Koji ste horror zadnji gledali?
- dark_driving
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
dead life (2005)
vrlo jeftin home made horor, mislim da je na horrorhr prije par godina bila recenzija ovog ali ne da mi se sad provjeravat
sve u svemu, lose i dosadno, jedini plus je scena kad neki glupav tip dodje na ideju da je pametno pokarat neku zombi darkericu i ne samo to nego joj jos dat da ga i, ono, oralno zadovolji a ova lijepo klekne i brutalno mu ga u krupnom planu odgrize, hahaha, presmjesno!
interesira me kolika je ocjena ovom na imdb ali mi se ni to ne da provjeravat ali ako je preko 2,5 previse je
vrlo jeftin home made horor, mislim da je na horrorhr prije par godina bila recenzija ovog ali ne da mi se sad provjeravat
sve u svemu, lose i dosadno, jedini plus je scena kad neki glupav tip dodje na ideju da je pametno pokarat neku zombi darkericu i ne samo to nego joj jos dat da ga i, ono, oralno zadovolji a ova lijepo klekne i brutalno mu ga u krupnom planu odgrize, hahaha, presmjesno!
interesira me kolika je ocjena ovom na imdb ali mi se ni to ne da provjeravat ali ako je preko 2,5 previse je
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- dark_driving
jos me sjecanje sluzi:dark_driving wrote:dead life (2005)
http://www.horrorhr.com/dead-life-2005/
a imdb je 2,6
http://www.imdb.com/title/tt0456055/
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
-
Suspiria (1977) - mislim, šta reć. propisno sam se ukenj'o...
Film je navodno snimljen prema istinitim događajima u kojima je sudjelovala baka ondašnje Argentove partnerice Darie Nicolodi
sve mi je to još duplo jezovitije ako je to točno...
dobra debela desetka!
10/10
Film je navodno snimljen prema istinitim događajima u kojima je sudjelovala baka ondašnje Argentove partnerice Darie Nicolodi
dobra debela desetka!
10/10
- bluedreamer
The Exorcism of Emily Rose, po drugi put, prvi put san ga gleda u kinu,
a ovaj put san uz film dočeka i demonovu uru (3:00).
Nisan se baš naspava posli
8/10
a ovaj put san uz film dočeka i demonovu uru (3:00).
Nisan se baš naspava posli

8/10
- hitman_4
ja kao veliki fan horrora moram priznati da još uvijek nisam pogledao taj filmMr. Bakmilo wrote:Suspiria (1977) - mislim, šta reć. propisno sam se ukenj'o...
dobra debela desetka!
10/10

- hitman_4
odličan film,jedan od boljih svakako,kraj mi je savršenMr. Bakmilo wrote:ja sam ga prvi put gled'o. Al vjerujem da ću ga opet nakon nekog vremena:). Napet filmboyko wrote:debeli potpis!Mr. Bakmilo wrote:Eden Lake
vrhunski film,i i jedan od rijetkih koji me tako iznenadio na kraju 9/10
mogel bi uskoro opet bacit oko na njega..
ot:
The mist - zanimljiv film i odličan kraj. rasplet kojeg nisam očekivao na kraju. Dobri dijalozi i dobro odabrana glumačka ekipa. Sviđa mi se kako su prikazane ljudske reakcije u trenucima borbe za opstanak...
8.5/10

- remike2
Vacancy 2007. - jako dobar film, jedino mi se kraj nije svidio te mi je film malo prekratak. 8,5/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Prestao sam gledati Natural Selection aka The Monster Hunter na pola.
Jesam li pogriješio?
Jesam li pogriješio?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Supernatural season 5 - i tako, došli smo do kraja. Nova čudovišta, sve napetiji bratski odnos koji se ruši, 4 jahača apokalipse (od kojih je najbolji Glad, a najlošiji Bolest), zabavna scena s Bogovima, reference na brojne filmove i događaje, odlično finale, genijalni Castiel. Pri kraj sezone pomalo gubi onaj gušt jer gledatelji očekuju nešto veliko i spektakularno, ali ipak ispada zadovoljavajuće za ljubitelje serije, makar se ostavlja mlaki dojam, da je moglo biti i bolje. A najava šeste sezone niti malo ne obećava... Slabija sezona od prve četiri, ali odlično zaokružena serija. 4/5
Last edited by john_constantine on 15 May 2010, 15:42, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Skunk64
film ima predobru ideju..remike2 wrote:Vacancy 2007. - jako dobar film, jedino mi se kraj nije svidio te mi je film malo prekratak. 8,5/10.
"Where's your will to be weird?"
- remike2
Vacancy 2009. The First Cut - slabiji od originala, jako dobra gluma ko i prvi dio, dobri likovi, jako dobre ubojice te ima ponešto nepredvidivosti, no jako slab i jadan uvod, daleko slabija atmosfera i napetost nego prvi dio te je radnja mogla biti dosta bolja, 6,5/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Scarface
Zašto ga tako zoveš?john_constantine wrote:Supernatural season 5 - i tako, došli smo do kraja. Nova čudovišta, sve napetiji bratski odnos koji se ruši, 4 jahača apokalipse (od kojih je najbolji Glad, a najlošiji Bolest), zabavna scena s Bogovima, reference na brojne filmove i događaje, odlično finale, genijalni Cassidy. Pri kraj sezone pomalo gubi onaj gušt jer gledatelji očekuju nešto veliko i spektakularno, ali ipak ispada zadovoljavajuće za ljubitelje serije, makar se ostavlja mlaki dojam, da je moglo biti i bolje. A najava šeste sezone niti malo ne obećava... Slabija sezona od prve četiri, ali odlično zaokružena serija. 4/5
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Skunk64
slazem se..jedina zamjerka na na jedinici je kraj..mislim, lik mi tamo lezi na pragu sobe cijelo jutro, proboden, krvari i onda jos i prezivi..pa hebemuremike2 wrote:Vacancy 2009. The First Cut - slabiji od originala, jako dobra gluma ko i prvi dio, dobri likovi, jako dobre ubojice te ima ponešto nepredvidivosti, no jako slab i jadan uvod, daleko slabija atmosfera i napetost nego prvi dio te je radnja mogla biti dosta bolja, 6,5/10.

"Where's your will to be weird?"
- john_constantine
Castiel... greška.Ghostface wrote:Zašto ga tako zoveš?john_constantine wrote:Supernatural season 5 - i tako, došli smo do kraja. Nova čudovišta, sve napetiji bratski odnos koji se ruši, 4 jahača apokalipse (od kojih je najbolji Glad, a najlošiji Bolest), zabavna scena s Bogovima, reference na brojne filmove i događaje, odlično finale, genijalni Cassidy. Pri kraj sezone pomalo gubi onaj gušt jer gledatelji očekuju nešto veliko i spektakularno, ali ipak ispada zadovoljavajuće za ljubitelje serije, makar se ostavlja mlaki dojam, da je moglo biti i bolje. A najava šeste sezone niti malo ne obećava... Slabija sezona od prve četiri, ali odlično zaokružena serija. 4/5
Michel puši karu.
-
šta čekaš, krenihitman_4 wrote:ja kao veliki fan horrora moram priznati da još uvijek nisam pogledao taj filmMr. Bakmilo wrote:Suspiria (1977) - mislim, šta reć. propisno sam se ukenj'o...
dobra debela desetka!
10/10

Strait Jacket (1964) - ukratko, gledao sam ga opet i opet ću i tako dalje...
odlično je sve. od glume, pa do radnje...Joan Crawford je vrhunski odglumila i mislim da nisu mogli naći savršeniju glumicu za taj film
9/10