Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
chatterer

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by chatterer » 28 Mar 2010, 13:51

Dressed to Kill - 2,5/5

nikako mi se nije svidio, ima materijala ali očekivao sam puno više, nevjerojatno da sam pogledao i četvrti film zaredom sa istim twistom :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2010, 15:12

chatterer wrote:Dressed to Kill - 2,5/5

nikako mi se nije svidio, ima materijala ali očekivao sam puno više, nevjerojatno da sam pogledao i četvrti film zaredom sa istim twistom :lol:
I meni je isto bio precjenjen.. previše dugi kadrovi, a predvidljiv twist u sredini filma...
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Mar 2010, 02:59

Razočarenje, a gledah ga već po drugi put...

Night of the Living Dead 3D (2006)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Mar 2010, 05:50

Buffy - vampire slayer - He, kako je Buffy baš seksi s tim kolcima, ali najviše seksi mi je ipak Willow, koliko je slatka u toj patetičnoj ljubavi prema Xanderu, koji je opet glupo zaljubljen u Buffy, a ona u Angela... urnebes. Čudovišta ima, usprkos starim specijalnim efektima, ali posve solidnim kao i akcija. Dobra radnja, odlična zadnja epizoda s čudovištem, Giles je duhovit, ima humora, akcije i zarazne radnje. Gledljivo, gleda se i dalje druge sezone. 3/5
Michel puši karu.

yaps

Post by yaps » 29 Mar 2010, 08:55

Ovog vikenda sam gledao skandinavske horore. I nije bilo uzaludno, imalo je sta da se vidi.

Nightwatch aka Nattevagten (1994) 7/10. Film je bolji od americkog rimejka 3 godine kasnije. Gluma je solidna, prica potkrepljena, ameri su pokupili skoro ceo film, samo promenili glumce.

Frostbitten (2006) - 6/10, film bi bio jos bolji, da nije bilo, bar meni, neduhovitog humora, mnostva likova i previse konverzacije. Efekti su solidni, maska je dobra. Sve u svemu solidan filmcic.

metallicat

Post by metallicat » 29 Mar 2010, 17:15

john_constantine wrote:Buffy - vampire slayer - He, kako je Buffy baš seksi s tim kolcima, ali najviše seksi mi je ipak Willow, koliko je slatka u toj patetičnoj ljubavi prema Xanderu, koji je opet glupo zaljubljen u Buffy, a ona u Angela... urnebes. Čudovišta ima, usprkos starim specijalnim efektima, ali posve solidnim kao i akcija. Dobra radnja, odlična zadnja epizoda s čudovištem, Giles je duhovit, ima humora, akcije i zarazne radnje. Gledljivo, gleda se i dalje druge sezone. 3/5
mislim da mi je 6. najbolja gdje willow postaje crnjak :twisted: epizoda hells bells :mrgreen:
Image

Scarface

Post by Scarface » 29 Mar 2010, 17:20

metallicat wrote:
john_constantine wrote:Buffy - vampire slayer - He, kako je Buffy baš seksi s tim kolcima, ali najviše seksi mi je ipak Willow, koliko je slatka u toj patetičnoj ljubavi prema Xanderu, koji je opet glupo zaljubljen u Buffy, a ona u Angela... urnebes. Čudovišta ima, usprkos starim specijalnim efektima, ali posve solidnim kao i akcija. Dobra radnja, odlična zadnja epizoda s čudovištem, Giles je duhovit, ima humora, akcije i zarazne radnje. Gledljivo, gleda se i dalje druge sezone. 3/5
mislim da mi je 6. najbolja gdje willow postaje crnjak :twisted: epizoda hells bells :mrgreen:
Iza 5. ništa ne valja, zna se zašto.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Apr 2010, 17:02

Creep - iznenađujuće zanimljiv i dobar horor, s dobrim početkom, zanimljivom radnjom i par jezovitih scena (oni s stealth killovima). ali glavni lik je totalno antipatičan, mislim, alkoholičarka, ovisnica o kokainu i razmažena bogatašica, vjerojatno, pa mi uopće nije stalo do nje... Ali bar nije bio predvidljiv završetak, he. A stvorenje je čak dobro napravljeno. 3/5
SpoilerShow
Film mi se jedino srozao kada cura oslobodi onog crnca, i umlatne čudovište iza leđa. I najgluplji potez u horor filmovima, umjesto da dokrajče stvorenje, oni pobjegnu... :roll:
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 01 Apr 2010, 23:14

Meni je Creep, osobno, jedan od najlošijih filmova koje sam ikad gledao.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Apr 2010, 23:21

DrugsBunny wrote:Meni je Creep, osobno, jedan od najlošijih filmova koje sam ikad gledao.
Svakako izborio mjesto da stane uz bok lošima..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 02 Apr 2010, 01:00

Babysitter Wanted (2008) - dost dobar.
pogotovo prvi dio filma koji ima dobru atmosferu,dok mi je drugi dio filma tak-tak,nekak previše "skomercijaliziran"..
ugl.čist oke za pogledat.a i podsjeća na House of the Devil 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 Apr 2010, 18:27

Maniac Cop - 5/10 blesavo zabavan film, ali opet nedovoljno, kako god, taman je za ubit sat i 20 vremena.

sikeone

Post by sikeone » 03 Apr 2010, 21:19

Lake Placid 2 2/5-dvojku sam dao samo zbog par sisa u filmu a sve drugo je dno dna, od glume, uvredljivog scenarija do užasnih cgi efekata
J...š film u kojem nema tuče

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 Apr 2010, 22:56

Låt den rätte komma in - 9/10, jako lijepo i dirljivo. Dakako, jedna recenzija je odmah pala:
http://drugsbunny.wordpress.com/ :mrgreen:

metallicat

Post by metallicat » 04 Apr 2010, 00:18

halloween 2 - nakon dosta dobre jedinice zaista nisam očekivala ovakav pad. prvih pola sata je bilo samo urlikanje. prešla sam na njegovu stranu i htjela da svih poubija samo da zašute. nakon 45 min mi je bilo dosta i film se ugasio. neznam kad sam to zadnji put napravila :mrgreen:
Image

Post Reply