Survival of the Dead (2009)
- DrugsBunny
Re: Survival of the Dead (2009)
Znači ode i Romero vrit
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- dr_gonzo
Imaš ti ukusa, ali oni to ocijenjuju jer su plaćeni za to (ja tebi lovu a ti daj dobru recenziju ma koliko moj film bio govno...tako ti je to danas i to ne samo u filmskom odsjeku nego i u drugmi stvarima...poput recimo video igara)...HorrorHR wrote:Survival of the Dead (2009)
http://www.horrorhr.com/survival-of-the-dead-2009/
Na Dread Centralu 3 reviewa sa po 4/5 ili 4.5/5 za ovaj film - neznam, ili su oni jebeno plaćeni za pozitivni hype ja stvarno nemam ukusa ...
Danas ćeš teško naći dobrog recenzenta koji će nahvaliti nešto dobro i pokopati nešto loše... ali ako ima nas par koji smo nepotkupljivi kao Eliot Ness i nema te pare koja će izmjeniti naše steknuto mišljenje o nkeom filmu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- DeadFish
Iskreno ovo je identicna stvar njegovim starijim filmovima, no nema niceg novog. Dijelomicno mi se svidio film radi samog koncepta sporih zombija koji je danas rijedak. I par fora killova, no što se tiče priče, logike ili bilo čega nula bodova, al i dalje mi je ovo bolje od Diary-a. Ovdje mi se bar ne bljulje od glume. NIš posebno, al me podsjetilo na klasike kao dawn i day stoga na kraju ok ispalo gledanje 
- A$H
bude se opet gledao, ali sa drustvom i alkoholom..moglo bi onda bit malo bolje..ustvari ziher ce bit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DrugsBunny
Uglavnom više-manje svaki film tako bude boljiA$H wrote:bude se opet gledao, ali sa drustvom i alkoholom..moglo bi onda bit malo bolje..ustvari ziher ce bit..
-
Retta
Prošle su 2min i 38s filma...ono wtf s skalpom koji padne na ostatak glave??? Nekako izgubih volju za gledanjem...a tako sam se napalila na Romera... 
give me slack or give me food or kill me
- juriel
Nekako mi se čini da britanski zombiji u potpunosti pregazili američke....
Budem pogledao film ali nekako nisam previše oduševljen.... radije čekam britanski The Dead...
Budem pogledao film ali nekako nisam previše oduševljen.... radije čekam britanski The Dead...
[url=http://www.phpbb.com/][img]http://i236.photobucket.com/albums/ff109/zombigrrl/SHEKicksA.gif[/img][/url].
- kraykulla
ovako.kao velikom romerovom fanu ovaj film mi je sjeo dosta plitko.
nije dosadan,ima puno akcije,ali moram priznati da je najlošiji od svih 6 ...of the dead filmova.kako bi rekao,običan solidniji akcijski štanceraj s zombijima kakav bi očekivao od resident evil recimo a ne od jednog romera.
nije dosadan,ima puno akcije,ali moram priznati da je najlošiji od svih 6 ...of the dead filmova.kako bi rekao,običan solidniji akcijski štanceraj s zombijima kakav bi očekivao od resident evil recimo a ne od jednog romera.
- DrugsBunny
Ja ne znam što više očekivati od Romera nakon Land Of The Dead i Diary Of The Deada.kraykulla wrote:običan solidniji akcijski štanceraj s zombijima kakav bi očekivao od resident evil recimo a ne od jednog romera.
- kraykulla
meni bili okej land....i diary....radje gledam romerove zombije u bilo kojem obliku od raznih saw gluposti...
-
filmofil
mene romero nikada nije nešto posebno uspio impresionirati makar sam mu pogledao sve filmove, ne shvaćam još uvijek šta je ljudima tako dobro u njegovom dawn of the dead...možda je problem što sam prvo gledao remake koji je puno bolje izveden
This is the Zodiac speaking.
- A$H
- HorrorHR
- Site Admin
Ovaj poster je bar 5 puta bolji od cijelog filma 
- Sammy
Survival of the Dead (2009) - nakon prijašnjeg Diary of the Dead sam očekivao jad i bijedu, ali sam se bome ugodno iznenadio. Odlična ideja koja je nažalost traljavo izvedena ipak uspijeva učiniti film zabavnim i ne dosadnim. Gluma je opet mali problem kao i CGI, ali šta je tu je, nisam očekivao nekakvo remek djelo već nešto za mozak na pašu i to sam i dobio. Prepun raznih raspucavanja zombijevskih guzica, komedije i ugodne atmosfere čine film stvarno zabavnim, čak i prolaznim. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- dr_gonzo