The Road (2009)
- Dragonrage
- callac
Re: The Road (2009)
Skinula ga, sad čeka na gledanje, možda čak i večeras! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
jeba
Ja bi rekao da je film razočarenje i da je pretjerano rejtan, ali moj ukus je čudan...
- dr mladjo
znaj samo da je film ekstra depresivan...callac wrote:Skinula ga, sad čeka na gledanje, možda čak i večeras!
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
jeba
i ne samo krajdr mladjo wrote:znaj samo da je film ekstra depresivan...callac wrote:Skinula ga, sad čeka na gledanje, možda čak i večeras!
- kraykulla
majko moja!10/10. a masterpiece.toralno mračan odličan depresivan postapokaliptičan film.nije za one koji očekuju doomsday/mad max akciju.
fenomenalno.ne zna, koliko se držao knjige jer ju nisam čitao al film je zakon.
fenomenalno.ne zna, koliko se držao knjige jer ju nisam čitao al film je zakon.
- boyko
ma predobar film!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
solidan, ništa spektakularno. tek sam sad vidjela da je u kinima
i skužila da nemam što otići pogledat.

-
filmofil
kakva depresija od filma, ne znam puno filmova s ovako tmurnom i sivom atmosferom od početka do kraja...ima puno šokantnih scena tipa ona kuća gdje nađu podrum pun izgladnjelih ljudi, a i kraj ne ostavlja nikakvu nadu makar je prividno happy end
definitivno jedan od najboljih postapokaliptičnih filmova u zadnjem desetljeću
SpoilerShow
dečko nađe obitelj koja ga uzme pod svoje, ali gdje to opet vodi? djeca i žene su mamac za bad guys u takvom svijetu
This is the Zodiac speaking.
- Bub
Potpis, inače meni jedan od dražih filmova.filmofil wrote:definitivno jedan od najboljih postapokaliptičnih filmova u zadnjem desetljeću
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- velikasirena
Ovaj film sam gledala za ovu Novu godinu i nije mi bila sretna. Vrlo depresivan film. Odličan je.
"Čovječanstvo, od početka me nisi zanimalo."
- Andrej
Toliko sam očekivao od ovog filma i na kraju se debelo razočarao. Sve mi je delovalo nekako plastično, linearno, mehanički odrađeno.
Niti jednog trenutka nisam imao ni deseti deo osećaja da se radi o post apokalipsi.
Svodi se na praćenje šake ljudi, a opet su dijalozi i karakterizacija istih očajni.
Da ne pričam o "boli me k..., pogađaj sam, to je cool" varijanti režisera da te uvede kompletno u priču, a na sve to se nadovezuje jedna od očajnijih scenografija u tematici.
Veću mizeriju od okoline sam viđao na obali Dunava u jesen.
Niti jednog trenutka nisam imao ni deseti deo osećaja da se radi o post apokalipsi.
Svodi se na praćenje šake ljudi, a opet su dijalozi i karakterizacija istih očajni.
Da ne pričam o "boli me k..., pogađaj sam, to je cool" varijanti režisera da te uvede kompletno u priču, a na sve to se nadovezuje jedna od očajnijih scenografija u tematici.
Veću mizeriju od okoline sam viđao na obali Dunava u jesen.
We're all mad here...
- Bub
Brate moj, pa ne mogu vjerovat da se tebi nije svidio. Meni je ovo odlična post-apokalipstična drama i mogao bih ponoviti gledanje.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Šta da ti kažem Bub, jednostavno mi film nije seoBub wrote:Brate moj, pa ne mogu vjerovat da se tebi nije svidio. Meni je ovo odlična post-apokalipstična drama i mogao bih ponoviti gledanje.
Postapokalipsa a oni mi prikazuju šumu i dve olupine krajslera.
Takvih postapokalipsi imaš u svakom predgrađu, a film su toliko reklamirali i upucavali najave...
Hajde i to bi mogao da sažvaćem da je priča kompleksna poput Stalkerove.
Naprotiv, ovde je toliko jednolično jednostavna i predvidiva da boli.
Šta, lepota jednostavnosti u prikazivanju ljudskih emocija?
Kad je tako - daj par kadrova izgorelog sveta pa napravi savršeni kontrast.
We're all mad here...
- Bub
Mene je dobio svojom realnošću, jer opet mislim da u ludom Maxu, The Book of Eli etc. to malo pretjerano što ne znači da nije dobro. Svi su tražili više akcije, ali ovo je ipak više drama i mislim da je post-apokalipsa dosta realno i drugačije prikazana, film je dosta depresivan, vjerojatno je mene to sve dobilo kod filma, a tebe odbilo. Šta ja znam slika u filmu mi i nije baš toliko loša, dapače meni se svidjela, tmurna i dosadna.