Jonah Hex (2010)
-
jeba
Re: Jonah Hex (2010)
Ovo ću svakako morati pogledat
- Dragonrage
- john_constantine
hm, tek sam došao do 6 epizode Vol. 1, ali i dalje mi se čini da film više slijedi vol.2, po karakteru glavnog lika i količine akcije (ona epizoda s strojnicom u vlaku, he,he
). Ma nije bitno, u svakom slučaju izgleda zabavno, čekam nove slike i trailere.
Hm, ali zanima me neka sitnica... Hex ima unakaženo lice, i taj komadić mesa koji mu je spojen preko usana gdje se vide zubi. Ali kako se uopće spojio taj komad mesa? To valjda kada se rane zacijele i onda su se spojili?

Hm, ali zanima me neka sitnica... Hex ima unakaženo lice, i taj komadić mesa koji mu je spojen preko usana gdje se vide zubi. Ali kako se uopće spojio taj komad mesa? To valjda kada se rane zacijele i onda su se spojili?

Michel puši karu.
- Dragonrage
- Wendigo
wild west i horror - nice.
btw, prve tri slike su rape squad.
btw, prve tri slike su rape squad.
- Dragonrage
- john_constantine
hm, nešto mi je splasnulo oduševljenje...
Još jedna katastrofalna verzija stripa, ali u svakom slučaju, solidna western zabava. U svakom slučaju, originalan film.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Megan Fox....a zato film pripada u horor žanr.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Dragonrage
A kaj si ti zbilja mislio da će oni napraviti hard R film...john_constantine wrote:hm, nešto mi je splasnulo oduševljenje...Još jedna katastrofalna verzija stripa, ali u svakom slučaju, solidna western zabava. U svakom slučaju, originalan film.
- john_constantine
pa naravno.Dragonrage wrote:A kaj si ti zbilja mislio da će oni napraviti hard R film...john_constantine wrote:hm, nešto mi je splasnulo oduševljenje...Još jedna katastrofalna verzija stripa, ali u svakom slučaju, solidna western zabava. U svakom slučaju, originalan film.
Michel puši karu.
- Dragonrage
Pa nema ti to veze...ovo je prije svega film za široku publiku tak da producenti žele i dječicu u kino dvoranama...a sa ektremnim prikazivanjem nasilja to ne mogu zbog rejtinga...john_constantine wrote:pa naravno.Dragonrage wrote:A kaj si ti zbilja mislio da će oni napraviti hard R film...john_constantine wrote:hm, nešto mi je splasnulo oduševljenje...Još jedna katastrofalna verzija stripa, ali u svakom slučaju, solidna western zabava. U svakom slučaju, originalan film.
S obzirom na karakter glavnog lika, makar vol 1. nije toliko nasilan i brutalan kao vol. 2... Onda uvijek ostaje akcija i eksplozije. A i glavni glumac je odličan izbor.
- john_constantine
Pa nema ti to veze...ovo je prije svega film za široku publiku tak da producenti žele i dječicu u kino dvoranama...a sa ektremnim prikazivanjem nasilja to ne mogu zbog rejtinga...[/quote]Dragonrage wrote:pa naravno.john_constantine wrote:[quoe="Dragonrage"]A kaj si ti zbilja mislio da će oni napraviti hard R film...john_constantine wrote:hm, nešto mi je splasnulo oduševljenje...Još jedna katastrofalna verzija stripa, ali u svakom slučaju, solidna western zabava. U svakom slučaju, originalan film.
S obzirom na karakter glavnog lika, makar vol 1. nije toliko nasilan i brutalan kao vol. 2... Onda uvijek ostaje akcija i eksplozije. A i glavni glumac je odličan izbor.
je, isti roditelji koji su vodili djecu u kinu kada su prikazivali remake TCM - a....
Ne kažem to zato što mi paše nasilje, već radi stripa. Ako je Watchmen mračan, ozbiljan i dosta nasilan strip, onda ga nećeš prilagoditi za dječju publiku. Makar možda je to i razlog zašto je slabo prošao u kinima...
Michel puši karu.
- Dragonrage
To je stvara roditelja...ak žele voditi djecu na takve filmove...OK, njihova stvar...ta vidio sam na onom filmiću sa premjere Nasty Nacy da je neka bakica dofurala valjda svoju unuku od nekih 10-ak godina na projekciju...a u filmu se režu glave, šake i kurci LOL...brijem da se jebeno iznenadila kad je film počeo hahahajohn_constantine wrote:je, isti roditelji koji su vodili djecu u kinu kada su prikazivali remake TCM - a....
Ne kažem to zato što mi paše nasilje, već radi stripa. Ako je Watchmen mračan, ozbiljan i dosta nasilan strip, onda ga nećeš prilagoditi za dječju publiku. Makar možda je to i razlog zašto je slabo prošao u kinima...
- Scarface
Kažen ti Johne, pusti vol. 2, ne virujen da po njemu rade film, jer je jednostavno prebrutalan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage