Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
boyko

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by boyko » 08 Apr 2010, 17:00

maddjuro wrote:ave
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Sammy

Post by Sammy » 08 Apr 2010, 17:12

maddjuro wrote:ave
vec sam pomislio da se A$H vratio :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2010, 17:28

he, koji naprasiti prekid ljubavne veze. :lol: A sve to kriv Cain iz Blood omen. :mrgreen: Mah, tješim se wrestlingom, otkad sam počeo igrati smackdown 2009 i 2010, totalno sam zaluđen svim tim borcima, akrobacijama koje rade, ludorijama i rasturanjima... ma sreća da postoji youtube. :rock:
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 08 Apr 2010, 18:35

Svejedno, zvučiš nekako sretno :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2010, 19:13

Boby wrote:Svejedno, zvučiš nekako sretno :lol:
mah, nema šanse da mi netko skine za zida ovakav poster, kamoli radi cure, he :mrgreen:

http://wallpapers.latestscreens.com/mak ... ain-02.jpg

Hm, ima li tu netko tko se razumije u wrestling ili gleda takve stvari?
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Apr 2010, 19:35

Prefora na yubitu sad mozes vidjet gdje je navisa gledanost i ageing gledaca pojedinih videa :D
Image

Ašow

Post by Ašow » 08 Apr 2010, 22:33

upozno 2 klinke i pijanca dok sam slikao.
naletio slucajno na trafostanicu i na napusteno skladiste.
hohoho
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 09 Apr 2010, 00:52

večer. tek sad s posla.
Image

boyko

Post by boyko » 09 Apr 2010, 01:03

dođoh,vidjeh,odoh.. i svakom minutom sam sve više pijan... :rock:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Apr 2010, 01:59

john_constantine wrote:he, koji naprasiti prekid ljubavne veze. :lol: A sve to kriv Cain iz Blood omen. :mrgreen: Mah, tješim se wrestlingom, otkad sam počeo igrati smackdown 2009 i 2010, totalno sam zaluđen svim tim borcima, akrobacijama koje rade, ludorijama i rasturanjima... ma sreća da postoji youtube. :rock:
a da si jednostavno uzeo neki karton veličine toga postera,onaj fini tanki karton tipa koji se koristi za kutije od cipela, ili onaj koji se treba koristiti kada se pakiraju oni jako meko uvezani stripovi. Ugl na jednu stranu staviš to, a na drugu nešto "primjerenije" pa kad bolja/gora polovica nije prisutna okreneš na kaina, a kada je na to nešto drugo, naravno to objesiš o neki čavao u zidu a taj karton ja najbolje s flaxom povezat na čavao.

Ili još bolje rješenje, za svoje dobro mi pošalji taj poster, da se ovako nešto više ne ponovi, pošto si ja planiram kada cu si sređivat stan u potkrovlju uredit jednu radnu sobico koja će biti off limits za sve, pa cu je urediti kako ja želim
I may be an idiot, but i am no fool.

Sammy

Post by Sammy » 09 Apr 2010, 02:51

noc
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Apr 2010, 05:52

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:he, koji naprasiti prekid ljubavne veze. :lol: A sve to kriv Cain iz Blood omen. :mrgreen: Mah, tješim se wrestlingom, otkad sam počeo igrati smackdown 2009 i 2010, totalno sam zaluđen svim tim borcima, akrobacijama koje rade, ludorijama i rasturanjima... ma sreća da postoji youtube. :rock:
a da si jednostavno uzeo neki karton veličine toga postera,onaj fini tanki karton tipa koji se koristi za kutije od cipela, ili onaj koji se treba koristiti kada se pakiraju oni jako meko uvezani stripovi. Ugl na jednu stranu staviš to, a na drugu nešto "primjerenije" pa kad bolja/gora polovica nije prisutna okreneš na kaina, a kada je na to nešto drugo, naravno to objesiš o neki čavao u zidu a taj karton ja najbolje s flaxom povezat na čavao.

Ili još bolje rješenje, za svoje dobro mi pošalji taj poster, da se ovako nešto više ne ponovi, pošto si ja planiram kada cu si sređivat stan u potkrovlju uredit jednu radnu sobico koja će biti off limits za sve, pa cu je urediti kako ja želim
he. :mrgreen: Ma najbolje podrum, kao u onim američkim serijama gdje svi muškarci imaju svoj privatni prostor. :rock: Ma našao sam onaj multi task ili flax, ako je to to, odlična stvar.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Apr 2010, 15:25

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:

he. :mrgreen: Ma najbolje podrum, kao u onim američkim serijama gdje svi muškarci imaju svoj privatni prostor. :rock: Ma našao sam onaj multi task ili flax, ako je to to, odlična stvar.

ja sam objesio mačetu o zid pomoći flaxa od bratove udice koja već duže vremena stoji na tavanu, flax je za do jedno 15kg
Taj je flax jeftin a imaš ga u dućanima s ribićkom opremom
I may be an idiot, but i am no fool.

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Apr 2010, 16:57

pozdrav, malo sam lizo cestu.....
Image

Sammy

Post by Sammy » 09 Apr 2010, 17:12

Decadentor wrote:pozdrav, malo sam lizo cestu.....
i kakvog je okusa :lol:

Locked