Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Scarface » 03 May 2010, 21:01

Jest, Asfodel, u ovom slučaju stvar je jako, jako crnobijela. Iskreno, razočaran san tvojim stavom.
Po meni je najveći problem zakon o kažnjavanju huliganstva. Pa eto, ti ili Boby bi se mogli izjasnit kakva je tu stvar. Zašto se ne donesu ili ako su već donešeni, zakoni ne provode i kazne izvršavaju?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 03 May 2010, 21:01

GreenHornet wrote:
DrugsBunny wrote: Prije par postova sam spomenuo par sranja što su naši navijači napravili,
Češka,Malta,Italija?!Privedeni,deportirani,nekima zabranjen ulaz u te zemlje na vise godina,nekim novcana kazna.Nije im se skakalo po glavi.

Glavno da su tebi policajci opet nešto krivi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 May 2010, 21:02

GreenHornet wrote:Češka,Malta,Italija?!Privedeni,deportirani,nekima zabranjen ulaz u te zemlje na vise godina,nekim novcana kazna.Nije im se skakalo po glavi.
Pa trebalo se. Ne samo skakat po glavi nego i obje ruke odsječ, po meni. Da se samo jednom oštro kazne takvi incidenti, ne bi se više ponavljali. A ovo traje i traje...
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 21:03

Ghostface wrote:
GreenHornet wrote:
DrugsBunny wrote: Prije par postova sam spomenuo par sranja što su naši navijači napravili,
Češka,Malta,Italija?!Privedeni,deportirani,nekima zabranjen ulaz u te zemlje na vise godina,nekim novcana kazna.Nije im se skakalo po glavi.

Glavno da su tebi policajci opet nešto krivi.
Ne samo meni,vec svakom objektivnom covjeku u drzavi.Mislim da je dosta reci da su index inogometni magazin na strani navijaca.Inace ih vazda pljuvaju.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 03 May 2010, 21:06

Joj nemojte me zajebavat, znate na čijoj sam strani, hebemu kolačić!
Malo kritički promotrim situaciju nakon što vidim šokantne snimke i odmah zlo :mrgreen:
Btw, nije moja dužnost znati te navijačke zakone (kao uostalom ni 98% svih naših zakona) tak da ti na to ne mogu odgovorit. Mogla bih da sam to više pratila po medijima, al to možeš i sam :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 21:06

DrugsBunny wrote:
GreenHornet wrote:Češka,Malta,Italija?!Privedeni,deportirani,nekima zabranjen ulaz u te zemlje na vise godina,nekim novcana kazna.Nije im se skakalo po glavi.
Ne samo skakat po glavi nego i obje ruke odsječ, po meni.
Ne baciti topovski u glavu onima koji tuku starce,klince i cure...Nego mu ga zabit u usta...Po meni.

Scarface

Post by Scarface » 03 May 2010, 21:10

Asfodel wrote:Joj nemojte me zajebavat, znate na čijoj sam strani, hebemu kolačić!
Malo kritički promotrim situaciju nakon što vidim šokantne snimke i odmah zlo :mrgreen:
Btw, nije moja dužnost znati te navijačke zakone (kao uostalom ni 98% svih naših zakona) tak da ti na to ne mogu odgovorit. Mogla bih da sam to više pratila po medijima, al to možeš i sam :lol:
Možeš i ti sama doznat svakakve gluposti o medicini prateći medije, pa to opet nije rješenje i odgovor nekoga ko to studira, zar ne?

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 May 2010, 21:15

GreenHornet wrote:Ne samo meni,vec svakom objektivnom covjeku u drzavi.Mislim da je dosta reci da su index inogometni magazin na strani navijaca.Inace ih vazda pljuvaju.
Svaki "objektivni" i prosječni čovjek u državi je svom MENTALITETU dosta blizak određenim primitivnim navijačima pa nije ni čudo da takvo mišljenje vlada.
A bolje da ne počnem o Indexu i njihovim novinarskim vještinama jer bih mogao ispisati stranice i stranice, ukratko: najgori su portal na području bivše juge.
Ajde samo još malo pročitaj što si gore napisao: "NOGOMETNI MAGAZIN", ajmo još jednom NOGOMETNI MAGAZIN je na strani navijača. Pa normalno da je na strani navijača! To je čista i osnovna logika. Ali da su i neka druga dva medija u pitanju, neka malo bolja, opet to ne mijenja činjenicu da su navijači idioti.
I za ono što si rekao "zabiti topovski u usta" nemam komentara jer opet nema nikakve poveznice uz ono što sam rekao malo prije.

