Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Wendigo
dosta toga u zadnjih mjesec dana, uglavnom stariji kineski kung fu filmovi i ponovo sam počeo gledati "rome" seriju.
izdvojio bih:
ip man (2008)
dajem mu 5/5 - jedna jebeno odlična borilačka biografska drama nakon koje sam dobio fix ideju otići pogledati i probati wing chun trening...

ne moram ni govoriti koliko isčekujem nastavak.

i da, donnie yen FTW!

Last edited by
Wendigo on 26 Apr 2010, 18:32, edited 1 time in total.
-
Dragonrage
-
Wendigo wrote:dosta toga u zadnjih mjesec dana.
jedino što me stvarno oduševilo je:
ip man (2008)
dajem mu 5/5 - jedna jebeno odlična borilačka biografska drama nakon koje sam dobio fix ideju otići pogledati i probati wing chun trening...

donnie yen FTW!

Same here...
A IMO ni
"good, bad, weird" nije bio loš...samo mrvicu predugačak, ali vrhunska zabava...baci oko i na to ako već nisi

-
boyko
Children of Men (2006) - frendovi mi ga preporučili i ja prezadovoljan viđenim.
predobar film.radnja odlična,kak se bliži kraj sve je bolja i bolja.ima par scena koje su mi predobro napravljene.jedino mi je jedna sitnica na kraju malo neočekivana...
10/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
john_constantine
The mentalist season 1 - čisto prosječna serija. Glavni lik je dosta cool i zanimljiv da vodi seriju, ali previše je lako skužiti krivce (
), a njegova ekipa je slabo odrađena. Ova "ljubavna" veza koju provlače kroz cijelu sezonu, a da niti nam nije stalo do njegove ekipe... A odnos između Lisbon i Janea previše liči na odnos između Dr. Housea i Cuddy, samo puno zabavnije i ne toliko iritatno kao kod Housea. Slučajevi su zanimljivi, naročito taj njegov način rješavanja istih što jedino i spašava seriju. A zadnja epizoda je razočaranje, 22 epizode čekam da bude nešto o Red Johnu... gledati će se i druga sezona, ali ne s tolikim guštom. 3/5
Michel puši karu.
-
boyko
Hot Fuzz (2007) - zabavna britanska komedija. a i čim glumi Simon Pegg nemre bit loše.. 7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
DrugsBunny
-
Ronin - 7/10 nikak da završi, malo blesavi twistovi i cobra 11 scene, ali ostalo je sasvim dobro
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
john_constantine
Dead ringers - uznemirujuća, usporena i odlična depresivna drama o blizancima koji dijele sve u životu, sve dok njihov "savršeni" život ne uništi ženska osoba. Scene s bolesnim medicinskim instrumentima ili scena sna, a tek priča o deformiranim vaginama. Odlična gluma, naročito glavni lik koji odlično utjelovljuje blizance. I zastrašujući završetak... 4/5
P.S
Ne spada mi u njegove najbolje filmove, ali definitivno naupečatljivije, film o čijoj se tematici još nekoliko dana razmišlja... Još moram pogledati Rabid, Crash i Spider.
Michel puši karu.
-
callac
john_constantine wrote:The mentalist season 1 - čisto prosječna serija. Glavni lik je dosta cool i zanimljiv da vodi seriju, ali previše je lako skužiti krivce (
), a njegova ekipa je slabo odrađena. Ova "ljubavna" veza koju provlače kroz cijelu sezonu, a da niti nam nije stalo do njegove ekipe... A odnos između Lisbon i Janea previše liči na odnos između Dr. Housea i Cuddy, samo puno zabavnije i ne toliko iritatno kao kod Housea. Slučajevi su zanimljivi, naročito taj njegov način rješavanja istih što jedino i spašava seriju. A zadnja epizoda je razočaranje, 22 epizode čekam da bude nešto o Red Johnu... gledati će se i druga sezona, ali ne s tolikim guštom. 3/5
Hmmm, usporedba sa Housom ti je bezveze....i moram stat u obranu Housa, meni je njegov odnos sa Cuddy toliko kompleksno savršen i nadasve ljudski, ljubomora, spletke i ostala sranja su pokazatelji njegove ljubavi koju on drugačije nije sposoban izraziti. Jane prema Lisbon ne osjeća ništa više od prijateljske nastrojenosti, romanse tu neće biti i svi koji se nadaju tome, uzalud se nadaju
Al se slažem u vezi kvalitete Mentalista u zadnje vrijeme, opako se srozala!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Asfodel
-
callac wrote:Jane prema Lisbon ne osjeća ništa više od prijateljske nastrojenosti, romanse tu neće biti i svi koji se nadaju tome, uzalud se nadaju
Netko nam je ljubomoran?

