pogledaj onda i La casa sperduta nel parco (1980) , majstorski Hess...remike2 wrote:Prejeben remake, nije mi toliko drag ko original (David Hess ko Krug je prejeben), no dosta je stvari bolje napravljeno nego u originalu Wesa Cravena te je čak par stvari izmjenjeno za razliku od originala te u globalu je dosta dobar film i jedan od boljih remakeova! 7/10
The Last House on the Left (2008)
- HorrorHR
- Site Admin
Re: The Last House on the Left (2008)
- remike2
Joj, čuo sam za taj film, sramotno da ga još nisam pogledao (cover za film mi izgleda cool). Hess mi je u Last House jednostavno genijalan, morat ću ga vidjeti i u tom filmu!HorrorHR wrote:pogledaj onda i La casa sperduta nel parco (1980) , majstorski Hess...remike2 wrote:Prejeben remake, nije mi toliko drag ko original (David Hess ko Krug je prejeben), no dosta je stvari bolje napravljeno nego u originalu Wesa Cravena te je čak par stvari izmjenjeno za razliku od originala te u globalu je dosta dobar film i jedan od boljih remakeova! 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- HorrorHR
- Site Admin
ja sam ovaj film gledao prije cravenovog i ostao mi je mnogo upečatljiviji ovdje 
- remike2
Onda ga definitivno gledam, baš me zanima!HorrorHR wrote:ja sam ovaj film gledao prije cravenovog i ostao mi je mnogo upečatljiviji ovdje
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.