Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Dragonrage
-
Najbolji i financijski najuspiješniji Stalloneov akcijski film 90-ih godina, te najbolji film u redateljskoj karijeri Rennya Harlina, izuzev "Die Hard 2".
IMDB
TRAILER1
TRAILER2
RADNJA
A group of thieves led by Eric Qualen hijack a $100,000,000 delivery en route to a Denver credit union. Their plan to transfer the money mid-air to collaborators in another plane goes awry, and the hijackers crash land and lose the money in the surrounding mountains. They radio for help, and former ranger Gabe Walker and his partner Hal Tucker answer the call. Qualen and his men have a high-tech tracking device that shows them the locations of the three cases of missing money, but they need help traveling through the mountains, so they force Gabe and Hal to be their guides. Forced to scale a rock face in the middle of a snow storm, Gabe grabs some of the money and escapes. Gabe knows Qualen will kill Hal as soon as Qualen has the remaining cash, so, with fellow ranger Jessie Deighan, Gabe tries to reach the money before Qualen does.
SLIKE

-
HorrorHR
- Site Admin
Taman sam se u to vrijeme bavio aktivno planinarenjem (ne alpinizmom), i fanatično gledao sve akcijske spektakle poput ovoga koji su se vrtili u kinu. Spada mi tu negdje kao Total Recall, u personalne akcione favorite devedesetih. Nedavno baš ponovno DVD pogledao, ostao mi i sada odličan.
-
Dragonrage
-
Ja se namjeravam baciti u nabavku Blu Raya ovih dana hehe

-
HorrorHR
- Site Admin
Dragonrage wrote:Ja se namjeravam baciti u nabavku Blu Raya ovih dana hehe

vidiš, nije loš film za uživati u lijepom HDu.
-
john_constantine
Akcija na visini.

Još jedno odlično ostvarenje s uzbudljivim akcijskim scenama, naročito ona scena u avionima. A scena nabijanja negativca kao ražnjića mi je baš zabavna, ne vidim zašto to stalno smatraju najglupljom scenom... A kvragu, što je uopće trebao napraviti u takvoj situaciji?
Ajoj, tek ona parodija s rakunom u Ace ventura 2.

Michel puši karu.
-
Decadentor
john_constantine wrote:Akcija na visini.

Još jedno odlično ostvarenje s uzbudljivim akcijskim scenama, naročito ona scena u avionima. A scena nabijanja negativca kao ražnjića mi je baš zabavna, ne vidim zašto to stalno smatraju najglupljom scenom... A kvragu, što je uopće trebao napraviti u takvoj situaciji?
A
joj, tek ona parodija s rakunom u Ace ventura 2.

to je i meni odmah palo na pamet

-
dr_gonzo
-
Film se može podičiti sa dva glumca koji odlično glume negativce:
John Lithgow i Michael Rooker

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Dragonrage
-
dr_gonzo wrote:Film se može podičiti sa dva glumca koji odlično glume negativce:
John Lithgow i Michael Rooker

Rooker ne igra negativca. On je Slyev frend koji ga doduše krivi zbog smrti svoje žene koju Sly nije uspio spasiti, ali on je na njegovoj strani...
-
sikeone
odličan film sa vrhunskom akcijom,režijom i dobrim negativcem. Imam ga na dvdu pa bih mogao malo osvježiti pamčenje
J...š film u kojem nema tuče