Undisputed 3 (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
dragonheart

Re: Undisputed 3 (2009)

Post by dragonheart » 20 Apr 2010, 12:26

Ghaaaaa,šta zli Scott radi,can't fuckin waaaait :D
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

dragonheart

Post by dragonheart » 21 May 2010, 10:36

Izašao je,izašao je,izašao je,izašao je,izašao je,izašao je,izašao je.....
Lud,sam luuuuuuuuuuuud,ghaaaaaaa,finally :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

kraykulla

Post by kraykulla » 02 Jun 2010, 13:00

pogledao i dobar mi je kao i prethodni.boyka :rock:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Jun 2010, 14:33

Undisputed III: Redemption (2010) 4/5 - TRAILER

Za ono što ovaj film je, a to je nabrijano martial arts ludilo u maniri starih ostvarenja poput Blodsporta ili Kickboxera, samo sa daleko atraktivnijim fajtovima, film je izvrstan! Naravno, baš kao i u slučaju "Ninje" od istog redatelja i istog glumca, i ovdje je riječ o B- filmu sa veoma jednostavnom pričom, punom klišeja i bez karakterizacije. Ali kome to ne smeta, i tko ovaj film ide gledati isključivo zbog fajtova, neće se razočarati jer, this movie delivers!
Prije svega moram pohvaliti Izvrsnu kameru i fotografiju koja je mnogo bolje nego u "Unisputed II" (koji je BTW režirao isti redatelj i odglumio isti glumac) koji je unatoč atraktivnim fajtovima i kameri izgledao jefitno zbog loše fotografije. Ovaj put su uspjeli dočarati da te jeftine Europske lokacije (uglavnom neki oronuli Europski zatvor) izgledaju odlično zahvaljujući dobroj fotografiji.
Montaža i režija su također izvrsne. Iako, još od "Ninje" redatelj Isaac Florentine je počeo malo pretjerivati sa zoomovima i slow motionom usred fajtova. U "UIII" imam manje tih zoomova, ali više slow motiona nego u "Ninji" i taj slow mo "ubija" neke cool poteze koji bi bez toga izgledali još efektnije. Zbog toga su meni osobno fajtovi u "UII" mrvicu draži i bolji jer nema zumiranja, te jako, jako malo slow motiona.
Što se glume tiče, gluma je OK, niš posebno, ali OK. Iako, Scott Adkins kao glavni akter ovog filma je super ovdje! Karizmatičniji nego u "Ninji", a njegove fizičke sposobnosti su naravno opet odlične te bez ikakvog problema dominira u svakoj borilačkoj sekvenci, bez žica i bez CGI-a, ali to se ionako očekivalo od njega. Ali ovaj put i njegova glumačka izvedba je također jako dobra. Sviđa mi se što su učinili s likom Boyke u odnosu na prethodni film, kako su ga od negativca u 2. dijelu premetnuli do anti-junaka u trećem dijelu, te samim time i opravdali podnaslov filma - redemtion/iskupljenje. Možda da je tranzicija iz zaraslog i očajnog Boyke iz prvih 10-15 minuta filma u starog bad ass Boyku bila malo prebrza i blesava, ali to je nešto preko čega ja osobno mogu prijeći.
Lik kojeg glumi Shannon Jenkins Mykel je pretpostavljam trebao poslužiti kao nekakav comic sidekick ali IMO to mu baš i nije pošlo za rukom. Nije dosadan i iritantan, ali nije ni zabavan. Plus, bio sam pomalo razočaran što je on iamo samo jedan fajt u cijelom filmu i još k tome ne pretjerano atraktivan. A negativac kojeg je pak igrao Marko Zaror je IMO najslabija karika u cijelom filmu. On je bio samo totalno smiješan i blesav. Taj tip se totalno preglumljivao, i IMO nije uopće bio uvjerljivi negativac, kao netko tko bi Adkinsu bio prava prijetnja. On ima vještinu, baš kao i Adkins, to je neupitno, ali njegova gluma je gotovo pa amaterska.
Priča je veoma slaba i puna klišeja, ali iskreno...nisam ni krenuo gledati ovaj film zbog priče, niti je ona ovdje previše važna, služi tek toliko da poveže fajtove u kakvu-takvu cjelinu.
Da se razumijemo, po kvaliteti film kao cjeline, ovo je miljama daleko do recimo fenomenalnog" Ip Mana", ali ljubitelji dobrog i atraktivnog tournament borilačkog filma, kao i ljubitelji ranije spomenutih filmova (Bloodspor i tome sl.) ne bi nikako smjeli ostati razočarani.

Sve u svemu, ovaj film je odlična zabava za ljubitelje borilačkih filmova te oni koji su uživali u prethodnom Undisputed filmu ili Ong Bak filmovima ne bi smjeli ostati razočarani, ostali nek se ni ne trude ubacivati ovaj film u svoj DVD player...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Aug 2010, 12:44

Ovo stiglo jučer :mrgreen:

Image

Post Reply