eastern terrorist named Salim Abu Aziz, has formed is own terrorist network he calls "Crimson Jihad" and they are threatening to Nuke the U.S. if they do not get what they want. So, Harry must stop the terrorists and hopefully, save his own personal life.
SLIKE
Image Image Image Image Image Image

john_constantine

Re: True Lies (1994)

Post by john_constantine » 26 May 2010, 18:50

kada sam ga kao klinac gledao, ostao mi je u odličnom sjećanju, ali kasnije kako sam zamišljao film ( sve je ipak bila fikcija) tako da sam se razočarao drugim gledanjem kao stariji. ali u svakom slučaju jedan od zabavnijih filmova, makar i ne najbolji - jedan od najluđih načina za dokrajčiti negativca. :rock: :rock:
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 26 May 2010, 19:20

Odličan film, meni jedan od najdražih Arnievih filmova, kolko god ima odličnih akcijskih scena tolko ima i dosta smiješnih scena upotpunjene sjajnom glumačkom ekipom i odličnim scenarijem. Gledao puno puta i još toliko ću!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 May 2010, 09:14

john_constantine wrote:kada sam ga kao klinac gledao, ostao mi je u odličnom sjećanju, ali kasnije kako sam zamišljao film ( sve je ipak bila fikcija) tako da sam se razočarao drugim gledanjem kao stariji. ali u svakom slučaju jedan od zabavnijih filmova, makar i ne najbolji - jedan od najluđih načina za dokrajčiti negativca. :rock: :rock:
LOL...Oookeeeyyy...kaj si ti pušio jučer :lol: :lol: :lol:

Hočeš reći da npr. Predator i Terminator nisu fikcija pa su ti zato bolji :lol: :lol: :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 27 May 2010, 09:21

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:kada sam ga kao klinac gledao, ostao mi je u odličnom sjećanju, ali kasnije kako sam zamišljao film ( sve je ipak bila fikcija) tako da sam se razočarao drugim gledanjem kao stariji. ali u svakom slučaju jedan od zabavnijih filmova, makar i ne najbolji - jedan od najluđih načina za dokrajčiti negativca. :rock: :rock:

Hočeš reći da npr. Predator i Terminator nisu fikcija pa su ti zato bolji :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 27 May 2010, 18:48

Dragonrage wrote:

nisam mislio baš tako... :mrgreen: Ma ono, kao klinac sam gledao taj film i onda sam drugačije pamtio scene (ono, cijeli film) i kada sam gledao nakon tolikih godina, ostao mi je mlaki dojam. Scena s uzijem na stepenicama nije bila tako zabavna drugi put kako sam se sjećao...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 May 2010, 19:29

remike2 wrote:Odličan film, meni jedan od najdražih Arnievih filmova
Potpisss 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 May 2010, 09:22

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:

nisam mislio baš tako... :mrgreen: Ma ono, kao klinac sam gledao taj film i onda sam drugačije pamtio scene (ono, cijeli film) i kada sam gledao nakon tolikih godina, ostao mi je mlaki dojam. Scena s uzijem na stepenicama nije bila tako zabavna drugi put kako sam se sjećao...

Ma...ti ga isto cjepidlačiš... 8) :lol: :lol:

jeba

Post by jeba » 20 May 2012, 11:51

Ako ovo nije zabavan film, onda stvarno ne znam šta je. Lajkam

Ašow

Post by Ašow » 22 May 2012, 15:26

Obožavam ovaj film kao i svaki film u kojem glumi Arnold.
--------
Last.fm

Post Reply