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Scarface
Asfodel wrote:callac wrote:Jane prema Lisbon ne osjeća ništa više od prijateljske nastrojenosti, romanse tu neće biti i svi koji se nadaju tome, uzalud se nadaju
Netko nam je ljubomoran?

Ma i ja se slažen. Doista ne vidin zašto fanovi forsiraju tu njihovu romansu. Lisbon je cilo vrime ka mrtvo puvalo, totalno mi je nekarizmatična i nikakva, i da se mene pita, letila bi sa serije. Pa gle samo flert između Kate i Castle-a, to je jebena kemija među likovima, ne ovo. E i da, i Rigsby/Van Pelt romansa je također sranje, mada malkice simpatičnija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
callac wrote:john_constantine wrote:The mentalist season 1 - čisto prosječna serija. Glavni lik je dosta cool i zanimljiv da vodi seriju, ali previše je lako skužiti krivce (
Hmmm, usporedba sa Housom ti je bezveze....i moram stat u obranu Housa, meni je njegov odnos sa Cuddy toliko kompleksno savršen i nadasve ljudski, ljubomora, spletke i ostala sranja su pokazatelji njegove ljubavi koju on drugačije nije sposoban izraziti. J
ane prema Lisbon ne osjeća ništa više od prijateljske nastrojenosti, romanse tu neće biti i svi koji se nadaju tome, uzalud se nadaju
Al se slažem u vezi kvalitete Mentalista u zadnje vrijeme, opako se srozala!
He.

Ma ionako su cijeli ti odnosi između likova loši, kao onaj između one Grace i Rigsby... Jednostavno, nemaju nikakve duše niti ih pamtiš po čemu, kao što je slučaj s drugim serijama.
Kužim taj psihološki profil između Cuddy i Housea, kao i to njihovo "prijateljstvo" s Wilsonom, ali jednostavno ga više ne mogu smisliti u trećoj sezoni...
Michel puši karu.
-
Scarface
Iron man 2- 8/10- sve je super osim karakterizacije Whiplasha ka i konačnog obračuna s njim koji je prekratak. Hammer je malo čudan budući nema apsolutno nikakve veze sa stripovskim predloškom, i to ne samo u starosti. Nekako je prejadan i lame, ono- wtf? Ali zato sve ostalo rastura, od odnosa Tonyja i Pepper i Furyja do prezgodne Scarlett za kojom san slinija kad god je bila na ekranu. Šta je ta žena dobra, pa to je nevjerojatno!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
meni je najveća mana novog iron mana preslab protivnik...ko fol je whiplash njega izudarao na onoj utrci, al kroz cijeli film je stark sam sebi veći neprijatelj nego bilo tko drugi...to nije ono što sam tražio od ovog filma
This is the Zodiac speaking.
-
Scarface
filmophil wrote:meni je najveća mana novog iron mana preslab protivnik...ko fol je whiplash njega izudarao na onoj utrci, al kroz cijeli film je stark sam sebi veći neprijatelj nego bilo tko drugi...to nije ono što sam tražio od ovog filma
Potpuno se slažen.
-
john_constantine
Ninja assassin - baš zabavno akcijsko krvavo djelce naivne radnje, ali začinjeno nindža oružjama od kojih mi je najbolji ono lančano oružje. Solidni likovi, nindže, hektolitri krvi, borilačke sekvence, odlične završne borbe, dio koji se događa tijekom treninga stvaranja nindže i to što se film vrlo lako gledati, tako da sat i pol vrlo brzo prođu, uz neprestanu akciju. 4/5
Michel puši karu.