- A$H
Re: Avatar (2009)
Jeff Bridges ga je totalno zasluzio..iako ruku na srce imao je puno boljih uloga koje su prosle ispod radara..sad sam i ja u offtopic otisao..ali kako mu oscar vec dugo bjezi bilo je i vrijeme.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DrugsBunny
Istina! Đubrad!Metalcamp wrote:I ne znam zasto nisu nominirali iz Basterdsa Mélanie Laurent za sporednu ulogu.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- cactus
Za ljeto se priprema nova produžena verzija kao i naravno početak ideja za nastavak koji se naravno mogao i očekivati prema izjavama Jamesa Camerona.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- A$H
nastavak je stvarno nepotreban..ali lova je lova..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
Nekak mi se čini da će Cameron ozbiljno popušiti s ovim idejama o nastavku Avatara i ponovnom puštanju svojeg Titanica u kina; u 3D izdanju. Titanic jednostavno nema ni približnu bazu fanova kao što je imao prije 13 godina a Avatar nije ostvario uspjeh zbog onih stvari radi kojih je suvislo snimati nastavak već uglavnom radi tehničkih aspekta koji će publici sa svakim idućim filmom biti sve manje interesantni.
On bi na to trebao misliti ali opet, arogancija je zajebana stvar.
On bi na to trebao misliti ali opet, arogancija je zajebana stvar.
-
filmofil
napokon ga pogledao
ocjena 5/5
poslastica za oči i priča je tako lagana, uživiš se i isključiš iz realnosti bez problema...na kraju mi se koža ježila od svega što se događalo
ocjena 5/5
poslastica za oči i priča je tako lagana, uživiš se i isključiš iz realnosti bez problema...na kraju mi se koža ježila od svega što se događalo
This is the Zodiac speaking.
- kraykulla
jedan od najboljih filmova koje sam gledao,dugo sam odgađao ali ispalo je tako da je nadmašilo sva moja očekivanja. 
- HorrorHR
- Site Admin
Zadovoljstvo nam je objaviti kako je ovaj vikend Avatar u hrvatskim kinima pogledao jubilarni 300 000. gledatelj! Ta sretna vijest zatekla je Ines Asan iz Zagreba kojoj je tim povodom u kinu Movieplex u Centru Kaptol urucena kolekcija DVD-ova Jamesa Camerona.
Ovim ostvarenjem Avatar je ucvrstio drugo mjesto na ljestvici najgledanijih kino naslova u Hrvatskoj, nakon Titanica iz 1998. Vrijedi svakako napomenuti kako je ovaj akcijsko-avanturisticki spektakl, od otvaranja 17. prosinca 2009., proveo 11 tjedana za redom na prvom mjestu hrvatskog box officea dok ga pocetkom ozujka ove godine nije pretekla Alisa u Zemlji cudesa Tima Burtona, takoder prikazivana u digitalnoj 3D tehnici.
To je i odlicna najava za Blu-ray i DVD izdanje Avatara koje na hrvatsko tržište dolazi 29.04.2010.