Supernatural (2005-)
- Scarface
Re: Supernatural
Po običaju, nova epizoda još depresivnija od ostalih, jako tužna i dramatična, al ipak ne odskače od nekog prosjeka. Čekaju se finalne epizode i konačna pojava Smrti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
da, dosta lagana epizoda..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
baš odlična epizoda, ali sam cijelo vrijeme imao dojam kao da sam tu epizodu već gledao, samo ne znam gdje... Jedva čekam taj susret protiv Smrti...
Michel puši karu.
-
Ghrall
Ni ova epizoda nije razočarala. Sve super al me toliko nerviraju te stanke da je to užas. Najbolje mi je bilo kad sam skinuo cijele sezone i deri. Nestrpljiv sam!
- elrania
ok 15. epizoda, no očekujem puno više od onoga što kreće dalje!
i sad mi baš fali nešto više humora.
- Decadentor
elrania wrote:ok 15. epizoda, no očekujem puno više od onoga što kreće dalje!
SpoilerShow
Do you ever get tired of being wrong?

- Scarface
Decadentor wrote:elrania wrote:ok 15. epizoda, no očekujem puno više od onoga što kreće dalje!
i sad mi baš fali nešto više humora.SpoilerShowDo you ever get tired of being wrong?![]()
A to je spoiler u kojoj dimenziji?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
a mislio sam pisat malo opsornije al mi se nije daloGhostface wrote:Decadentor wrote:elrania wrote:ok 15. epizoda, no očekujem puno više od onoga što kreće dalje!
i sad mi baš fali nešto više humora.SpoilerShowDo you ever get tired of being wrong?![]()
A to je spoiler u kojoj dimenziji?

- elrania
- john_constantine
-
Ninja
- DrugsBunny
Pogledao 1. sezonu, uredu je, ima par stvarno dobrih epizoda, ali i onih koji su me teško razočarali. Krenuo sam sa 2.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
radnja 16 - epizode
SpoilerShow
Ambushed by angry hunters, Sam and Dean are shot and killed and sent to Heaven. Castiel warns Dean that Zachariah is looking for them in Heaven so they need to lay low while searching for an angel named Joshua who can help them since he talks directly to God. While searching for Joshua, the brothers run into some old friends and family members.
Michel puši karu.
- elrania
skroz čudna epizoda. jako 'lagana' a opet se neš bitno dogodi.
očekivala sam više akcije, a dobila nešto potpuno drugačije. fali mi sad skroz nešto dinamičnije
očekivala sam više akcije, a dobila nešto potpuno drugačije. fali mi sad skroz nešto dinamičnije
-
John_Ryder