Supernatural (2005-)
- A$H
- Scarface
Re: Supernatural
Give me some credit, bija san razočaran s par zadnjih epizoda.A$H wrote:ma on je sa svime odusevljen![]()
![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ah, ja još uvijek pamtim onu scenu iz prve sezone kada su prostrijelili glavu negativcu "koltom". 
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ah, ja još uvijek pamtim onu scenu iz prve sezone kada su prostrijelili glavu negativcu "koltom".
Misliš druge.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:ah, ja još uvijek pamtim onu scenu iz prve sezone kada su prostrijelili glavu negativcu "koltom".
Misliš druge.

Michel puši karu.
- Scarface
SpoilerShow
Aha, to je onaj demon, mislija san da računaš na Azazela, to mi je nekako bilo puno pamtljivije, a i vampir Luther koji je bija prvi ubijen coltom.
- john_constantine
da, inače to baš ne mogu reći za serije, ali ovaj supernatural ima puno scena koje bi volio više puta gledati. Recimo,Ghostface wrote:SpoilerShowAha, to je onaj demon, mislija san da računaš na Azazela, to mi je nekako bilo puno pamtljivije, a i vampir Luther koji je bija prvi ubijen coltom.
SpoilerShow
završnica treće sezone kada Deana dohvate demonski psi
Michel puši karu.
- one and only
Ljudi moze li mi neko reci gde ima prevod za ovu poslednju 21. epizodu????
-
olio
ako misliš na engleske
evo http://www.tvsubtitles.net/episode-25991-en.html
neznam koje sam ja gleda od ta dva ali su bili ok na normalnoj verziji a ne 720p
Odlična 21. !!!!
nevjerojatno dobro, prva scena sa smrti i priča sve perfektno
evo http://www.tvsubtitles.net/episode-25991-en.html
neznam koje sam ja gleda od ta dva ali su bili ok na normalnoj verziji a ne 720p
Odlična 21. !!!!
nevjerojatno dobro, prva scena sa smrti i priča sve perfektno
- dragonheart
Već sam se zabrinuo da su usrali seriju,ja btw čekam da završi sezona pa da sve gledam (gledo prvih 12 samo) 
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
kako se poklapaju neki elementi iz četvrte sezone, onaj dio kada je Dean bio u budućnosti
biti će to stvarno napeto finale, ali nikako nisam oduševljen najavom šeste sezone... Može biti samo loše.
Ok ako budu i dalje onako lov na čudovišta, ali nakon ovakve zaokružene epske priče, sada bi se trebali baviti nekakvom banalnom radnjom s ocem?
SpoilerShow
(kako je Cassidy postao hipi jebač, Croaton virus i Zombieland)
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:kako se poklapaju neki elementi iz četvrte sezone, onaj dio kada je Dean bio u budućnostibiti će to stvarno napeto finale, ali nikako nisam oduševljen najavom šeste sezone... Može biti samo loše.SpoilerShow(kako je Cassidy postao hipi jebač, Croaton virus i Zombieland)Ok ako budu i dalje onako lov na čudovišta, ali nakon ovakve zaokružene epske priče, sada bi se trebali baviti nekakvom banalnom radnjom s ocem?
SpoilerShow
Iskreno, ja se nadam Smrti kao big bad-u u 6. sezoni. Dean će ju sjebat, možda se naljuti. 
- john_constantine
he, istina.Ghostface wrote:john_constantine wrote:kako se poklapaju neki elementi iz četvrte sezone, onaj dio kada je Dean bio u budućnostibiti će to stvarno napeto finale, ali nikako nisam oduševljen najavom šeste sezone... Može biti samo loše.SpoilerShow(kako je Cassidy postao hipi jebač, Croaton virus i Zombieland)Ok ako budu i dalje onako lov na čudovišta, ali nakon ovakve zaokružene epske priče, sada bi se trebali baviti nekakvom banalnom radnjom s ocem?
SpoilerShowIskreno, ja se nadam Smrti kao big bad-u u 6. sezoni. Dean će ju sjebat, možda se naljuti.
Michel puši karu.
- elrania
odlična epizoda i meni definitivno jedna od najboljih!
- Sammy
i vise nego savrsena epizoda 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.