he, da, zbilja bolesna manga. Kada se samo sjetim one scene s očima što radi otac u društvu obitelji, užas... (u mangi puno strašnije izgleda nego u filmu, he), ali najbolesniji dio je ona scena u bolnici i trudnicama.maddjuro wrote:uzumaki serijal- bulesno, uvrnuto, možda i pomalo odvratno (ono s puževima). Ukratko odličan strip, svakako ga preporučam. Serijal je kratak, svega tri sveska. Jedino što bih možda kao neki minus naveo je to što se baš i nezna niti se otkrije išta o toj "spirali" te zašto, ali unatoč tome, ako ste, kao i ja, jedna uvrnuta osoba s uvrnutim smislom za humor, ovo ce vam se dopasti.
sad konačno mogu i pogledati film sniman po mangi bez da si išta spoilam
Koji ste strip zadnji čitali?
- john_constantine
Re: Koji ste strip zadnji čitali?
Michel puši karu.
- maddjuro
da, a ni onaj "jack in the box" chapter nije bio loš. Drago mi je da sam ovo nabavio u papirnatom oblaku, umjesto čitao na kompu.john_constantine wrote:he, da, zbilja bolesna manga. Kada se samo sjetim one scene s očima što radi otac u društvu obitelji, užas... (u mangi puno strašnije izgleda nego u filmu, he), ali najbolesniji dio je ona scena u bolnici i trudnicama.maddjuro wrote:uzumaki serijal- bulesno, uvrnuto, možda i pomalo odvratno (ono s puževima). Ukratko odličan strip, svakako ga preporučam. Serijal je kratak, svega tri sveska. Jedino što bih možda kao neki minus naveo je to što se baš i nezna niti se otkrije išta o toj "spirali" te zašto, ali unatoč tome, ako ste, kao i ja, jedna uvrnuta osoba s uvrnutim smislom za humor, ovo ce vam se dopasti.
sad konačno mogu i pogledati film sniman po mangi bez da si išta spoilam
I may be an idiot, but i am no fool.
- Samhain
Batman - Killing Joke
prvi strip koji sam pročitao nakon jako puno vremena... odličan strip btw

(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Wendigo
meni najbolji batman strip. alan moore zna znanje.Samhain wrote:Batman - Killing Joke

- Selene
Dobar stari Alan Ford 

- A$H
i ja mu se vracam..Selene wrote:Dobar stari Alan Ford

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Selene
Kaj to nakon kaj si kod mene vidio onaj jadan,stari u raspadnom stanjuA$H wrote:i ja mu se vracam..Selene wrote:Dobar stari Alan Ford

- HorrorHR
- Site Admin
Par ne Dylana u zadnje vrijeme:

- john_constantine
ova zadnja mi je bila dosta loša, šteta Mister Noa iako je imala potencijala....
Kakav je Brad Barron?
Kakav je Brad Barron?
Michel puši karu.
- Scarface
Meni je Brad Barron jako dobar, old school SF.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
baš to.Ghostface wrote:Meni je Brad Barron jako dobar, old school SF.
- HorrorHR
- Site Admin

- john_constantine
Novi trobroj Dylan Dog - Glas vraga, u sjeni sudbine i ruke ubojice - odlične priče uz sjajan crtež s odličnim obratima. Ionako uvijek kupujem trobroj, uvijek su kvalitetni za razliku od almanaha...
Michel puši karu.
- Scarface
Jebala vas terminologija- nije trobroj nego specijalno izdanje Maxi s 3 epizode, zna se šta su trobroji.john_constantine wrote:Novi trobroj Dylan Dog - Glas vraga, u sjeni sudbine i ruke ubojice - odlične priče uz sjajan crtež s odličnim obratima. Ionako uvijek kupujem trobroj, uvijek su kvalitetni za razliku od almanaha...

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
dylan dog - vještica iz brentforda
i like it.
i like it.