Novi Conan film
- dr_gonzo
Pa, u književnim pričama i stripovima ti Conan nije vrtio žrvanj 20 godina. To su ti dodali iz jedne priče kad je on već bio stariji i kad ga j vrtio oko mjesec dana.
Inače sama ta scena kad u filmu vrti taj žrvanj mi je fenomenalna, ali bi mi draže bilo da su išli raditi film prema pisanim Howardovim djelima...
Inače sama ta scena kad u filmu vrti taj žrvanj mi je fenomenalna, ali bi mi draže bilo da su išli raditi film prema pisanim Howardovim djelima...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- sandi
Re: Novi Conan film
bas smo sad nedavno u kauflandu kupili dvd conan barbarin....kakav je to art film nemozes vjerovat:)...mislim svejedno tko god novog rezirao i tko god bude glumio conana...taj prvi dio je nenadjebiv!!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
jeba
čitao sam da će se i Bob Sapp pridružiti glumačkoj ekipi
-
Eat Your Brains
Samo ne jason momo..samo ne jason momo..samo ne jason momo..
Bio Conan u pricama nabildan ko tenk il ne,takav se pamti iz filma,i tog bi se kolko tolko trebalo drzati.
Bio Conan u pricama nabildan ko tenk il ne,takav se pamti iz filma,i tog bi se kolko tolko trebalo drzati.
I like to eat things.
- Dragonrage
Nove informacije...
Rose McGowan Joins Conan, Stephen Lang Confirmed
Rose McGowan Joins Conan, Stephen Lang Confirmed
Unfortunately, it’s not the “Red Sonja” movie we’ve been hearing about and she’s been talking up for a couple of years now. Instead, McGowan will get one step closer to landing her own Conan-universe movie by joining the cast of Marcus Nispel’s “Conan”. And as expected, Variety also adds that Stephen Lang (“Avatar”) has been confirmed as the film’s heavy.
So what will McGowan be playing? A wild seductress with a penchant for little clothing, perhaps? Possibly. According to the article, McGowan will play “an evil being who’s half human and half witch.” Well, as long as she’s not an ugly witch.
McGowan and Lang join Rachel Nichols as the female lead, Ron Pearlman as Conan’s dead, Said Taghmaoui as a thief and eventual buddy of Conan’s, and Leo Howard as young Conan. Jason Momoa, meanwhile, will be playing Conan in the reboot.
Shooting is expected to commence next week in Bulgaria.
- A$H
Well, as long as she’s not an ugly witch.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Moj bi stari slobodno mogao glumiti Conanovog čaću i bio bi dobra zamjena za Rona Perlmana

- fotka slikana za vrijeme stanke kod snimanja dokumentarca "Hrvatski Kraljevi" -

- fotka slikana za vrijeme stanke kod snimanja dokumentarca "Hrvatski Kraljevi" -
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Sammy
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
GreenHornet
- Dragonrage
- Dragonrage
- Mitch_Connor
Re:
Jedva čekam taj dokumentarac.dr_gonzo wrote:Moj bi stari slobodno mogao glumiti Conanovog čaću i bio bi dobra zamjena za Rona Perlmana![]()
Slike Conana me malo podsjećaju na Xenu i sl., ali kak' se kaže nada umire zadnja!
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- Mitch_Connor
Boby wrote:Ma trebali su angažirati Balea; on bi nabacio masu za par dana
Pa njemu su navodno i prigovorili na snimanju Batmana (prvog prequela) - da je malo pre krupan, dok su svim bivšim glumcima u ulozi Batmana prigovarali baš suprotno - da su pre žgoljavi.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- john_constantine
ove prve slike, jbt, kao da su cigani opsjeli studio.
A druga slika me posve razočarala, očekujem samo šrot od filma.
Michel puši karu.
-
Ninja
Robert E. Howard se vjerojatno okrece u grobu kao propeler.