Glazba.
- metallicat
- elrania
oko prvog dijela bih se djelomicno slozila, oko zadnjeg ... necu se petljat u to 
al ajd
sto se tice njihovih koncerata koje sam vidjela, jedino mi je from wishes to eternity zbilja dobar...dok je pak jedan od posljednjih u njihovom postojanju s tarjom bio potpuno razocaranje sto se njenog glasa tice
al ajd
sto se tice njihovih koncerata koje sam vidjela, jedino mi je from wishes to eternity zbilja dobar...dok je pak jedan od posljednjih u njihovom postojanju s tarjom bio potpuno razocaranje sto se njenog glasa tice
-
Gosp.
To si meni rekla?elrania wrote:od industriala bih svakako preporucila wumpscut... koji su neka aggrotech(od kojih mi je funker vogt dosta oke... i amduscia)/industrial kombinacija...i tu bih dodala i suicide commando i decoded feedback, mada oni imaju malo vecu dozu electra u sebi, turmion kätilöt (sto se industrial.metala tice), pa the young gods, skinny puppy koji je recimo cisti idustrial ...pig, current 93 (malo neofolka), nitzer ebb, feindflug... velvet acid christ, front line assembly, combichrist, my life with the thril kill kult
itd
uzivaj... mozda nades nesto po ukusu
Inače slušam tu vrstu glazbe (iako si ti ovdje navela sve razine elektronike od EBM-a do čiste industriale, a ja sam se ciljao isključivo prema industrial/martial glazbi), samo sam pitao tko još sluša.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Gosp.
Kult, da.
http://www.neuropa.be/
Dobra kuća, dobri projekti. Pokušajte nabaviti nešto, nećete požaliti.
http://www.neuropa.be/
Dobra kuća, dobri projekti. Pokušajte nabaviti nešto, nećete požaliti.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
Black Stena
- Secret Face
- metallicat