Decadentor wrote:pa da kak je ash mene zvao na pivuA$H wrote:pa posto si iz ZGa pozovi na pivo..tki pozivi se ne odbijaju pa eto ti prilike da se upoznamoJohn_Ryder wrote:mene još ne pozna ash![]()
![]()
hahahaha tisina tamo..
Decadentor wrote:pa da kak je ash mene zvao na pivuA$H wrote:pa posto si iz ZGa pozovi na pivo..tki pozivi se ne odbijaju pa eto ti prilike da se upoznamoJohn_Ryder wrote:mene još ne pozna ash![]()
![]()
a šta ako će biti dvije pive,jesu moguće neke povastice tipa da ću postat moderator preko noći...A$H wrote:pa posto si iz ZGa pozovi na pivo..tki pozivi se ne odbijaju pa eto ti prilike da se upoznamoJohn_Ryder wrote:mene još ne pozna ash![]()
oho plus imam, 3 plusa = moderator ?A$H wrote:treba puno vise od 2 pive za to..ali imas + za ideju..
3 plusa = pivoJohn_Ryder wrote:oho plus imam, 3 plusa = moderator ?A$H wrote:treba puno vise od 2 pive za to..ali imas + za ideju..
A$H wrote:3 plusa = pivoJohn_Ryder wrote:oho plus imam, 3 plusa = moderator ?A$H wrote:treba puno vise od 2 pive za to..ali imas + za ideju..

ma sve 5,ja nisam mogao nać svoje tenisice a kamoli nekogmetallicat wrote:napokon nekog, Rydersad još godinu moram čekat da nekog novog upoznam
![]()
@ ryd - nadam se da su skužio zašto se opet nisam javila, mislim u toj rulji nije više bilo moguće naći nekog![]()
Decadentor wrote:Nisam bio sa Ashom na pivi
Naravno, onda ce mo bit u prirodnom okruzenjuA$H wrote:Decadentor wrote:Nisam bio sa Ashom na pivi
dobra..dobra..nego drugi put cemo vise alkohola nabavit..