Nasty Nancy

Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
Post Reply
Dragonrage

Re: Nasty Nancy

Post by Dragonrage » 07 Mar 2010, 12:22

I tko dolazi večeras u Kset??

Ja idem :D

_ esz _

Post by _ esz _ » 07 Mar 2010, 17:51

I ja dolazim ! :D
... what we are looking for is looking for us ...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Mar 2010, 10:38

OK...nije mi baš jasno neš. Tu ste svi "svršavali" na trailere i veselili se ZG premijeri, a onda se sinoć nitko nije pojavio!!? Tj., nitko do ljudi koje ja znam....What's the deal with that??

A$H..pretpostavljam da si ti radio noću...ali očekivah da će doći ostatak ekipe..Dingo, callac,elrania…baš ste mogli.
Uglavnom, nek vam svima bude žao jer kak bi rekla voditeljica jedne od najtrash emisije na RTL-u, Exkluziva, ovo je bio najveći trash event (što vole upotrebljavat tu riječ) u ZG-u…za sad. Sve bi se dalo opisati samo kao smijeh, smijeh….i još smijeha. :mrgreen: :mrgreen: :supz:

warlock

Post by warlock » 08 Mar 2010, 12:50

hej ajde dajte neke slikice sa premijere? pricajte mi kako je bilo,dajte mi malo detalja :D

arminio

Post by arminio » 08 Mar 2010, 15:32

I mene zanima! 8)
arminio

www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew

_ esz _

Post by _ esz _ » 08 Mar 2010, 15:37

Evo ja sam bio.
Da , istina nije bilo ljudi , mislim da su večina bili oni koji su vezani za projekte oba filma ( glumci i slično ).
Predstava kasnila pola sata , ali je zato prikazan i film Kasap iz Đakova.
Nasty Nancy puno ozbiljnija radnja i produkcija od Kasapa.
Ima stvarno dobrih scena u filmu , na neke sam se trudio vidjeti kako je nešto izvedeno ali dobro to ostaje tajna.
Autoru filma poručujem da samo nastavi tako i dalje jer vidi se da potencijala i smisla ima :).
Ja bi na primjer samo izbacio one scene s kineskim natpisima no kako se radi o nekoj mješavini i horrora i komedije bolje neka tako i ostane.
Kaj se tiće Kasapa , mogu samo reći da se ne sječam kad sam se zadnji put toliko nasmijao - naslov filma je privlačan no na tome sve zasad i ostaje.
Eto to je moje mišljenje, možda ima netko još da je bio pa da podjeli s nama svoju viziju :D
... what we are looking for is looking for us ...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Mar 2010, 15:45

warlock wrote:hej ajde dajte neke slikice sa premijere? pricajte mi kako je bilo,dajte mi malo detalja :D
arminio wrote:I mene zanima! 8)
Polako, polako...slika na žalost nema..ai ja eto upravo pripremam nekakakv tekst pa ako će Horror biti voljan objaviti...
Ako ne...završit će uskoro direktno ovdje :wink: :D :mrgreen:

sandi

Post by sandi » 09 Mar 2010, 13:19

Da bilo je odlicno!!pogotovo domaca atmosfera...pivo i cigareta i laganini uzivancija u trash iventu!bilo je stvarno odlicno, ljudima se svidio film sto je zapravo i najvaznije!'Kasap iz Djakova'-kao sto je autor rekao-crpi inspiraciju iz 'mexickih wrestling filmova 60-ih!!!i stvarno kasap je smijeh,suze,smijeh i jos malo suza!!odlicno!!....tako da sve je odlicno proslo...a da ne spominjem pocetak projekcije koji je upotpunio trash štimung...necu sad o tome jer ce dragonrage pisati o svemu pa da mu ne spoilam text :D ...eto jos jednom hvala svima koji su dosli, a oni koji nisu...Osijek 4.mj!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Mar 2010, 14:32

sandi wrote:Da bilo je odlicno!!pogotovo domaca atmosfera...pivo i cigareta i laganini uzivancija u trash iventu!bilo je stvarno odlicno, ljudima se svidio film sto je zapravo i najvaznije!'Kasap iz Djakova'-kao sto je autor rekao-crpi inspiraciju iz 'mexickih wrestling filmova 60-ih!!!i stvarno kasap je smijeh,suze,smijeh i jos malo suza!!odlicno!!....tako da sve je odlicno proslo...a da ne spominjem pocetak projekcije koji je upotpunio trash štimung...necu sad o tome jer ce dragonrage pisati o svemu pa da mu ne spoilam text :D ...eto jos jednom hvala svima koji su dosli, a oni koji nisu...Osijek 4.mj!
Jebo te...kao da si već pročitao moj tekst LOL 8) :mrgreen: :lol: :lol:

dundo pž

Post by dundo pž » 09 Mar 2010, 17:33

dragonrage kada će biti text na žalost nisam bio i jedva čekam da vidim kako ste to doživjeli!!!
When you waited 15 years to kill a man
it is shame you can only kill him once !

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 09 Mar 2010, 17:58

Ak je tak, jedva čekam Osijek.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Mar 2010, 12:50

Ide tekst od Dragonragea online danas, nije me bilo 10 dana pa samo malo catchupam ;)

dundo pž

Post by dundo pž » 11 Mar 2010, 17:14

super jedva čekam!!
When you waited 15 years to kill a man
it is shame you can only kill him once !

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Mar 2010, 13:22

eto ;)

Sa zagrebačke premijere filmova Nasty Nancy i Kasap iz Đakova
http://www.horrorhr.com/sa-zagrebacke-p ... iz-dakova/

dragonheart

Post by dragonheart » 29 Mar 2010, 16:08

Premijera Nasty Nancy će se održati u Osijeku u petak 09.04.2010. u GISKO-u (Gradska I Sveučilišna Knjižnica Osijek) u sklopu cijelotjedne projekcije amaterskih i trash filmova.
Isti taj petak moći ćete pogledati i Sandijev film KRVNIK,ali i filmove iz produkcije Žutog Titla : Death Comes From The Cheka,Condor Peasunt Vs Venom Triad,Mjesečevu Sonatu te još neke Požeške naslove poput Kung Fu Kauboja...
Program ću staviti na forum čim ga lega završi u Photoshopu...
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Post Reply