baš to.elrania wrote:ma samo ti skidaj, s hellsingom se ne može fulati!
Što skidate s torrenta?
- john_constantine
Re: Što skidate s torrenta?
Michel puši karu.
- Wendigo
@filmophil: ne smijem se tebi, već tom mudracu sa imdb-a. 
btw i meni se gleda neka serija, pa sam i ja sam stavio hellsinga na download. u paketu je 13 epizoda, jel to sve ili ih ima još?
btw i meni se gleda neka serija, pa sam i ja sam stavio hellsinga na download. u paketu je 13 epizoda, jel to sve ili ih ima još?
-
filmofil
imaš još poseban serijal uz to hellsing ultimate OVA za koji je do sada izašlo 7 epizoda...Wendigo wrote:@filmophil: ne smijem se tebi, već tom mudracu sa imdb-a.
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
noob. Kao što rekoh, zajebite si taj anime od 13 epizoda i pređite na OVA. Jednostavno, nema nikakve veze s animeom, pa tako niti smisla...Wendigo wrote:@filmophil: ne smijem se tebi, već tom mudracu sa imdb-a.
Michel puši karu.
- Scarface
Istina, filmophil, ako skidaš ovaj od 13 nemoj, idi odmah na OVA.john_constantine wrote:noob. Kao što rekoh, zajebite si taj anime od 13 epizoda i pređite na OVA. Jednostavno, nema nikakve veze s animeom, pa tako niti smisla...Wendigo wrote:@filmophil: ne smijem se tebi, već tom mudracu sa imdb-a.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Ghrall
Vampire diaries 21.ep 
- Sammy
The Pacific pt. IX
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
zašto neGhostface wrote:Istina, filmophil, ako skidaš ovaj od 13 nemoj, idi odmah na OVA.john_constantine wrote:noob. Kao što rekoh, zajebite si taj anime od 13 epizoda i pređite na OVA. Jednostavno, nema nikakve veze s animeom, pa tako niti smisla...Wendigo wrote:@filmophil: ne smijem se tebi, već tom mudracu sa imdb-a.
- Scarface
@Wendigo- zato šta je kriminalno loš, a spoilat će ti bitne dijelove radnje, koje ti je bolje otkrit uz kvalitetnu OVA ekranizaciju nego ovo smeće. Eventualno ga pogledaj nakon šta odgledaš OVA-u, al viruj mi, nećeš nakon te genijalnosti.
Ja opet svima radije preporučan mangu, al aj, nema puno stripoljubaca pa razumin.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
već sam pogledao 3 epizode, jel sam si što bitno spoilao?Ghostface wrote:@Wendigo- zato šta je kriminalno loš, a spoilat će ti bitne dijelove radnje, koje ti je bolje otkrit uz kvalitetnu OVA ekranizaciju nego ovo smeće. Eventualno ga pogledaj nakon šta odgledaš OVA-u, al viruj mi, nećeš nakon te genijalnosti.Ja opet svima radije preporučan mangu, al aj, nema puno stripoljubaca pa razumin.
a OVA (tih 5 epizoda koje skidam) je sažeta priča tih 13 ili koji vrag?
- Scarface
Wendigo wrote:već sam pogledao 3 epizode, jel sam si što bitno spoilao?Ghostface wrote:@Wendigo- zato šta je kriminalno loš, a spoilat će ti bitne dijelove radnje, koje ti je bolje otkrit uz kvalitetnu OVA ekranizaciju nego ovo smeće. Eventualno ga pogledaj nakon šta odgledaš OVA-u, al viruj mi, nećeš nakon te genijalnosti.Ja opet svima radije preporučan mangu, al aj, nema puno stripoljubaca pa razumin.
Nisi još, a evo u čemu ti je stvar: manga ima 10 tankobonea i OVA ti otprilike slijedi mangu gotovo do perfekcije, plus šta je animacija fenomenalna, i trenutno ih je izašlo 7, te se bliži kraj. Ova serija od 13 ti je počela po mangi ali je od 5. epizode krenula izmišljat toplu vodu i sjebala stvar te se ukinila, i onda je snimljena OVA koja je isprala ljagu i vridi ka jedina kvalitetna ekranizacija. Također, oVA ti traje po sat vremena, dok ova prethodna ima onaj standardan anime format od 20 minuta. Sve u svemu, preporučam mangu, pa OVA-u, pa tek onda, ako si već mazohista tih 13 nastavaka. Znan da ti voliš mange, pa ti iskreno savjetujen da ju pročitaš priuje OVA-e. U prilog ide i šta ćeš oslanjajući se samo na OVA-u čekat na završetak priče, dok je manga kompletna i dovršena.
- Wendigo
ok, sad mi je jasno i poslušat ću savjet.Ghostface wrote:Wendigo wrote:već sam pogledao 3 epizode, jel sam si što bitno spoilao?Ghostface wrote:@Wendigo- zato šta je kriminalno loš, a spoilat će ti bitne dijelove radnje, koje ti je bolje otkrit uz kvalitetnu OVA ekranizaciju nego ovo smeće. Eventualno ga pogledaj nakon šta odgledaš OVA-u, al viruj mi, nećeš nakon te genijalnosti.Ja opet svima radije preporučan mangu, al aj, nema puno stripoljubaca pa razumin.
Nisi još, a evo u čemu ti je stvar: manga ima 10 tankobonea i OVA ti otprilike slijedi mangu gotovo do perfekcije, plus šta je animacija fenomenalna, i trenutno ih je izašlo 7, te se bliži kraj. Ova serija od 13 ti je počela po mangi ali je od 5. epizode krenula izmišljat toplu vodu i sjebala stvar te se ukinila, i onda je snimljena OVA koja je isprala ljagu i vridi ka jedina kvalitetna ekranizacija. Također, oVA ti traje po sat vremena, dok ova prethodna ima onaj standardan anime format od 20 minuta. Sve u svemu, preporučam mangu, pa OVA-u, pa tek onda, ako si već mazohista tih 13 nastavaka. Znan da ti voliš mange, pa ti iskreno savjetujen da ju pročitaš priuje OVA-e. U prilog ide i šta ćeš oslanjajući se samo na OVA-u čekat na završetak priče, dok je manga kompletna i dovršena.
inače, nisam ti ja ljubitelj mangi. čitao sam samo lone wolf and cub, a generalno ne volim japanski stil crtanja osim ako nije jako detaljan i ozbiljan (kao u LWAC). ali ako su dobri likovi, priča i ugođaj, nekako ću preći i preko toga, samo nesmiju biti velike oči.
ot: immortel (2004)
ip man 2 (2010)
- Liske
Evo bas skinuo Children Of Men, vidio sam neke dobre ocjene nadam se da su opravdan 
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- remike2
Exorcist trilogiju.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- remike2
High Tension (2003.)
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.