The Dark Knight Rises (2012)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
metallicat

Re: Dark Knight Sequel (20??)

Post by metallicat » 21 Mar 2010, 12:36

ovaj bi trebao bit snimljen 80 godina kasnije, tako da ga ne doživim :lol:
Image

Boby

Post by Boby » 01 May 2010, 15:07

Jučer je službeno objavljen 20. srpnja 2012. kao datum kada će ovaj film stići u kina:

http://www.empireonline.com/news/feed.asp?NID=27748

Uf, već imamo datum a niti "v" od "villaina"

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Oct 2010, 17:33

Službene vijesti vezane uz "trojku"...

Nolan Reveals Batman 3 Title, Nixes the Riddler and 3D
Christopher Nolan has revealed to Hero Complex that the title of his third Batman film will be called … “The Dark Knight Rises”.

Nolan added:

We’ll use many of the same characters as we have all along, and we’ll be introducing some new ones,

One of the “new ones” that won’t be happening is puzzle loving bad guy Edward Nigma, aka The Riddler, who Nolan says will NOT be the film’s villain. Or be in the film at all, actually. Previously, he had nixed Mister Freeze as a potential villain, which is just as well; there’s not a whole lot of “reality” there with a guy who can freeze things with a ray gun.

Which begs the question: so what role is Tom Hardy playing in this thing, if not The Riddler?

Also among the nuggets dropped by Nolan — “The Dark Knight Rises” is definitely not going 3D, though it will once again be shot for IMAX.

Third Batman movie titled The Dark Knight Rises
Christopher Nolan sat down for a BATMAN themed interview with The LA Times and while he didn't say much, he did reveal that the title for his upcoming third (and final?) film would be THE DARK KNIGHT RISES. It's a smart choice marketing wise because it capitalizes on the TDK name, which was so popular worldwide, without getting confused with "The Dark Knight Returns." It also prevents me from having to type BATMAN 3 all the time.

While Nolan was mostly mum about the film, he did offer up two interesting tidbits. First, the film's villain will NOT be The Riddler. So put your Photoshops away. The Times notes that Nolan previously ruled out Mr. Freeze so there are two rather large villains in the Batman mythology that we know will not be making the transition. (The article speculates Hugo Strange, a theory I very much agree with.)

Nolan also confirms that the film will NOT be in 3D. The director wasn't interested in the approach and was happy to see that Warner Bros. agreed. He will however continue to use HD cameras and the Imax format to expand the visual scope of the film (whether we'll get more than the six-minutes of TDK in Imax remains to be seen).

filmofil

Post by filmofil » 27 Oct 2010, 18:26

odlične vijesti, al ja se još uvijek potajno nadam da će treći dio imat nekakve veze s jokerom jer glupo mi je finale trilogije bez najvećeg batmanovog neprijatelja
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 27 Oct 2010, 22:48

Ja ne, Joker je nažalost otpisan, i može se napravit vrhunska priča i bez njega. Naravno, puno efektnije bi bilo onako kako je i originalno zamišljeno, al šta sad, kad je situacija već takva, najgluplja stvar bi bila uzimat drugog glumca.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 28 Oct 2010, 09:34

Sad me tek zanima koji će protivnik bit u igri.
Nažalost, oni koji su preostali mi nisu ovdiše zanimljivi.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

filmofil

Post by filmofil » 28 Oct 2010, 14:27

tak je, upravo zato želim jokera, koji drugi negativac može tolko dobro sjest u taj nolanov univerzum? mislim da je glupo u treći dio stavljat neki veliki novitet i upoznavanje s novim negativcem, mislim da je dark knight trebao biti samo naše upoznavanje s jokerom da se vidi šta može, a onda bi se vjerojatno vratio u nastavku još žešći...šteta...meni osobno ne bi smetao drugi glumac, makar to ne bi bilo to, ali taj lik jokera jednostavno TREBA bolji završetak, pogledajte cijeli onaj dijalog između njega i batmana na kraju DK, jednostavno moramo barem saznat šta se s njim dogodilo kasnije, neka ga barem spomenu

druga stvar, two face je bio previše zbrzan u DK i recimo da je ostao kandidat bio bi mi najbolji izbor za treći dio i kraj svega

kako god, jedva čekam čuti koga će nolan uzeti...molim boga da neće bit catwomen, a to je nekako jedino preostalo uz par drugih likova
This is the Zodiac speaking.

