Supernatural (2005-)
-
Ghrall
Re: Supernatural
Meni također 17. odlična. Malo dinamičnija od par epizoda prije.
- john_constantine
odlična 18 epizoda, postaje sve napetije i bolje.
SpoilerShow
Šteta Zacharya, baš mi je bio odličan lik.
No, konačno smo i to doživjeli, njegovo ubojstvo, već je bilo napeto.
A i dobra pojava Adama, puno bolje razrađeniji lik nego u onoj epizodi s Ghoulovima. Nadam se da će se još par puta pojaviti, bar da se dozna što je bilo s njim...
Michel puši karu.
-
olio
super odlična 18.
sad sam totalno nabrijan
sad sam totalno nabrijan
- HorrorHR
- Site Admin
Ne pratim ovaj topic jer sam zapeo negdje na sredini druge ili treće sezone, pa škužjte ako je bilo:
Spin-off Supernaturala danas
http://www.serijala.com/fantastika/spin ... ala-danas/
- Decadentor
GhostfacersHorrorHR wrote:Ne pratim ovaj topic jer sam zapeo negdje na sredini druge ili treće sezone, pa škužjte ako je bilo:
OT: preodlicna epizoda, ko ce sad docekat petak

- A$H
ja se drugim serijama zabavljah dok se ovih ne nakupi par..sad se bacam na ep 15-18.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Sammy
odlicna 18. epizoda, pojava jednog starog lika,..napeto, i postaje sve bolje i bolje.. 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
mah, isto kao i onaj užas od serije s ekipom iz X - filesa.HorrorHR wrote:Ne pratim ovaj topic jer sam zapeo negdje na sredini druge ili treće sezone, pa škužjte ako je bilo:
Michel puši karu.
-
John_Ryder
SpoilerShow
tako mi je drago što je Zachariah napokon dobio po lampi 
- one and only
Dobra je 18.epizoda ali opet sad malo komplikuju jbg valjda odrzati gledanost
-
Ghrall
Ma to je dobro, mogao bi cijeli život gledati taj supernatural. Očito je da odugovlače radnju ali to rade na jako dobar način.one and only wrote:Dobra je 18.epizoda ali opet sad malo komplikuju jbg valjda odrzati gledanost
- one and only
Slazem se s tim da bih mogao uvjek gledati Supernatural ali nekako su nas navukli na jednu stranu price i sad okrenuli mislim sto nije lose ali da mi je da sada sto brze nastave sa tom pricom a ne da uvaljuju one epizode posebno kada love duhove itd....Naime snima se i sesta sezona tako da jedva cekam...Ghrall wrote:Ma to je dobro, mogao bi cijeli život gledati taj supernatural. Očito je da odugovlače radnju ali to rade na jako dobar način.one and only wrote:Dobra je 18.epizoda ali opet sad malo komplikuju jbg valjda odrzati gledanost
- john_constantine
meni to baš paše. Svaki lov na čudovišta uvijek ostavlja posljedice na njihovu psihu ili otkriva neke stvari.one and only wrote:Slazem se s tim da bih mogao uvjek gledati Supernatural ali nekako su nas navukli na jednu stranu price i sad okrenuli mislim sto nije lose ali da mi je da sada sto brze nastave sa tom pricom a ne da uvaljuju one epizode posebno kada love duhove itd....Naime snima se i sesta sezona tako da jedva cekam...Ghrall wrote:Ma to je dobro, mogao bi cijeli život gledati taj supernatural. Očito je da odugovlače radnju ali to rade na jako dobar način.one and only wrote:Dobra je 18.epizoda ali opet sad malo komplikuju jbg valjda odrzati gledanost
SpoilerShow
Kao ono kada su lovili stvorenje u ludnici, gdje je psihijatar otkrio da Sam ima problema s bijesom, što je već dugo poznato, ali nikada nije bilo tako jako izraženo kao u toj epizodi. Kasnije se sve više vidi taj izraz lica kada se bori s demonima...
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Počeo sam opet radi vas gledati Supernatural
ma ne čistio sam zadnju škortu od ove godine DVDa i arhivirao ih pa naletio na Supernatural season 3 dvd 3 izvadjen iz dvd seta i stavljen na nekom spindleu. Pogledah sada tri epizode -, ide četvrti disk u player.
- one and only
[/quote]
[/quote]
meni to baš paše. Svaki lov na čudovišta uvijek ostavlja posljedice na njihovu psihu ili otkriva neke stvari.[/quote]
Ne kazem ja da je lose nego jednostavno neka sada nastave sa ovim sto je aktuelno jer ja volim da je tako u seriji ako treba nesto da se resi neka onda ide to do kraja...A slazem se da su im te borbe sa cudovistima pomogle da otkriju svoje tamne strane...
[/quote]
meni to baš paše. Svaki lov na čudovišta uvijek ostavlja posljedice na njihovu psihu ili otkriva neke stvari.
SpoilerShow
Kao ono kada su lovili stvorenje u ludnici, gdje je psihijatar otkrio da Sam ima problema s bijesom, što je već dugo poznato, ali nikada nije bilo tako jako izraženo kao u toj epizodi. Kasnije se sve više vidi taj izraz lica kada se bori s demonima...
Ne kazem ja da je lose nego jednostavno neka sada nastave sa ovim sto je aktuelno jer ja volim da je tako u seriji ako treba nesto da se resi neka onda ide to do kraja...A slazem se da su im te borbe sa cudovistima pomogle da otkriju svoje tamne strane...