he, naročito pri kupanju...Wendigo wrote:jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve..![]()
kratka kosa FTW!
Objavi svoju sliku
- john_constantine
Re: Objavi svoju sliku
Michel puši karu.
- Asfodel
Pa što je u tome tak lošejohn_constantine wrote:he, naročito pri kupanju...Wendigo wrote:jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve..![]()
kratka kosa FTW!U srednjoj sam tri četiri puta nosio dugu kosu, i da, gnjavaža... Više sam koristio da sakrijem slušne aparate, a poslije mi je znoj smetao i hrpa sitnica kao gumica, pranje, to što je bilo idiota koji bi me potezali za rep... i nikad više.
Pustim malo dužu kosu i poslije par mjeseci ju ošišam na kratko. Ionako neće dugo trajati, pomalo - pomalo biti će je sve manje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Asfodel wrote:Pa što je u tome tak lošejohn_constantine wrote:he, naročito pri kupanju...Wendigo wrote:jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve..![]()
kratka kosa FTW!U srednjoj sam tri četiri puta nosio dugu kosu, i da, gnjavaža... Više sam koristio da sakrijem slušne aparate, a poslije mi je znoj smetao i hrpa sitnica kao gumica, pranje, to što je bilo idiota koji bi me potezali za rep... i nikad više.
Pustim malo dužu kosu i poslije par mjeseci ju ošišam na kratko. Ionako neće dugo trajati, pomalo - pomalo biti će je sve manje.
Michel puši karu.
- A$H
ma kratko ftw..mogli bi opet irokezu 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ne bojiš se da te prebiju u Zg zbog toga?A$H wrote:ma kratko ftw..mogli bi opet irokezu
Michel puši karu.
- A$H
lol?john_constantine wrote:ne bojiš se da te prebiju u Zg zbog toga?A$H wrote:ma kratko ftw..mogli bi opet irokezu
- callac
Wooohoooo, muškići su se ubacili u temu o kosi!!!
Na muškarcu mi je dobra duga kosa samo ako je ravna da ravnija ne može biti i po mogućnosti ne pregusta....ostale šeme mi previše izgledaju ženskasto. I volim varijante sa irokezama, al da je duga i puštena sa strane da pada, ne oni šiljci prema gore. Ćelavo mi je ok, al kad se dogodi situacija kao u Seinfeldu-lik koji se godinama šiša na ćelavo odluči pustiti kosu i skuži da je stvarno počeo ćelaviti i padne u depresiju-nije baš neki turnon, al svakako bolje neg da ju začešljava da sakrije ćelu, to su mi najveći jadnici 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ja baš volim dugokose muškiće...i onda ko za vraga se zaljubim u nešto suprotno 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
john_constantine wrote:ne bojiš se da te prebiju u Zg zbog toga?A$H wrote:ma kratko ftw..mogli bi opet irokezu
- Dragonrage
Wendigo wrote:jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve..![]()
kratka kosa FTW!
Meni isto...najdulje sam izdržao do malo ispod uha...
- DrugsBunny
Ja sam svojevremeno (nakon par godina puštanja) imao polukovrčavu kosu do pola leđa. Zatim se ošišao, pustio malo, ošišao, opet pustio malo i tak u krug. Sada ne znam što ću.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- A$H
bila je kakvu ima bubnjar..iako ni ova do njega nije losa koju ima bass gitara..callac wrote: I volim varijante sa irokezama, al da je duga i puštena sa strane da pada, ne oni šiljci prema gore.
(ne znam im imena)

- Scarface
Duga kosa je sranje, nažalost, znan iz iskustva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
- Wendigo
vjerojatno buš promijenio mišljenje kad "odrasteš"..Decadentor wrote:nikad se necu sisat![]()
![]()
![]()
ja sam prije 10 godina izjavio kako ću vječno raditi neke stvari, pa kad se danas toga sjetim - facepalm.