Josef K

Post by Josef K » 28 Oct 2010, 15:04

Šta god Nolan napravio bit če savršeno 8)
Nakon Inceptiona nemam više nikakve sumnje :lol:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 28 Oct 2010, 16:25

Ne znam, meni je onaj negativac iz Batman Begins bio totalno bezveze *trenutno guglam da vidim kak se zove* - Ra's Al Ghul.
Isključivo iz 2 razloga - 1. nisam uopće upoznat sa batman univerzumom, niti se, iskreno, trudim biti
2. nije po ničem poseban

Tako da bi bilo šteta da Nolan izvuće opet nekog "na random". :?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 28 Oct 2010, 17:01

Catwoman je po meni zapravo neizostavni dio trećeg nastavka, i pazi, ona nije villain, već antijunak. Služila bi ka čisti suplement odmetnutom Batmanu, a negativac je već nešto sasvim drugo. Joker će teško bit jer ako bi i našli glumca, aj mi nađi facu koja će imat muda obuć Ledgerove cipele. ja ti garantiran da neće niko osim ako je lud i nenormalno arogantan, jer em je poštovanje kolege u pitanju, em je to jebeno nemoguć zadatak. Zato je Depp otpa, a i ostali.

Stvar je u tome šta Nolan ne želi uzimat supernatural villaine ili one koji su postali to šta jesu nekim nemogućim superserumom, tipa Freeze, Bane, Croc itd. Ostaju nam tako samo mafijaši poput Black Maska, Scarfacea i genijalci poput Hugo Strangea i Riddlera. Ne.

Ali, moj prijedlog je malo neobičan- Hush. Proguglajte malo o njemu, i vidit ćete odma da je glavni problem to šta je njegova pojava usko povezana s drugim Robinom i tu već nastaje blokada, jer Robin u Nolanovoj verziji ne postoji. Ali, ko kaže da se misterija oko Husha ne može uzet za prikrivanje identiteta nekog drugog lika, i tako implementirat više elemenata, poput BB-a koji je na potpuno drukčiji način iskoristija Rhas Al Ghula. Hugo Strange je drugi najbolji izbor, ali bojin se da je ipak previše siromašnog potencijala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 20:21

za ovoga lika The Great White Shark sam čuo preko igre Batman arkham alysium, ali mi baš djeluje zanimljivo...

Image
Last edited by john_constantine on 28 Oct 2010, 20:38, edited 2 times in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Oct 2010, 20:32

To je Black Mask, ništa posebno, samo još jedan mafijaški boss, još i nevjerojatno podsjeća na Red Skull iz Marvela, a kako uskoro izlazi film o Kapetanu Americi kojem je ovaj glavni neprijatelj, sigurno će se htjet izbjeć ta sličnost i Black Mask-a možemo slobodno otpisat.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 20:40

Scarface wrote:To je Black Mask, ništa posebno, samo još jedan mafijaški boss, još i nevjerojatno podsjeća na Red Skull iz Marvela, a kako uskoro izlazi film o Kapetanu Americi kojem je ovaj glavni neprijatelj, sigurno će se htjet izbjeć ta sličnost i Black Mask-a možemo slobodno otpisat.
ne, black mask je drugi lik. Ovaj s slike je The Great White Shark. Ali isto ništa od njega, čitam kako je zapravo postao unakažen...

black mask...

Image
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Oct 2010, 20:44

Da, na tog san skroz zaboravija. Uf, taj je još manja čunka, a zapravo vridi isto šta i za Black Mask. Nevjerojatno kako su stvorili dva gotovo identična lika, i još kad dodaš Red Skulla, dobiješ pravu navalu kreativnosti.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 20:48

Scarface wrote:Da, na tog san skroz zaboravija. Uf, taj je još manja čunka, a zapravo vridi isto šta i za Black Mask. Nevjerojatno kako su stvorili dva gotovo identična lika, i još kad dodaš Red Skulla, dobiješ pravu navalu kreativnosti.
He, istina...

ma gledam one negativce iz spomenute igre... Što je s Firefly? Jedini mi izgleda kao tehnološki nabrijaniji i realniji lik od ostalih "kandidata" s popisa. Makar bi volio vidjeti Clayfacea, ali vrlo teško.

Image
Last edited by john_constantine on 28 Oct 2010, 22:52, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Post Reply