Koji ste strip zadnji čitali?
- maddjuro
Re: Koji ste strip zadnji čitali?
pročiah manga serijal "Parasyte" horror/sf; ima i humora,neg blaga ljubić priča je isto ubačena u mješinu. Dobar crtež, dobra priča. Sviđa mi se što autor nije previše rastezao priču da izmuze što više volumena mange, jedino mi je kraj možda mogao biti malo bolje napravljen, ali i sa ovim krajem je ljepo zaokružena radnja. Šteta jedino da se nezna podrjetlo tih parazita, ali mislim da bi im podrjetlo moglo biti tipa onog koji je u horror anmeu po imenu "Blue gender"(ili horrorcu the happening). Ima jako ljepih crteža masakara. Ako planirate nabavljati ovu mangu ili čitati, tražite scanove ili izdanja od delrai-a, jer su ona od tokyopopa lošiji prjevod i mirrorana su
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
ja sam stao na prvom volumeu, drugi mi se mislim pogubio negdje u slanju dok je stizao sa amazona. ok mi je bio, ali ništa posebno...
- maddjuro
kasniji su volumeni bolji, a sve ih imaju u algoritmuHorrorHR wrote:ja sam stao na prvom volumeu, drugi mi se mislim pogubio negdje u slanju dok je stizao sa amazona. ok mi je bio, ali ništa posebno...
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Biblioteka Libellus - Noć bez kraja, Iguana i Chicanos vol 2 - odlični stripovi sjajnog crteža, zanimljive radnje, bizarnih likova od kojih se najviše odvaja Iguana, bolesno stvorenje i plaćeni ubojica, i ta mračna depresivna atmosfera koja se provlači kroz strip.
Michel puši karu.
- Wendigo
sry, ali nemogu se suzdržati..john_constantine wrote:Biblioteka Libellus - Noć bez kraja, Iguana i Chicanos vol 2 - odlični stripovi sjajnog crteža, zanimljive radnje, bizarnih likova od kojih se najviše odvaja Iguana, bolesno stvorenje i plaćeni ubojica, i ta mračna depresivna atmosfera koja se provlači kroz strip.

- Scarface
potpis.Wendigo wrote:sry, ali nemogu se suzdržati..john_constantine wrote:Biblioteka Libellus - Noć bez kraja, Iguana i Chicanos vol 2 - odlični stripovi sjajnog crteža, zanimljive radnje, bizarnih likova od kojih se najviše odvaja Iguana, bolesno stvorenje i plaćeni ubojica, i ta mračna depresivna atmosfera koja se provlači kroz strip.![]()

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- cactus
Pročitao sam i valjda mi je napravilo slabiji dojam jer sam prije toga od autora Trillo/Mandrafina pročitao Spaghetti brothers koji je puno zabavniji, no vidi se da su dobar tim i trebalo bi naći još njihovih radova.john_constantine wrote:Biblioteka Libellus - Noć bez kraja, Iguana i Chicanos vol 2 - odlični stripovi sjajnog crteža, zanimljive radnje, bizarnih likova od kojih se najviše odvaja Iguana, bolesno stvorenje i plaćeni ubojica, i ta mračna depresivna atmosfera koja se provlači kroz strip.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- cactus
Brad Barron-talijanski strip koji ima scenario napada aliena na zemlju koji je viđen u mnogim filmovima i crtače koji se mijenjaju u svakom broju te ostavljaju dobre i loše radove ali u svakom slučaju promjenjive kvalitete što zna zasmetati. Ipak strip zasada (prvih par brojeva) ima i neku simpatičnost glavnog lika i dobre upade sporednih uključujući neke aliene.. Za potpuniji dojam ipak moram pričekati još poneki nastavak.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
-
ja čitam nathana nevera kronološki od prvog broja sada sam na kitovom pjevu
i dilana doga od broja 55 do 200+
sada sam na 89. broju
i dilana doga od broja 55 do 200+
sada sam na 89. broju
www.lasetta.net :axe:
- Jandra
Prije 2 min pročitao 1. Alana Forda. Sviđa mi se strip, humor je odličan! Idemo dalje 

- john_constantine
baš sam čitao ponovno extra izdanja Dylan Doga... He, koja trash epizoda Zlo. Ali ovaj put Golconda mi je puno bolje sjela, sjajna epizoda, naročito kada se Dylan Dog pojavi pred demonom s smislom za humor ili Prokleti novac, još bolja epizoda u kojem čak podržavam tog negativca, he. 

Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Tothova knjiga
MM LIB 20

Niš posebno, sredina.
MM LIB 20

Niš posebno, sredina.
- john_constantine
Dylan Dog specijal "Samostan" - mah, svi specijali od Dylan doga su uvijek loši tako da niti ovaj nije izuzetak. Ima ono dobru ideju, ali kvragu, naporan od početka do kraja i ne volim te ozbiljne stvari kod Dylan doga, očekivao sam nekakvu trash epizodu ili nekakvu glupost... Zadnja epizoda s Grouchom jedino nešto valja.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Meni čak i nije bio toliko loš Samostan. Opet neka sredina, dobra ideja, lošija egzekucija.
- john_constantine
da, dobra je ideja, ali loše realizirana... Bolja mi je ona epizoda Moriatyeva tajna ili kako već, sjajna epizoda s još odličnijim crtežom i killovima. Takve epizode volim čitati kod Dylan Doga.HorrorHR wrote:Meni čak i nije bio toliko loš Samostan. Opet neka sredina, dobra ideja, lošija egzekucija.
Michel puši karu.