Koda je trajala 15 min, treba tek sad docekat petak, toliko toga u tako malo vremena....
Supernatural (2005-)
- Decadentor
Re: Supernatural
OMG koja epizpda, brijem najbolja ikad
Koda je trajala 15 min, treba tek sad docekat petak, toliko toga u tako malo vremena....

- HorrorHR
- Site Admin
Baš pogledah sada epizodu iz treće sezone gdje je započela fama o Ghostchasers, da ga jebeš zanimljivije od ovih Ghosthunters na Sci Fi ChanneluHorrorHR wrote:Ne pratim ovaj topic jer sam zapeo negdje na sredini druge ili treće sezone, pa škužjte ako je bilo:
Spin-off Supernaturala danas
http://www.serijala.com/fantastika/spin ... ala-danas/
- elrania
Decadentor wrote:OMG koja epizpda, brijem najbolja ikad![]()
kul avatar
a komentar na seriju... paaa i nije bila baš tako smiješna
i nekak mi je preletilo sve na negativan način.
doduše, razveselila me pojava jednog lika za kojeg sam pretpostavila da će se pojaviti sada, sam mi baš nije pasalo što je na kraju bilo.
i veselim se jako sljedećoj epizodi!
- Decadentor
dankešrn (dvoumio sam se izmedju njega i Castiela)elrania wrote:Decadentor wrote:OMG koja epizpda, brijem najbolja ikad![]()
kul avatar
a komentar na seriju... paaa i nije bila baš tako smiješna
i nekak mi je preletilo sve na negativan način.
doduše, razveselila me pojava jednog lika za kojeg sam pretpostavila da će se pojaviti sada, sam mi baš nije pasalo što je na kraju bilo.
i veselim se jako sljedećoj epizodi!
Btw necu nist komentirat jer ce mi spoileri izletit (nesvjesno)

- elrania
vjerujemDecadentor wrote:
dankešrn (dvoumio sam se izmedju njega i Castiela)
Btw necu nist komentirat jer ce mi spoileri izletit (nesvjesno)
castiela bih ja rado, al sad sam in the mood za ovakve avatare ko što upravo imam
- elrania
- Decadentor
- one and only
Skidam 19. epizodu ne mogu docekati aaaaaaa,btw pronasao sam na internetu podatke kako ce se boriti protiv Lucifera i mogu reci da jedva cekam da vidim kako ce izvesti to....
- john_constantine
vrhunska epizoda.
A i 21 epizoda bi mogla biti vrlo interesatna.
Nije teško shvatiti da će se predzadnje dvije baviti jahačima... Sada se čeka samo ta završnica, samo se nadam da neće biti nikakvih pauza oko te tri epizode...
SpoilerShow
Ali žao mi je Gabriela.
Jedan od najboljih likova iz serije. Ali jbt, odlična (iako odvratna) pojava s sljedećim jahačem. Biti će interesatno.
SpoilerShow
Pogodba za smrću?
Michel puši karu.
- callac
Faking rapidshare linkovi su svi mrtvi od 17-e epizode nadalje....kako me to živcira agrrrrrrrrrr!!1 Gdje ste vi skinuli????
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- one and only
Ja sam sa jednog foruma ne znam da li se smije govoriti koji je to ako te interesuje poslacu ti na PM....callac wrote:Faking rapidshare linkovi su svi mrtvi od 17-e epizode nadalje....kako me to živcira agrrrrrrrrrr!!1 Gdje ste vi skinuli????
- maddjuro
ova je slika ovao trebala izgledat, tj s ovim natpisom

I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
odeš na piratebay i skineš, vrlo brzo skidaone and only wrote:Ja sam sa jednog foruma ne znam da li se smije govoriti koji je to ako te interesuje poslacu ti na PM....callac wrote:Faking rapidshare linkovi su svi mrtvi od 17-e epizode nadalje....kako me to živcira agrrrrrrrrrr!!1 Gdje ste vi skinuli????
-
jeba
Serija je i dalje jebena!
Mislio sam izdržat dok ne budu sve epizode za skinut na netu zato što mi se ne da čekati po tjedan dana između epizoda, ali nisan izdržao.
Sad sam na 9. epizodi...