a dobro mozda vrhoveWendigo wrote:vjerojatno buš promijenio mišljenje kad "odrasteš"..Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
ja sam prije 10 godina izjavio kako ću vječno raditi neke stvari, pa kad se danas toga sjetim - facepalm.
Objavi svoju sliku
- Decadentor
Re: Objavi svoju sliku

- Wendigo
ja se divim vama s dugom kosom, brijem da bi je ošišao odmah nakon prvog "dugkosog" izlaska van u neki zadimljeni prostor. 
- Decadentor
ma ne smeta meni dim, a ionako bi bio pijanWendigo wrote:ja se divim vama s dugom kosom, brijem da bi je ošišao odmah nakon prvog "dugkosog" izlaska van u neki zadimljeni prostor.

- Sammy
Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
Mr. Smith: Do you know what I hate?
Baby's Mother: [in pain] No!
Mr. Smith: I hate these forty-year-old jack-holes wearing ponytails. That pony tail doesn't make you look hip, young, or cool.
[Smith shoots a ponytail henchmen in the head]

Baby's Mother: [in pain] No!
Mr. Smith: I hate these forty-year-old jack-holes wearing ponytails. That pony tail doesn't make you look hip, young, or cool.
[Smith shoots a ponytail henchmen in the head]
Michel puši karu.
- metallicat
Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
i zaš se uvijek priča o kosi kad mene nema

- Decadentor
da imas face znala bimetallicat wrote:Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
mislim da se ja neću do 35-40 g.
kolika je tebi kosica
?
i zaš se uvijek priča o kosi kad mene nema![]()
?

- elrania
za održavanje u mom slučaju svakako. meni se drastično prorijedi čim mi naraste ispod ramena; dost su mi tanke i mekane vlasi i sve se počne nenormalno petljati i sam čupam čvorove van.Ghostface wrote:Duga kosa je sranje, nažalost, znan iz iskustva.
pokušala sam puštati do pred 2 mj, al nisam više izdržala.
i na muškim osobama mi je puno ljepša kratka kosa od nekih dugih/poludugih verzija. ne volim da je skroz izbrijano, neg da bude taman one dužine da se da zahvatiti prstima...i još ak je bar malo njegovana - milina!
- john_constantine
- Asfodel
Ako ti to najbolje stoji, onda ni nemoj.Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
Zadovoljstvo i euforija zbog promjene frizure traje najviše tjedan dana - a zajeb kad shvatiš da ti to zapravo ne stoji ni približno dobro kao prijašnje - traje mjesecima/godinu dok ne izraste
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Asfodel wrote:Ako ti to najbolje stoji, onda ni nemoj.Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
Zadovoljstvo i euforija zbog promjene frizure traje najviše tjedan dana - a zajeb kad shvatiš da ti to zapravo ne stoji ni približno dobro kao prijašnje - traje mjesecima/godinu dok ne izrasteNe treba forsat samo promjene radi
Ja ne znan nikoga kome bolje stoji duga kosa, a viruj, iman bivših dugokosih prijatelja i previše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- elrania
također, ali ipak je ispalo da su u većini ovi kojima bolje stoji kratka.Asfodel wrote:ja znam
- john_constantine
Sada, moj brat već 5 godina nosi dugu kosu, koja mu je jako kovrčava, pa čak ju niti ne češlja. Sada, da li mu stoji, valjda, ali mene užasno nervira. Da ga roditelji ne štite, već bi mu odavno obrijao glavu dok spava.
Michel puši karu.
- Decadentor
pa to i jesu cari duge kosejohn_constantine wrote:
Sada, moj brat već 5 godina nosi dugu kosu, koja mu je jako kovrčava, pa čak ju niti ne češlja. Sada, da li mu stoji, valjda, ali mene užasno nervira. Da ga roditelji ne štite, već bi mu odavno obrijao glavu dok spava.Nije teško skužiti da i njemu smeta (s obzirom da je nosio nekakve jake gumice ili što već, oštećivao je kosu toliko da mu se vidjela ružičasta koža, pa više ne radi rep), to kako maše glavom jer mu smeta za vrijeme ručka, poslije kupanja, pa kada treba ići van, ma da se nabrojati...