maddjuro wrote:ave
Last Post Wins !!!11one
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
vec sam pomislio da se A$H vratiomaddjuro wrote:ave
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
he, koji naprasiti prekid ljubavne veze.
A sve to kriv Cain iz Blood omen.
Mah, tješim se wrestlingom, otkad sam počeo igrati smackdown 2009 i 2010, totalno sam zaluđen svim tim borcima, akrobacijama koje rade, ludorijama i rasturanjima... ma sreća da postoji youtube. 
Michel puši karu.
- Boby
Svejedno, zvučiš nekako sretno 
- john_constantine
mah, nema šanse da mi netko skine za zida ovakav poster, kamoli radi cure, heBoby wrote:Svejedno, zvučiš nekako sretno
http://wallpapers.latestscreens.com/mak ... ain-02.jpg
Hm, ima li tu netko tko se razumije u wrestling ili gleda takve stvari?
Michel puši karu.
- Decadentor
Prefora na yubitu sad mozes vidjet gdje je navisa gledanost i ageing gledaca pojedinih videa 

- Ašow
upozno 2 klinke i pijanca dok sam slikao.
naletio slucajno na trafostanicu i na napusteno skladiste.
hohoho
naletio slucajno na trafostanicu i na napusteno skladiste.
hohoho
- metallicat
- boyko
dođoh,vidjeh,odoh.. i svakom minutom sam sve više pijan... 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
a da si jednostavno uzeo neki karton veličine toga postera,onaj fini tanki karton tipa koji se koristi za kutije od cipela, ili onaj koji se treba koristiti kada se pakiraju oni jako meko uvezani stripovi. Ugl na jednu stranu staviš to, a na drugu nešto "primjerenije" pa kad bolja/gora polovica nije prisutna okreneš na kaina, a kada je na to nešto drugo, naravno to objesiš o neki čavao u zidu a taj karton ja najbolje s flaxom povezat na čavao.john_constantine wrote:he, koji naprasiti prekid ljubavne veze.A sve to kriv Cain iz Blood omen.
Mah, tješim se wrestlingom, otkad sam počeo igrati smackdown 2009 i 2010, totalno sam zaluđen svim tim borcima, akrobacijama koje rade, ludorijama i rasturanjima... ma sreća da postoji youtube.
Ili još bolje rješenje, za svoje dobro mi pošalji taj poster, da se ovako nešto više ne ponovi, pošto si ja planiram kada cu si sređivat stan u potkrovlju uredit jednu radnu sobico koja će biti off limits za sve, pa cu je urediti kako ja želim
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sammy
noc
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
he.maddjuro wrote:a da si jednostavno uzeo neki karton veličine toga postera,onaj fini tanki karton tipa koji se koristi za kutije od cipela, ili onaj koji se treba koristiti kada se pakiraju oni jako meko uvezani stripovi. Ugl na jednu stranu staviš to, a na drugu nešto "primjerenije" pa kad bolja/gora polovica nije prisutna okreneš na kaina, a kada je na to nešto drugo, naravno to objesiš o neki čavao u zidu a taj karton ja najbolje s flaxom povezat na čavao.john_constantine wrote:he, koji naprasiti prekid ljubavne veze.A sve to kriv Cain iz Blood omen.
Ili još bolje rješenje, za svoje dobro mi pošalji taj poster, da se ovako nešto više ne ponovi, pošto si ja planiram kada cu si sređivat stan u potkrovlju uredit jednu radnu sobico koja će biti off limits za sve, pa cu je urediti kako ja želim
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote:he.maddjuro wrote:a da si jednostavno uzeo neki karton veličine toga postera,onaj fini tanki karton tipa koji se koristi za kutije od cipela, ili onaj koji se treba koristiti kada se pakiraju oni jako meko uvezani stripovi. Ugl na jednu stranu staviš to, a na drugu nešto "primjerenije" pa kad bolja/gora polovica nije prisutna okreneš na kaina, a kada je na to nešto drugo, naravno to objesiš o neki čavao u zidu a taj karton ja najbolje s flaxom povezat na čavao.john_constantine wrote:he, koji naprasiti prekid ljubavne veze.A sve to kriv Cain iz Blood omen.
Ili još bolje rješenje, za svoje dobro mi pošalji taj poster, da se ovako nešto više ne ponovi, pošto si ja planiram kada cu si sređivat stan u potkrovlju uredit jednu radnu sobico koja će biti off limits za sve, pa cu je urediti kako ja želimMa najbolje podrum, kao u onim američkim serijama gdje svi muškarci imaju svoj privatni prostor.
Ma našao sam onaj multi task ili flax, ako je to to, odlična stvar.
ja sam objesio mačetu o zid pomoći flaxa od bratove udice koja već duže vremena stoji na tavanu, flax je za do jedno 15kg
Taj je flax jeftin a imaš ga u dućanima s ribićkom opremom
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
- Sammy
i kakvog je okusaDecadentor wrote:pozdrav, malo sam lizo cestu.....