Kako god bilo, odustajem. Bojim se da si propao slučaj.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 21:17

DrugsBunny wrote:
Kako god bilo, odustajem.
Super.A mnogi bi voljeli kad bi opcenito odustao od foruma.

Asfodel

Post by Asfodel » 03 May 2010, 21:17

Ghostface wrote:
Asfodel wrote:Joj nemojte me zajebavat, znate na čijoj sam strani, hebemu kolačić!
Možeš i ti sama doznat svakakve gluposti o medicini prateći medije, pa to opet nije rješenje i odgovor nekoga ko to studira, zar ne?
Analogija ti ne stoji, jer očito ne pričamo o istoj stvari :lol: Ja ne znam NIŠTA o navijačkom zakonu, a kamoli to jel se provodi dobro i sl. Ovako napamet bih rekla da treba biti iznimno drakonski napravljen (al opet, ne znam kakv je ovaj pa je teško radit usporedbu). Recimo, mene kao vozača plaši pripadajući drakonski zakon zbog viskih kazni i ne pada mi napamet ozbiljnije ga kršiti. Tako da, da se mene pita, bio bi rigorozan navijački zakon.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 May 2010, 21:20

GreenHornet wrote:Super.A mnogi bi voljeli kad bi opcenito odustao od foruma.
Jel to govoriš u ime svakog objektivnog čovjeka u državi, indexa i nogometnog magazina ili u svoje ime?
Dakako, nisi ni pokušao odgovoriti na moj prethodni post, što opet puno toga govori o tebi.
Lako je zaključiti kakva si ustvari osoba .

Scarface

Post by Scarface » 03 May 2010, 21:20

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:
Analogija ti ne stoji, jer očito ne pričamo o istoj stvari :lol: Ja ne znam NIŠTA o navijačkom zakonu, a kamoli to jel se provodi dobro i sl. Ovako napamet bih rekla da treba biti iznimno drakonski napravljen (al opet, ne znam kakv je ovaj pa je teško radit usporedbu). Recimo, mene kao vozača plaši pripadajući drakonski zakon zbog viskih kazni i ne pada mi napamet ozbiljnije ga kršiti. Tako da, da se mene pita, bio bi rigorozan navijački zakon.

Analogija nije točna jer ti ne znaš ništa o tome, i to ti je opravdanje? Ja neću sutra znat ništa o aterosklerozi ako bude ikoga zanimalo.

Asfodel

Post by Asfodel » 03 May 2010, 21:27

[quote="Ghostface"][/quote]
Nope, nisam rekla da analogija nije točna zbog mog neznanja, nego zato što ne pričamo o istome - zato što me ne kužiš --> u tijeku je nesporazum, vjeruj mi. Ne mogu ti dati odgovor na ono pitanje, jer o takvim stvarima nikad nitko nikog neće naučiti. Jedino ti mogu reći stav, laički, kao što je i tvoj.
Inače, postoje oldskul teorije raznih filozofa o problematici sankcije (zašto je nekad bolje blaže sankcionrati, zašto strože) al opet, to nije odgovor na tvoje pitanje. Ne mogu ti pomoći, tvoj odgovor je stav svakog čovjeka ponaosob. Valjda me sad kužiš, to nije kao sa aterosklerozom, tebe o tome uče :)

boyko

Post by boyko » 03 May 2010, 21:29

DrugsBunny wrote:Našu ligu svakako treba ukinut, to ni nije nogomet.
e tu se slažem.jebeno obožavam nogomet,al ova naša liga je čisti užas.odem pogledat tekmu tu od lokalnih klubova koji su koja 2 il 3 županijska liga i isti drek ko da gledam našu prvu ligu.skoro pa da nema razlike.zbog toga zadnjih godinu i pol ne idem baš na utakmice,jer nemrem to gledat..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 03 May 2010, 21:31

Skužija san ja odma u čemu je stvar, ali san namjerno inzistira na bezobraznim i hladnim provokacijama dok se ovako lipo ne izjasniš. Odakle da ja znam šta tebe na pravu uče, šta ne, samo san te lipo pita, budući da pripadaš toj struci. Neće ni mene učit milijun i jednu stvar, a da ne govorin kolko je stvari koje neću naučit i kad me uče, i nije sramota ne znat, dapače, al je isprva djelovalo ka da se sprdaš. :wink:

Locked