Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Eden Lake
vrhunski film,i i jedan od rijetkih koji me tako iznenadio na kraju 9/10
- callac
Daybreakers - ok ideja, al prebrzo se sve nekako otkrilo, mogla je ispast čist solidna jednosezonska serija. 6/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- boyko
debeli potpis!Mr. Bakmilo wrote:Eden Lake
mogel bi uskoro opet bacit oko na njega..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
Club Dread (2004) - 8,5/10
- dark_driving
upravo gledam zombie night (www.imdb.com/title/tt0462069/), toliko mi je 'dobar' da sam dok traje dosao vidit sta se desava na forumu, no further comment!
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- Skunk64
The Hills Run Red
nikak ne podnosim onog lika iz americke pite 4, 5, 6 ili koje vec..a sam film je bedastoca..
4/10
nikak ne podnosim onog lika iz americke pite 4, 5, 6 ili koje vec..a sam film je bedastoca..
4/10
"Where's your will to be weird?"
-
ja sam ga prvi put gled'o. Al vjerujem da ću ga opet nakon nekog vremena:). Napet filmboyko wrote:debeli potpis!Mr. Bakmilo wrote:Eden Lake
mogel bi uskoro opet bacit oko na njega..
ot:
The mist - zanimljiv film i odličan kraj. rasplet kojeg nisam očekivao na kraju. Dobri dijalozi i dobro odabrana glumačka ekipa. Sviđa mi se kako su prikazane ljudske reakcije u trenucima borbe za opstanak...
8.5/10
- metallicat
ajme, mist. kad se samo sjetim onih rasprava oko njega, pozli mi

- Skunk64
drito..one podjele u grupe u ducanu..ima nas svakakvih..Mr. Bakmilo wrote:The mist - zanimljiv film i odličan kraj. rasplet kojeg nisam očekivao na kraju. Dobri dijalozi i dobro odabrana glumačka ekipa. Sviđa mi se kako su prikazane ljudske reakcije u trenucima borbe za opstanak...
8.5/10
i kraj totalno neocekivan..odlican film
"Where's your will to be weird?"
- Mitch_Connor
Iako općenito ne volim Stephen King krajeve (odn. krajeve u njegovim pričama/romanima), moram priznat da mi je originalni kraj bolji od filmskog. Ali mi je film, sve u svemu, (jako) dobar.Skunk64 wrote:drito..one podjele u grupe u ducanu..ima nas svakakvih..
SpoilerShow
"Neočekivani preokreti" koji bi nas trebali "šokirati". Meni je iskreno bilo očito da će shebat kraj jer se danas to tako radi i šokiralo bi me da su postupili drukčije. 

"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- john_constantine
a kako izgleda originalni kraj?Mitch_Connor wrote:Iako općenito ne volim Stephen King krajeve (odn. krajeve u njegovim pričama/romanima), moram priznat da mi je originalni kraj bolji od filmskog. Ali mi je film, sve u svemu, (jako) dobar.Skunk64 wrote:drito..one podjele u grupe u ducanu..ima nas svakakvih..
SpoilerShow"Neočekivani preokreti" koji bi nas trebali "šokirati". Meni je iskreno bilo očito da će shebat kraj jer se danas to tako radi i šokiralo bi me da su postupili drukčije.
Michel puši karu.
- Mitch_Connor
Imaš kratki sadržaj na Wikipediji.john_constantine wrote:a kako izgleda originalni kraj?
Ukratko:
SpoilerShow
Neizvjesnost. Nitko u automobilu, koliko me sjećanje drži, ne umre, nastave putovati (mislim da isto kao i u filmu ima pripremljene metke za putnike, u krajnjem slučaju - samo se ne sjećam točnog broja (je li imao i za sebe, jbg prošlo je 15 godina od čitanja te priče
) ), a magla barem do kraja priče ne slabi - što ne znači, naravno, da je sav prostor obavijen tom mističnom maglom.

"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- DrugsBunny
Nightmare on Elm Street (2010) - 3/10.. pogledah ga još preko vikenda, ali evo sada to obznanjujem pošto sam i post napisao:
http://drugsbunny.wordpress.com/
http://drugsbunny.wordpress.com/
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
The Descent(2005) - ...šta reć...srednja žalost. Zapravo, jedino u cijelom filmu mi se sviđa lokacija di se to sve događa. Ne znam ni sam da li pogledao drugi dio s obzirom da je prvi završio nedorečen
4/10
4/10
-
jep, bolesno je kako se okrenu svi u borbi za život. Al ona u dućanu luđakina me ubila u pojam, kad je doletio grašak u glavu bilo mi drago, al kad je metak doš'o...Skunk64 wrote:drito..one podjele u grupe u ducanu..ima nas svakakvih..Mr. Bakmilo wrote:The mist - zanimljiv film i odličan kraj. rasplet kojeg nisam očekivao na kraju. Dobri dijalozi i dobro odabrana glumačka ekipa. Sviđa mi se kako su prikazane ljudske reakcije u trenucima borbe za opstanak...
8.5/10