Bad moon
- john_constantine
Bad moon
Hm, onako sam počeo šarati po filmovima prije nego sam počeo gledati hard candy, i među njima je bio taj bad moon, što ga dugo imam, ali ga odgađam. Počnem gledati, neka džungla, mladić i djevojka. I seks već u prvoj minuti filma.
I onda neki vukodlak počne komadati curu, a bože, kakvi loši efekti, jebote.
Cijeli film mi izgleda blesavo. Je li još tko gledao? 
Michel puši karu.
- dr_gonzo
- Boby
Aha, bil je na telki. Mislim da su filmovi s vukodlacima vidjeli i bolje dane kad je riječ o ovom filmu. Već dugo čekam da se na HRT-u ponovno emitira Landisov "Američki vukodlak u Londonu". Nisu ga pustili još od '96. Može se naletiti samo na sranja tipa onog bijednog nastavka koji se zbiva u Parizu ili ovog "Zlog mjeseca" a čak se je ne tako davno emitirao i jedan od posljednjih nastavaka "Howlinga". Nisam siguran jel to bilo na Z1 ili Netu
- john_constantine
da, bad moon je bio na novi tv, i prodavao se na kioscima, a howling serijal je prikazivao net.Boby wrote:Aha, bil je na telki. Mislim da su filmovi s vukodlacima vidjeli i bolje dane kad je riječ o ovom filmu. Već dugo čekam da se na HRT-u ponovno emitira Landisov "Američki vukodlak u Londonu". Nisu ga pustili još od '96. Može se naletiti samo na sranja tipa onog bijednog nastavka koji se zbiva u Parizu ili ovog "Zlog mjeseca" a čak se je ne tako davno emitirao i jedan od posljednjih nastavaka "Howlinga". Nisam siguran jel to bilo na Z1 ili Netu
Michel puši karu.
- john_constantine
je, sjećam se tog filma. A tek završetak.Boby wrote:Inače, uz Landisov klasik dosta mi se je svidio "Ukleti medeni mjesec" s Gene Wilderom. Film je komedija s elementima horrora i vukodlaci koji se tamo pojavljuju nisu niti u samom filmu pravi ali ga je svejedno zabavno za pogledati
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Bad Moon je srednjostrujaški vukodlak film, a to znači da mu je malo falilo da bude među najboljima...uz to trebate gledati buđet filma... Jednostavno kakv je da je ali je definitvno jedan od boljih vukodlak filmova recimo C kategorije:
A kategorija - AWIL, Howling, WolfMan, Dog Soldiers, Ginger Snaps serijal...
B kategorija - Underworld, AWIP....
C kategorija - Bad Moon, Big Bad Wolf...
D kategorija - Howling nastavci i ostale slične pizdarije...
A kategorija - AWIL, Howling, WolfMan, Dog Soldiers, Ginger Snaps serijal...
B kategorija - Underworld, AWIP....
C kategorija - Bad Moon, Big Bad Wolf...
D kategorija - Howling nastavci i ostale slične pizdarije...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Freddy