btw, ide tko na metalcamp?
ja sam si nešto mozgao da odem pošto dolaze nevermore, a htio bih uživo vidjeti behemothe i immortal.
samo kaj ne znam koliko je karta, ja na njihovm siteu nigdje ne vidim cijenu... *shrug*
imas na faceu neke slikeWendigo wrote:picture, or it didn´t happened...
ja sam si nešto mozgao da odem pošto dolaze nevermore, a htio bih uživo vidjeti behemothe i immortal.
samo kaj ne znam koliko je karta, ja na njihovm siteu nigdje ne vidim cijenu... *shrug*

nemam face.Decadentor wrote:imas na faceu neke slikeWendigo wrote:picture, or it didn´t happened...
samo kaj ne znam koliko je karta, ja na njihovm siteu nigdje ne vidim cijenu... *shrug*![]()
a za metal kamp ti je karta oko 1000 kuna ako se nevaram
Ja ti 90 % iden na camp.Wendigo wrote:nemam face.Decadentor wrote:imas na faceu neke slikeWendigo wrote:picture, or it didn´t happened...
samo kaj ne znam koliko je karta, ja na njihovm siteu nigdje ne vidim cijenu... *shrug*![]()
a za metal kamp ti je karta oko 1000 kuna ako se nevaram
uff, skupa karta s obzirom da me zanima par bandova...
i ja bih zbog nje išao.Sammy wrote:Ghost ide samo zbog Simone Simons
+1Wendigo wrote:i ja bih zbog nje išao.Sammy wrote:Ghost ide samo zbog Simone Simons
Ja sam razmišljao da bi išao jer sam zadnji put bio 2006. ali trebam pare za druge stvari a baš mi se ide. Svaki put je bilo genijalno. Fali mi toWendigo wrote:picture, or it didn´t happened...
yep, nije ni da ja plivam u lovi..Ghrall wrote:Ja sam razmišljao da bi išao jer sam zadnji put bio 2006. ali trebam pare za druge stvari a baš mi se ide. Svaki put je bilo genijalno. Fali mi toWendigo wrote:picture, or it didn´t happened...
Da i to jedan od razloga za ne ići. Bilo je super dok je trajalo 3 dana i kvit.Wendigo wrote:yep, nije ni da ja plivam u lovi..Ghrall wrote:Ja sam razmišljao da bi išao jer sam zadnji put bio 2006. ali trebam pare za druge stvari a baš mi se ide. Svaki put je bilo genijalno. Fali mi toWendigo wrote:picture, or it didn´t happened...
šteta što su bandovi koji me zanimaju raštrkani kroz tih tjedan dana (manje-više), da su stisnuti u recimo tri, išao bih ziher.

Sammy wrote:Ghost ide samo zbog Simone Simons
i ja zbog anatheme, e da se nađe auto i netko ko bi vozio, odmah bi išlaGhostface wrote:Uf, i ja bi iša na Porcupie Tree, al za put do Italije baš i nisan spreman samo zbog njih.
bome i ja bi radi njeGhostface wrote:Sammy wrote:Ghost ide samo zbog Simone Simons

potpis.Ghostface wrote:Uf, i ja bi iša na Porcupie Tree, al za put do Italije baš i nisan spreman samo zbog njih.