Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Scarface » 28 Mar 2010, 15:01

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:
hm... to me baš podsjetilo na ono pismo što sam dobio neki dan. Nekakvi koji prodaju nekakve predmete ili kućanske aparate pozivaju me na večeru u koprivnici ili gdje već, samo besplatno, naravno. Ali poslije večere imaš ponudu predmeta koje naravno moraš kupiti :mrgreen: I još su me zvali poslije nekoliko dana na telefon da bi provjerili da pristajem iako sam se ja trebao njima javiti. :lol: svašta...
A znam i mene teroriziraju :lol: a skoro sam postao jedan od njih haha Ironicno :D

Ja san jedanput iša na tu večeru, s roditeljima kad nismo imali pojma o čemu je u biti stvar, bilo je to prije nekih 7-8 godina. Lipo pojeli sve, i nismo ništa iz inata kupili, mada su nas doslovno preklinjali, bilo je tu nekih jastuka, madraca, krema, šampanjaca. :mrgreen: :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2010, 15:12

Ghostface wrote:
Decadentor wrote:
john_constantine wrote:
hm... to me baš podsjetilo na ono pismo što sam dobio neki dan. Nekakvi koji prodaju nekakve predmete ili kućanske aparate pozivaju me na večeru u koprivnici ili gdje već, samo besplatno, naravno. Ali poslije večere imaš ponudu predmeta koje naravno moraš kupiti :mrgreen: I još su me zvali poslije nekoliko dana na telefon da bi provjerili da pristajem iako sam se ja trebao njima javiti. :lol: svašta...
A znam i mene teroriziraju :lol: a skoro sam postao jedan od njih haha Ironicno :D

Ja san jedanput iša na tu večeru, s roditeljima kad nismo imali pojma o čemu je u biti stvar, bilo je to prije nekih 7-8 godina. Lipo pojeli sve, i nismo ništa iz inata kupili, mada su nas doslovno preklinjali, bilo je tu nekih jastuka, madraca, krema, šampanjaca. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: A što ste zapravo dobili na večeri?
Michel puši karu.

Ghrall

Post by Ghrall » 28 Mar 2010, 15:24

Ne, ja stvarno moram prestati sa pijančevanjem. Jučer sam se opet ubio na Picksiebnerima. Odličan bend btw.

Boby

Post by Boby » 28 Mar 2010, 16:37

Ghostface wrote:
Decadentor wrote:
john_constantine wrote:

Židovi!

Scarface

Post by Scarface » 28 Mar 2010, 17:24

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
:lol: A što ste zapravo dobili na večeri?
Standardna jeftinjara, bečki odrezak i pomfrit. :mrgreen: Ma cigani jedni, još kad se sitin kako su obećavali neki višednevni izlet u Mađarsku, a ja ka dite bija cili uživljen, i naravno, radilo se o običnom mamcu za budale da se uzme neki njihov proizvod. Ma, gubava gamad, sve to triba u kavu na doživotnu robiju poslat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2010, 19:48

ma jebo ih pes, prokleta gamad... Poskupili su novine za jednu kunu više, a ja sam, otkad sam počeo raditi, kupovao novine svaki dan i sada da plaćam 8 kn za smeće o kojima pišu, ma neka se gone kvragu. :finga: Hm, sada se pitam koliko će sada biti gameplay i novi BUG.
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 28 Mar 2010, 21:03

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Mar 2010, 21:46

ma ova govna sa tim večerama na veliko love penziće, imam svako tolko reporte od dide šta mu pokušavaju uvaliti i kakva putovanja je dobio. dakako da im nekad neko govno i kupi, nemozes penzicima iznad 80 utuviti logiku u glavu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2010, 22:03

HorrorHR wrote:ma ova govna sa tim večerama na veliko love penziće, imam svako tolko reporte od dide šta mu pokušavaju uvaliti i kakva putovanja je dobio. dakako da im nekad neko govno i kupi, nemozes penzicima iznad 80 utuviti logiku u glavu.
to da... uvijek se nasmijem onim vijestima u crnoj kronici kada naivni kupe spravu za masažu ili nešto slično za 700 - 1000 kn i onda skuže da je to samo šipak. A tek oni bedaci koji puštaju unutra nepoznate ljude i dok jedan prikazuje proizvod, drugi krade u kući... Ma jbt, puškom na nepoznate ljude i imaš da vidiš kako bježe.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Mar 2010, 02:03

Ghostface wrote: Ja san jedanput iša na tu večeru, s roditeljima kad nismo imali pojma o čemu je u biti stvar, bilo je to prije nekih 7-8 godina. Lipo pojeli sve, i nismo ništa iz inata kupili, mada su nas doslovno preklinjali, bilo je tu nekih jastuka, madraca, krema, šampanjaca. :mrgreen: :mrgreen:
Stara i sestra već dvaput bili :lol: Ništa te ne sile, sve transparentno (i prepuno penzića koji obvezno nešto kupe). Ove moje su tamo išle da malo žderu i dobiju dar (uvijek dobiješ neki dar, ne znam neka ogrlica i još neš) i to jednom s našom baš pozivnicom i jednom s bakinom.
Ovi su poludjeli kad su vidjeli da su došli drugi tjedan opet njih dvije (jer se to ne smije).. kao pristojni su i sve, al baš im se vidio popizdejšn na licu :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 29 Mar 2010, 14:55

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 29 Mar 2010, 15:24

Sammy wrote:dan
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

metallicat

Post by metallicat » 29 Mar 2010, 16:25

bokić. :D nisam 3 dana bila i već mi je sve bijelo :lol:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Mar 2010, 18:17

I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 29 Mar 2010, 18:29

Joj, to sam nekoć pratio. Mislim da je bila '94. ili '95. godina.
Još se sjećam nekih epizoda.

Locked